Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρυσανθε προχωρα σιγα σιγα. Οποτε βρισκεις καιρο δεν θελει αγχος. Ειμαι σιγουρος οτι με σωστη μελετη στην αρχη και λιγες συμβουλες θα τα καταφερεις.Laurona έγραψε:Μαριε μου θεωρω οτι εχει τοση πιεση η ζωη μας που δεν μας περνει να την πιεζουμε κ αλλο.Prestige 8 έγραψε:Έχει σίγουρα πάρα πολλές παραμέτρους φίλε μου, αλλά όταν ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις δεν είναι τόσο φοητσιαρικη οσο νομίζεις.Laurona έγραψε:Τα προβληματα και τα δειληματα που αντιμετωπιζεις ειναι ο λογος που δεν τολμω να ξεκινησω ιδιογομωση φιλε.
Εαν επιανααπλα τα συνεργα που ηδη εχω κ ηξερα οτι θα κανω μια διαδικασία σπλα κ σταθερά θα το εκανα.
Ομως οπως βλεπω το πραγμα εχει τοδο εξελιχθει που μονον αγχος κ πίεση κ στερηση χρονου απο αλλα σημαντικα θα πετυχω.
Οποταν παντα το αναβάλω.
Είμαι κ τελειομανης οποταν ξερω οτι αν πω να ασχοληθω σιγουρα θα παραμελησω κατι αλλο.
Ειναι ομως στην ζωη μου η ιδιογομωση εχοντας βιώματα από παππουδες κ πατερα πριν απο τις κυνηγετικες εξορμήσεις.
Μια κρυφη αγαπη υπαρχει κ σιγουρα στο μελλον θα μπορεσει να εξελιχθει.
Εργαλεια γεμισματος στο χερι....ρελιασματος...ζυγαρια παραδοσιακη κ οχι ηλεκτρινικη...ξυλινο ποδαρακι πίεσης ..χειτογραφες συνταγες κ μια παλια μεκ με περιμενουν υπομονετικα
Φίλε μου Και εγώ 'ετσι έλεγα κάποτε. Πνιγμένος μες Τις δουλειές Και τις υποχρεώσεις, έλεγα πού να γεμίζω Kaι φυσίγγια μας έλυψε[emoji1].Laurona έγραψε:Μαριε μου θεωρω οτι εχει τοση πιεση η ζωη μας που δεν μας περνει να την πιεζουμε κ αλλο.Prestige 8 έγραψε:Έχει σίγουρα πάρα πολλές παραμέτρους φίλε μου, αλλά όταν ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις δεν είναι τόσο φοητσιαρικη οσο νομίζεις.Laurona έγραψε:Τα προβληματα και τα δειληματα που αντιμετωπιζεις ειναι ο λογος που δεν τολμω να ξεκινησω ιδιογομωση φιλε.
Εαν επιανααπλα τα συνεργα που ηδη εχω κ ηξερα οτι θα κανω μια διαδικασία σπλα κ σταθερά θα το εκανα.
Ομως οπως βλεπω το πραγμα εχει τοδο εξελιχθει που μονον αγχος κ πίεση κ στερηση χρονου απο αλλα σημαντικα θα πετυχω.
Οποταν παντα το αναβάλω.
Είμαι κ τελειομανης οποταν ξερω οτι αν πω να ασχοληθω σιγουρα θα παραμελησω κατι αλλο.
Ειναι ομως στην ζωη μου η ιδιογομωση εχοντας βιώματα από παππουδες κ πατερα πριν απο τις κυνηγετικες εξορμήσεις.
Μια κρυφη αγαπη υπαρχει κ σιγουρα στο μελλον θα μπορεσει να εξελιχθει.
Εργαλεια γεμισματος στο χερι....ρελιασματος...ζυγαρια παραδοσιακη κ οχι ηλεκτρινικη...ξυλινο ποδαρακι πίεσης ..χειτογραφες συνταγες κ μια παλια μεκ με περιμενουν υπομονετικα
Τε φιλε μου εσυ τι σταδια δουλευεις? Εννοω μαρκα και προφιλ? Γιατι εγω εν νομιζω να καταφερω να κλεισω ετσι πραμαBreda Pegaso έγραψε:
το τριτο σου σταδιο πρεπει να πατα καλα καπως ετσι...
και μετα οπως σου ειπε και ο Αντρεας ρελιζεις ελαφρα και παει στο τελικο υψος που θελεις.
Laurona έγραψε:Στεφανε - Μαριε σας νιωθω φιλοι μου.
Στεφανε τζινη χαρτουτσια που λαλεις θυμιζει πολλα.
Παππούδες....πατερα....μερακκι κ αγαπη κ ανυπομονησία να γεμισουμε τα Σαββατα.
Θα ρθει η ωρα φιλοι μου
Αυριο θα συνεχισω. Εν να σπασω α! Παω λλιον πανω αφηνει κενο παω λλιον κατω γυριζει μεσα το τριτο. Εσσιεξιξηpanagiotis έγραψε:Καλησπερα.. τα ιδια σταδια που χρησιμοποιας και εσυ Χαρη..
Σιγα σιγα θα καταφερεις και θα φτασεις στο αποτελεσμα που επιθυμεις στο κλεισιμο
Μιση χαραξη - κωνικη χαραξη- τριτο σταδιο - τεταρτο σταδιο - ρελιασμα