ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από Dimitris »

8-) Β725 8-)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

1 περδικι και 2 φινες σε αποστσση 50 μετρων.προσοχη κοπελια
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χθές το πρωί μεσα στην ξεραήλλα δέν καταφέραμε να κάνουμε κάτι το ουσιαστικό για λαγό , σπασμένες μαλαές και ενω΄πηγαίναμε πάνω σε ένα λαό ήρθε μια πανια΄απο απέναντι και τον χτύπησε στην πορεία μας. Απαγοήτευση και επιστροφή στο σπίτι . Πήγαμε και σε μια άλλη περιοχή Σωτήρα Λεμεσού όπου υπήρχαν δηλητήρια ένας κυνηγός έχασε τον σκύλο του ένας άλλος τον έσωσε ευτυχώς. Το απόγευμα πήγα να πάρω τους ' γέρους' μου για κανένα περίπατο να ξημαγκώσουν να παίξουμε κανένα περδίκι. Ο ένας ο επανιέλ 11 χρονό έπαθε οστεοαθρίτιδα και παίρνει φάρμακα. Μου ειπε ο γιατρός να μην τον κάτσω γιατί θα χειροτερέψει. Έτσι λοιπόν πήγαμε με ένα φίλο παγανιά σε κάτι κακότοπους πετροβούνια. Σηκώναμε περδίκαι αλλα΄δέν μας έβαζαν κοντά. Θέλαμε να παίξουμε κανένα περδίκια γιατί ο φίλος είχε μια σπανιολίτσα μαζί του μωρό και θέλαμε να τις δώσουμε καμιά εμπειρία. Σε μια κορυφογραμμή ο σκύλος μου με το πρόβλημα έπιασε έντονη μαλαή, Νόμισα ότι ήταν περδίκια αλλά δέν την προχωρούσε. Πήγε καμιά 15 αρια΄μέτρα πιο κάτω σε κάτι πέτρες και έμεινε κόκκαλο. Περίμενα το περδίκι να πετάσει και ξαφνικά βλέπω ένα λαγο να πέτάσσετε μπροστά του και να πηγαίνει κατήφορο διαγώνια. Άφησα τον λαγό να ανοίξει λίγο και με το 20αράκι άρπαξε μια tiger rotweil αλλόπος έν έφυε σκάει έξώ. Έπιασε τον ο deco κούτσα κούτσα και μου τον έφερε. Εκράτουν τον deco αγκαλιά τουλάχιστο ένα πεντάλεπτο μέχρι να μου περάσει η χαρά για το τι έκαμε έστω και ταλαιπωρημένος. Πήγαμε πιο χαμηλά και έπαιξε και ο φίλος ένα περδίκι και επέλλανε και η σπανιολούα. Μια χαρά ήταν και για ακόμη μια φορά κατάλαβα πόση μαγεία έχει το κυνήγι όλη μέρα ταλαιπωρία ,, απαγοήτευση... ξηρασία... και μια φάση σε κάνει να νιώθεις ότι σου χάρισαν τον ουρανό με τα άστρα ....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Τζιε μεις μιαν εχτες ρε Γιωρκο.
τζιε αφου τα βλαγκουθκια μυριζουν λιαρκες φετος κ καμαν μας παει παει παλε, εκοψα την φιλλετα εψες κ καμα την με το λαδι το καλο :lol:

Αριστε εχαρηκα τουτο το λαο που ουλλους οσους επεξες κ ξερω την ιστορια τους.
Για τον σκυλο τζιε μονο.

Καρτερω τζιε γω εναν για την κοτσιακαρου μου γιατι δεν ξερω ποσο ακομα θα μπορει να κυνηγα που την αρωστια.
εκαμε μια φερμα εχτες που εγεμωσαν τα παντελονια.
Ηταν οφκερη η μονη ομως....μας την εκαμε ο φκιακας μεστο πυκνο.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλημέρα σας παίδες!
Για μένα πρώτη εξόρμηση φέτος χωρίς σκύλο , λόγω υποχρεώσεων σε άλλη επαρχία...Θυμήθηκα τα παλιά μου αλλά και πάλι το συναίσθημα δεν είναι το ίδιο.... Παρόλα αυτά λόγω της καλής γνώσης της περιοχής, καταφέραμε με άψογη συνεργασία με τον σύνκυνηγό να πάρω εγώ 2 περδίκια και μία φάσσα και ο συνκυνηγός ακόμα 1 περδίκι. Το κακό σημείο της όλης υπόθεσης είναι ότι χάσαμε μιά πέρδικα που έπεσε κουτσόφτερη, αν είχαμε και τον σκύλο ίσως και να την βρίσκαμε...Αυτά μέχρι τις 10:30 , μετά ξεκίνησαν οι υποχρέωσεις... |Υπομονή μέχρι την Κυριακή αυτή την βδομάδα.... ουφ ακόμα Δευτέρα ειναι!!!
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Δημοσίευση από gptochos »

Καλημέρα! Εμείς χθες ευχαριστηθήκαμε παγανιά. Επηραμε και τον σκύλο (πριν μιαμιση βδομάδα τον δάγκωσε φίνα) ευχαριστηθήκαμε φέρμες. Ευτύχως δεν εμεινε κανενα αηπι του σκύλου (είπαν μας ότι θα έχανε τη χρονιά, ότι θα εφοάτουν κλπ). Συνέχισε εκεί που έμεινε. Η παρέα ένα αρκοπέρτικό μόνο αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Εγώ παραπάνω ευχαριστήθηκα το περπάτημα, τον τρόπο που κυνηγήσαμε αφού στην περιοχή είμασταν 3 παρεες κυνηγών. Στο τέλος αν είχε μιλιά ο σκύλος θα μας εξιτίμαζε αφού ο φτωχός εβκαλεν μας τα περδίκια αλλά εμείς εκαλλικώναμε αβέρτα. :lol:
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

admin έγραψε:Χθές το πρωί μεσα στην ξεραήλλα δέν καταφέραμε να κάνουμε κάτι το ουσιαστικό για λαγό , σπασμένες μαλαές και ενω΄πηγαίναμε πάνω σε ένα λαό ήρθε μια πανια΄απο απέναντι και τον χτύπησε στην πορεία μας. Απαγοήτευση και επιστροφή στο σπίτι . Πήγαμε και σε μια άλλη περιοχή Σωτήρα Λεμεσού όπου υπήρχαν δηλητήρια ένας κυνηγός έχασε τον σκύλο του ένας άλλος τον έσωσε ευτυχώς. Το απόγευμα πήγα να πάρω τους ' γέρους' μου για κανένα περίπατο να ξημαγκώσουν να παίξουμε κανένα περδίκι. Ο ένας ο επανιέλ 11 χρονό έπαθε οστεοαθρίτιδα και παίρνει φάρμακα. Μου ειπε ο γιατρός να μην τον κάτσω γιατί θα χειροτερέψει. Έτσι λοιπόν πήγαμε με ένα φίλο παγανιά σε κάτι κακότοπους πετροβούνια. Σηκώναμε περδίκαι αλλα΄δέν μας έβαζαν κοντά. Θέλαμε να παίξουμε κανένα περδίκια γιατί ο φίλος είχε μια σπανιολίτσα μαζί του μωρό και θέλαμε να τις δώσουμε καμιά εμπειρία. Σε μια κορυφογραμμή ο σκύλος μου με το πρόβλημα έπιασε έντονη μαλαή, Νόμισα ότι ήταν περδίκια αλλά δέν την προχωρούσε. Πήγε καμιά 15 αρια΄μέτρα πιο κάτω σε κάτι πέτρες και έμεινε κόκκαλο. Περίμενα το περδίκι να πετάσει και ξαφνικά βλέπω ένα λαγο να πέτάσσετε μπροστά του και να πηγαίνει κατήφορο διαγώνια. Άφησα τον λαγό να ανοίξει λίγο και με το 20αράκι άρπαξε μια tiger rotweil αλλόπος έν έφυε σκάει έξώ. Έπιασε τον ο deco κούτσα κούτσα και μου τον έφερε. Εκράτουν τον deco αγκαλιά τουλάχιστο ένα πεντάλεπτο μέχρι να μου περάσει η χαρά για το τι έκαμε έστω και ταλαιπωρημένος. Πήγαμε πιο χαμηλά και έπαιξε και ο φίλος ένα περδίκι και επέλλανε και η σπανιολούα. Μια χαρά ήταν και για ακόμη μια φορά κατάλαβα πόση μαγεία έχει το κυνήγι όλη μέρα ταλαιπωρία ,, απαγοήτευση... ξηρασία... και μια φάση σε κάνει να νιώθεις ότι σου χάρισαν τον ουρανό με τα άστρα ....
Μπραβο Αριστε. Μια στιγμη στο κυνηγι μπορει να σου δωσει απιστευτη χαρα και ικανοποιηση παρα τη κουραση και την απογοητευση της ημερας.

ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΩΤΗΡΑΣ......ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ???
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καλημερα και απο εμενα εμεις εμηναμε ολη μερα να καμνουμε ιχνιλασια του κυριου φκιακα που μας επροβουραν συνεχια και νωμιζο εγυριζεν μας και βιντεο και επεριπεζε μας :lol:
αυτα ειναι εν πειραζη η πιθανοτιτες ειναι 50-50 και σημερα ο λαγος μας κερδισε κατα κρατος επερασαμε ωραια απολαυσαμε ιχνιλασια και καθαρο αερα!

μπραβο Αριστε!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ :P

ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΔΑΡΩΜΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΕΛΕΙΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ :oops:

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ Η ΛΟΥΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΕΛΕΝΧΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ(ΤΟ ΣΥΝΙΘΙΖΕΙ) ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ............. ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΕ....ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΦΑΣΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΤΥΛΛΟ.....ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ :D

ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ + ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΗΚΩΘΗΚΕ!!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΕΡΟ...ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΝΟΝΗ!

ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΛΙ!

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Άμαν έπιασες την βελουδομάτα είσαι άρχοντας!

Μα... σάντα και θορεί σε λίο περίεργα η Λούση στην φωτό όξα εν η ιδέα μου :? Πρέπει να την ενευρίασες που δεν κτυπησες την φραγκολίνα :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”