Περπατητό κυνήγι και χθες !!
Δυστυχώς εν λαλεί να αλλάξει ο καιρός αλλά την πελλάρα μας δεν την αφήνουμε

Μετά απο 5km περπάτημα και 2κg δρώμα 2 περδίκια...ντουπλέ !!

Μετά περπατητό στες τζίκλες.

Τετάρτη πάλε !!

Φιλε μου καταλαβω σε.LAGOS έγραψε:Καλημέρα σε όλους,
Η πιο κάτω φώτο είναι αφιερωμένη στον μέγα κυναγωγό-εκτροφέα-εκπαιδευτή-έμπορο σκύλων που μας ειρωνεύτηκε χτες το πρωί για τους σκύλους μας και τον τρόπο που κυνηγούμε και μπήκε και μπροστά μας. . Ο καθένας όπως ξέρει και όπως γουστάρει και με ότι έχει.
Είπα οτι δεν θα ασχοληθώ ξανά με τον συγκεκριμένο αλλά όποτε τον έβρω δίνει αφορμές..
Εμέις δεν το κάνουμε για κανένα άλλο λόγο. . Το κάνουμε επειδή απλά μας αρέσει και έτσι μεγαλώσαμε. Που εννα βρείς λαγό σε τζίνη την περιοχή ειδοποιάς με..
Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι οι χαρές θα είναι πολλές με πρώτη και καλύτερη εκέινη του Σαββάτου που γνωριστήκαμε και είδα το Νόελ. Να χαίρεσε το θηρίο σου φίλε και μακάρι οι απογόνοι του να πάρουν που αυτόν... και έχουμε πολλά να δούμε, θα είσαι ενήμερως πάντως και για τους δυο.ANTROS BREDA έγραψε:Καλημερα και απο εμενα μετα την πρωτη τεταρτη η καταρα συνεχιζετε με τους προβουρημενους υπομονη και επιμονη καποτε θα καμει το λαθος να μεν προβουριση!
το σαβατο γνωρισα και το φιλο το σαββα ηρτεν να πιαση το σκυλακη να του ευχηθο καλοτηχο και μακαρι σαββα να βκει σαν τον Νοελ να το θορεις και να χερεσε!
και να κρεμμασης και πολλους λαους!
andreasana210326 έγραψε:Καλημερα σας,
Μια πρωινη μαλαη χθες μας τραβουσε καθαρα κατω χαμηλα σε απαγορευμενο κομματι...οποταν και τη σταματησαμε και γυρισαμε πανω. Μπραβο ομως στη παρεα με 300 σκυλλους οι οποιοι δεν διστασαν να μπουν και να κυνηγησουν κανονικα μεσα στην απαγορευμενη οι οποιοι ερχονταν απο απεναντι μας, χαμηλωσαν και εβγαλαν το λαγο....ο οποιος ομως τους ξεφυγε.
Αρκετα και τα περδικια χθες σε συμμοριες των 15-20 ...τα οποια ηταν νευρικα και πραγματικοι ΟΥΚ και δυσκολα στεκονταν . Εντουτοις καταφεραμε και καρπωθηκαμε 3 με λεβεντικες ντουφεκιες.... μετα απο 6ωρο περπατημα.
Πιστευω αν αλλαξει λιγο ο καιρος θα μας δοθουν περισσοτερες ευκαιριες.
Ελεος με τουτες τις φινες φετος. Οπου παμε βουρουν μας. Περπατω σε ενα αποτομο πλευρο. Ο πατερας μου απο κατω με τους σκυλλους. Μπροστα μου στα 50 μετρα, βλεπω αρκετα σκουπιδια πεταμενα...απο οικιακες συσκευες μεχρι σακκουλλες. Σκεφτομαι....σκουπιδια - βρωμα - ποντικοι - νυφιτσες = ΦΙΝΕΣ
Τι ηθελα να σκεφτω ετσι?? Μετα απο λιγα μετρα...βλεπω ενα θηριο μπροστα μου στα 5 μετρα να προσπαθει να κρυφτει κατω απο ενα ρασσιερο. Δεν εβλεπα το κεφαλι της... αλλα δεν εχασα χρονο... της εριξα και την εκανα 2 κομματια.....βγηκε και το κεφαλι της εξω αλλα πηγαινε μια δεξια μια αριστερα. ΡΙΧΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.....ΚΑΛΛΙΤΖΙ..ΕΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ....ΓΕΜΙΖΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑ. ΕΣΥΡΑ ΤΗΣ 3 ΕΥΡΩ![]()
ROTWEIL PAPER , ROTWEIL PISTONI,SUPER LAMBRO 36
![]()
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΑ.
περιμενω νεα φιλε και ειμαι σιγουρος οτι τα σκυλια θα εχουν το καλητερο που χρειαζονται και γι αυτο εδωσα σκυλακια μονο σε γνωστους μου παρα να τα πουλησω και να μην ξερω σε ποια χερια θα παν!Savvas έγραψε:Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι οι χαρές θα είναι πολλές με πρώτη και καλύτερη εκέινη του Σαββάτου που γνωριστήκαμε και είδα το Νόελ. Να χαίρεσε το θηρίο σου φίλε και μακάρι οι απογόνοι του να πάρουν που αυτόν... και έχουμε πολλά να δούμε, θα είσαι ενήμερως πάντως και για τους δυο.ANTROS BREDA έγραψε:Καλημερα και απο εμενα μετα την πρωτη τεταρτη η καταρα συνεχιζετε με τους προβουρημενους υπομονη και επιμονη καποτε θα καμει το λαθος να μεν προβουριση!
το σαβατο γνωρισα και το φιλο το σαββα ηρτεν να πιαση το σκυλακη να του ευχηθο καλοτηχο και μακαρι σαββα να βκει σαν τον Νοελ να το θορεις και να χερεσε!
και να κρεμμασης και πολλους λαους!