ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλημέρα συνάδελφοι !!

Περπατητό κυνήγι και χθες !!

Δυστυχώς εν λαλεί να αλλάξει ο καιρός αλλά την πελλάρα μας δεν την αφήνουμε :lol: :lol:

Μετά απο 5km περπάτημα και 2κg δρώμα 2 περδίκια...ντουπλέ !! 8-) 8-) Άξιζε όλο το περπάτημα !!! :D

Μετά περπατητό στες τζίκλες. ;) Ακόμα 4km 6 πουλιά !!! :D :D

Τετάρτη πάλε !! ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Καλημερα και απο εμενα μετα την πρωτη τεταρτη η καταρα συνεχιζετε με τους προβουρημενους υπομονη και επιμονη καποτε θα καμει το λαθος να μεν προβουριση!

το σαβατο γνωρισα και το φιλο το σαββα ηρτεν να πιαση το σκυλακη να του ευχηθο καλοτηχο και μακαρι σαββα να βκει σαν τον Νοελ να το θορεις και να χερεσε!
και να κρεμμασης και πολλους λαους!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

LAGOS έγραψε:Καλημέρα σε όλους,

Η πιο κάτω φώτο είναι αφιερωμένη στον μέγα κυναγωγό-εκτροφέα-εκπαιδευτή-έμπορο σκύλων που μας ειρωνεύτηκε χτες το πρωί για τους σκύλους μας και τον τρόπο που κυνηγούμε και μπήκε και μπροστά μας. . Ο καθένας όπως ξέρει και όπως γουστάρει και με ότι έχει.
Είπα οτι δεν θα ασχοληθώ ξανά με τον συγκεκριμένο αλλά όποτε τον έβρω δίνει αφορμές..
Εμέις δεν το κάνουμε για κανένα άλλο λόγο. . Το κάνουμε επειδή απλά μας αρέσει και έτσι μεγαλώσαμε. Που εννα βρείς λαγό σε τζίνη την περιοχή ειδοποιάς με..
Φιλε μου καταλαβω σε.
εζησα το κ γω περσι μς εναν τετοιο τυπο......Ο Θεος ομως θωρει κ ετσι του την εταισα με τον ιδιο τρόπο κ επιασε τα ζωα του κ χαθηκε.

Αυτοι οι τυποι ειναι 80 κιλα λαφαζανια με βορτο κ αν περοσσεψει τιποτε ειναι κλανια σύννεφο.

Τελθκα χτες εκαμα τρεις πανιες.
νεκροταφείο τόπος.
Ουτς εγω ουτε οι υπολοιπες τρεις παρεες που βρηκα δεν έκαμαν τίποτε.
Φερμας εγω μπικολ οι αλλοι μπασταρτους η τριτη παρεα....τίποτετ.

Τελικά αντι οκτω το πρωι δεν αντεξα κ επεστρεψα 5 το απόγευμα :lol:

Δυο τριχωτα με μεγάλο νουρο .....κκ μθα κουφή. ..οι συναντησεις μας......
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Καλημερα σας,

Μια πρωινη μαλαη χθες μας τραβουσε καθαρα κατω χαμηλα σε απαγορευμενο κομματι...οποταν και τη σταματησαμε και γυρισαμε πανω. Μπραβο ομως στη παρεα με 300 σκυλλους οι οποιοι δεν διστασαν να μπουν και να κυνηγησουν κανονικα μεσα στην απαγορευμενη οι οποιοι ερχονταν απο απεναντι μας, χαμηλωσαν και εβγαλαν το λαγο....ο οποιος ομως τους ξεφυγε.

Αρκετα και τα περδικια χθες σε συμμοριες των 15-20 ...τα οποια ηταν νευρικα και πραγματικοι ΟΥΚ και δυσκολα στεκονταν . Εντουτοις καταφεραμε και καρπωθηκαμε 3 με λεβεντικες ντουφεκιες.... μετα απο 6ωρο περπατημα.
Πιστευω αν αλλαξει λιγο ο καιρος θα μας δοθουν περισσοτερες ευκαιριες.

Ελεος με τουτες τις φινες φετος. Οπου παμε βουρουν μας. Περπατω σε ενα αποτομο πλευρο. Ο πατερας μου απο κατω με τους σκυλλους. Μπροστα μου στα 50 μετρα, βλεπω αρκετα σκουπιδια πεταμενα...απο οικιακες συσκευες μεχρι σακκουλλες. Σκεφτομαι....σκουπιδια - βρωμα - ποντικοι - νυφιτσες = ΦΙΝΕΣ
Τι ηθελα να σκεφτω ετσι?? Μετα απο λιγα μετρα...βλεπω ενα θηριο μπροστα μου στα 5 μετρα να προσπαθει να κρυφτει κατω απο ενα ρασσιερο. Δεν εβλεπα το κεφαλι της... αλλα δεν εχασα χρονο... της εριξα και την εκανα 2 κομματια.....βγηκε και το κεφαλι της εξω αλλα πηγαινε μια δεξια μια αριστερα. ΡΙΧΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.....ΚΑΛΛΙΤΖΙ..ΕΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ....ΓΕΜΙΖΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑ. ΕΣΥΡΑ ΤΗΣ 3 ΕΥΡΩ :) :) ROTWEIL PAPER , ROTWEIL PISTONI,SUPER LAMBRO 36 :lol:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

ANTROS BREDA έγραψε:Καλημερα και απο εμενα μετα την πρωτη τεταρτη η καταρα συνεχιζετε με τους προβουρημενους υπομονη και επιμονη καποτε θα καμει το λαθος να μεν προβουριση!

το σαβατο γνωρισα και το φιλο το σαββα ηρτεν να πιαση το σκυλακη να του ευχηθο καλοτηχο και μακαρι σαββα να βκει σαν τον Νοελ να το θορεις και να χερεσε!
Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι οι χαρές θα είναι πολλές με πρώτη και καλύτερη εκέινη του Σαββάτου που γνωριστήκαμε και είδα το Νόελ. Να χαίρεσε το θηρίο σου φίλε και μακάρι οι απογόνοι του να πάρουν που αυτόν... και έχουμε πολλά να δούμε, θα είσαι ενήμερως πάντως και για τους δυο.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ :P

ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ(ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ)....ΕΚΑΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΣ....ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ :D

15 ΛΕΠΤΑ ΣΗΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΑΛΕΛΛΕΙΜΕΝΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΒΟΛΗ :P

ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.....ΕΡΧΕΤΕ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ....ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΡΡΡ....Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΙΚΑ.....ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΡΡΡΡ.....ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΜΑΛΛΟΝ....ΚΑΙ ΟΜΩΣ..ΦΟΥΡΡΡΡΡΡ?

ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΟ 10Χ5 ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΙΖΟΥΣ...ΜΕΤΑ ΤΑ 7-8 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΘΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ.....ΤΑ ΚΑΚΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ STANDBY :?

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΤ :P

ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΣΕ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΟΥΛΙΑ(ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΕΡΙ) ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.....ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΠΑΝΩ(ΔΑΣΟΣ)!!!

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΕ 1 ΠΟΥΛΙ ΟΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ!!

ΤΕΤΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ :P

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

andreasana210326 έγραψε:Καλημερα σας,

Μια πρωινη μαλαη χθες μας τραβουσε καθαρα κατω χαμηλα σε απαγορευμενο κομματι...οποταν και τη σταματησαμε και γυρισαμε πανω. Μπραβο ομως στη παρεα με 300 σκυλλους οι οποιοι δεν διστασαν να μπουν και να κυνηγησουν κανονικα μεσα στην απαγορευμενη οι οποιοι ερχονταν απο απεναντι μας, χαμηλωσαν και εβγαλαν το λαγο....ο οποιος ομως τους ξεφυγε.

Αρκετα και τα περδικια χθες σε συμμοριες των 15-20 ...τα οποια ηταν νευρικα και πραγματικοι ΟΥΚ και δυσκολα στεκονταν . Εντουτοις καταφεραμε και καρπωθηκαμε 3 με λεβεντικες ντουφεκιες.... μετα απο 6ωρο περπατημα.
Πιστευω αν αλλαξει λιγο ο καιρος θα μας δοθουν περισσοτερες ευκαιριες.

Ελεος με τουτες τις φινες φετος. Οπου παμε βουρουν μας. Περπατω σε ενα αποτομο πλευρο. Ο πατερας μου απο κατω με τους σκυλλους. Μπροστα μου στα 50 μετρα, βλεπω αρκετα σκουπιδια πεταμενα...απο οικιακες συσκευες μεχρι σακκουλλες. Σκεφτομαι....σκουπιδια - βρωμα - ποντικοι - νυφιτσες = ΦΙΝΕΣ
Τι ηθελα να σκεφτω ετσι?? Μετα απο λιγα μετρα...βλεπω ενα θηριο μπροστα μου στα 5 μετρα να προσπαθει να κρυφτει κατω απο ενα ρασσιερο. Δεν εβλεπα το κεφαλι της... αλλα δεν εχασα χρονο... της εριξα και την εκανα 2 κομματια.....βγηκε και το κεφαλι της εξω αλλα πηγαινε μια δεξια μια αριστερα. ΡΙΧΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.....ΚΑΛΛΙΤΖΙ..ΕΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ....ΓΕΜΙΖΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑ. ΕΣΥΡΑ ΤΗΣ 3 ΕΥΡΩ :) :) ROTWEIL PAPER , ROTWEIL PISTONI,SUPER LAMBRO 36 :lol:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΑ.

ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Savvas έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:Καλημερα και απο εμενα μετα την πρωτη τεταρτη η καταρα συνεχιζετε με τους προβουρημενους υπομονη και επιμονη καποτε θα καμει το λαθος να μεν προβουριση!

Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι οι χαρές θα είναι πολλές με πρώτη και καλύτερη εκέινη του Σαββάτου που γνωριστήκαμε και είδα το Νόελ. Να χαίρεσε το θηρίο σου φίλε και μακάρι οι απογόνοι του να πάρουν που αυτόν... και έχουμε πολλά να δούμε, θα είσαι ενήμερως πάντως και για τους δυο.
περιμενω νεα φιλε και ειμαι σιγουρος οτι τα σκυλια θα εχουν το καλητερο που χρειαζονται και γι αυτο εδωσα σκυλακια μονο σε γνωστους μου παρα να τα πουλησω και να μην ξερω σε ποια χερια θα παν!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
nikgioba
Full Member

Δημοσίευση από nikgioba »

IMG00019.jpg
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΑΣΟΜΕΝΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΠΕΚΑΤΣΑ. ΑΠΟ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΥΓΑΝ ΜΕΣ ΤΑ ΠΥΚΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΧΟ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

20151122_125005.jpg
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”