ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Απίθανος 78
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Αντρεα 78 πρωτη δοκιμη με κωνικη και εκοψα 68.5 για να ειμαι ακριβως 11ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εικόνα

το τριτο σου σταδιο πρεπει να πατα καλα καπως ετσι...

και μετα οπως σου ειπε και ο Αντρεας ρελιζεις ελαφρα και παει στο τελικο υψος που θελεις.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Laurona έγραψε:
Prestige 8 έγραψε:
Laurona έγραψε:Τα προβληματα και τα δειληματα που αντιμετωπιζεις ειναι ο λογος που δεν τολμω να ξεκινησω ιδιογομωση φιλε.
Έχει σίγουρα πάρα πολλές παραμέτρους φίλε μου, αλλά όταν ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις δεν είναι τόσο φοητσιαρικη οσο νομίζεις.
Μαριε μου θεωρω οτι εχει τοση πιεση η ζωη μας που δεν μας περνει να την πιεζουμε κ αλλο.
Εαν επιανααπλα τα συνεργα που ηδη εχω κ ηξερα οτι θα κανω μια διαδικασία σπλα κ σταθερά θα το εκανα.
Ομως οπως βλεπω το πραγμα εχει τοδο εξελιχθει που μονον αγχος κ πίεση κ στερηση χρονου απο αλλα σημαντικα θα πετυχω.

Οποταν παντα το αναβάλω.

Είμαι κ τελειομανης οποταν ξερω οτι αν πω να ασχοληθω σιγουρα θα παραμελησω κατι αλλο.

Ειναι ομως στην ζωη μου η ιδιογομωση εχοντας βιώματα από παππουδες κ πατερα πριν απο τις κυνηγετικες εξορμήσεις.
Μια κρυφη αγαπη υπαρχει κ σιγουρα στο μελλον θα μπορεσει να εξελιχθει.

Εργαλεια γεμισματος στο χερι....ρελιασματος...ζυγαρια παραδοσιακη κ οχι ηλεκτρινικη...ξυλινο ποδαρακι πίεσης ..χειτογραφες συνταγες κ μια παλια μεκ με περιμενουν υπομονετικα :)
Χρυσανθε προχωρα σιγα σιγα. Οποτε βρισκεις καιρο δεν θελει αγχος. Ειμαι σιγουρος οτι με σωστη μελετη στην αρχη και λιγες συμβουλες θα τα καταφερεις.

Φανταςτου μιαν ωραια χαρτουτσια του λαου παραδοσιακη χειροποιητην!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Laurona έγραψε:
Prestige 8 έγραψε:
Laurona έγραψε:Τα προβληματα και τα δειληματα που αντιμετωπιζεις ειναι ο λογος που δεν τολμω να ξεκινησω ιδιογομωση φιλε.
Έχει σίγουρα πάρα πολλές παραμέτρους φίλε μου, αλλά όταν ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις δεν είναι τόσο φοητσιαρικη οσο νομίζεις.
Μαριε μου θεωρω οτι εχει τοση πιεση η ζωη μας που δεν μας περνει να την πιεζουμε κ αλλο.
Εαν επιανααπλα τα συνεργα που ηδη εχω κ ηξερα οτι θα κανω μια διαδικασία σπλα κ σταθερά θα το εκανα.
Ομως οπως βλεπω το πραγμα εχει τοδο εξελιχθει που μονον αγχος κ πίεση κ στερηση χρονου απο αλλα σημαντικα θα πετυχω.

Οποταν παντα το αναβάλω.

Είμαι κ τελειομανης οποταν ξερω οτι αν πω να ασχοληθω σιγουρα θα παραμελησω κατι αλλο.

Ειναι ομως στην ζωη μου η ιδιογομωση εχοντας βιώματα από παππουδες κ πατερα πριν απο τις κυνηγετικες εξορμήσεις.
Μια κρυφη αγαπη υπαρχει κ σιγουρα στο μελλον θα μπορεσει να εξελιχθει.

Εργαλεια γεμισματος στο χερι....ρελιασματος...ζυγαρια παραδοσιακη κ οχι ηλεκτρινικη...ξυλινο ποδαρακι πίεσης ..χειτογραφες συνταγες κ μια παλια μεκ με περιμενουν υπομονετικα :)
Φίλε μου Και εγώ 'ετσι έλεγα κάποτε. Πνιγμένος μες Τις δουλειές Και τις υποχρεώσεις, έλεγα πού να γεμίζω Kaι φυσίγγια μας έλυψε[emoji1].

Και όμως κάθε άλλο από πίεσn Και αγγαρεία είναι.
Είναι ακόμα ένα στοιχείο που μπήκε στη ζωή μου που με εξιτάρει όσο Και Το ίδιο το κυνήγι.
Πάντα 2-3 ώρες κάθε Σάββατο βράδυ τις βρίσκουμε![emoji6]

Είσαι υποσχόμενος μου φαίνεται για εμπλοκή στο άθλημα..[emoji12]
Απίθανος 78
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Εικόνα

το τριτο σου σταδιο πρεπει να πατα καλα καπως ετσι...

και μετα οπως σου ειπε και ο Αντρεας ρελιζεις ελαφρα και παει στο τελικο υψος που θελεις.
Τε φιλε μου εσυ τι σταδια δουλευεις? Εννοω μαρκα και προφιλ? Γιατι εγω εν νομιζω να καταφερω να κλεισω ετσι πραμα

Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Στεφανε - Μαριε σας νιωθω φιλοι μου.
Στεφανε τζινη χαρτουτσια που λαλεις θυμιζει πολλα.
Παππούδες....πατερα....μερακκι κ αγαπη κ ανυπομονησία να γεμισουμε τα Σαββατα.

Θα ρθει η ωρα φιλοι μου :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
panagiotis
Full Member

Δημοσίευση από panagiotis »

DSC_0068.JPG
Καλησπερα.. τα ιδια σταδια που χρησιμοποιας και εσυ Χαρη..
Σιγα σιγα θα καταφερεις και θα φτασεις στο αποτελεσμα που επιθυμεις στο κλεισιμο :)

Μιση χαραξη - κωνικη χαραξη- τριτο σταδιο - τεταρτο σταδιο - ρελιασμα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Laurona έγραψε:Στεφανε - Μαριε σας νιωθω φιλοι μου.
Στεφανε τζινη χαρτουτσια που λαλεις θυμιζει πολλα.
Παππούδες....πατερα....μερακκι κ αγαπη κ ανυπομονησία να γεμισουμε τα Σαββατα.

Θα ρθει η ωρα φιλοι μου :)

Ατε να γεμίζουν και οι νεκρες κυνηγετικες περιοδοι φίλε μου.... [emoji12]
Απίθανος 78
Full Member

panagiotis έγραψε:
DSC_0068.JPG
Καλησπερα.. τα ιδια σταδια που χρησιμοποιας και εσυ Χαρη..
Σιγα σιγα θα καταφερεις και θα φτασεις στο αποτελεσμα που επιθυμεις στο κλεισιμο :)

Μιση χαραξη - κωνικη χαραξη- τριτο σταδιο - τεταρτο σταδιο - ρελιασμα
Αυριο θα συνεχισω. Εν να σπασω α! Παω λλιον πανω αφηνει κενο παω λλιον κατω γυριζει μεσα το τριτο. Εσσιεξιξη

andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Βρε Χάρη, και βέβαια μπορείς να το πετύχεις αυτό που σου έδειξε ο Στεφανος. Εσυ ομως οχι μόνο δεν κανείς αυτα που σου λέμε...αλλα κανείς τα ακριβώς αντίθετα...!!!!!

Αφου τον έκοψες το ευλογημένο, κατέβασε το Γ' σταδιο στα 58χιλ περίπου και ρελιασε στα 57,5χιλ., στη φωτό δεν κατεβάζεις το Γ' σταδιο....πως να σου δουλέψει..??????
Χάραξε στα 8,5 χιλιοστά και κατέβα με το Β' σταδιο ακόμα 1,5 χιλιοστό το μάξιμουμ.....εσυ έκανες μόνο 5 χιλιοστά χάραξη και την διπλασιασες σχεδόν με το Β'...!!!!!!!.........ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που σου πρότεινα και σου τα έγραψα 5 φορές μεχρι τώρα..!!!!!
Αν τα έκανες εξ αρχής θα ήσουν σχεδόν στο ίδιο προφίλ με του Στέφανου..!!!!!!
Δες και το προφίλ του Παναγιώτη στο τρίτο....μην συγχυστείς απο τις χαράξεις του διότι δουλεύει στα +12χιλ., κενού..!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”