Μπραβο Αριστε. Μια στιγμη στο κυνηγι μπορει να σου δωσει απιστευτη χαρα και ικανοποιηση παρα τη κουραση και την απογοητευση της ημερας.admin έγραψε:Χθές το πρωί μεσα στην ξεραήλλα δέν καταφέραμε να κάνουμε κάτι το ουσιαστικό για λαγό , σπασμένες μαλαές και ενω΄πηγαίναμε πάνω σε ένα λαό ήρθε μια πανια΄απο απέναντι και τον χτύπησε στην πορεία μας. Απαγοήτευση και επιστροφή στο σπίτι . Πήγαμε και σε μια άλλη περιοχή Σωτήρα Λεμεσού όπου υπήρχαν δηλητήρια ένας κυνηγός έχασε τον σκύλο του ένας άλλος τον έσωσε ευτυχώς. Το απόγευμα πήγα να πάρω τους ' γέρους' μου για κανένα περίπατο να ξημαγκώσουν να παίξουμε κανένα περδίκι. Ο ένας ο επανιέλ 11 χρονό έπαθε οστεοαθρίτιδα και παίρνει φάρμακα. Μου ειπε ο γιατρός να μην τον κάτσω γιατί θα χειροτερέψει. Έτσι λοιπόν πήγαμε με ένα φίλο παγανιά σε κάτι κακότοπους πετροβούνια. Σηκώναμε περδίκαι αλλα΄δέν μας έβαζαν κοντά. Θέλαμε να παίξουμε κανένα περδίκια γιατί ο φίλος είχε μια σπανιολίτσα μαζί του μωρό και θέλαμε να τις δώσουμε καμιά εμπειρία. Σε μια κορυφογραμμή ο σκύλος μου με το πρόβλημα έπιασε έντονη μαλαή, Νόμισα ότι ήταν περδίκια αλλά δέν την προχωρούσε. Πήγε καμιά 15 αρια΄μέτρα πιο κάτω σε κάτι πέτρες και έμεινε κόκκαλο. Περίμενα το περδίκι να πετάσει και ξαφνικά βλέπω ένα λαγο να πέτάσσετε μπροστά του και να πηγαίνει κατήφορο διαγώνια. Άφησα τον λαγό να ανοίξει λίγο και με το 20αράκι άρπαξε μια tiger rotweil αλλόπος έν έφυε σκάει έξώ. Έπιασε τον ο deco κούτσα κούτσα και μου τον έφερε. Εκράτουν τον deco αγκαλιά τουλάχιστο ένα πεντάλεπτο μέχρι να μου περάσει η χαρά για το τι έκαμε έστω και ταλαιπωρημένος. Πήγαμε πιο χαμηλά και έπαιξε και ο φίλος ένα περδίκι και επέλλανε και η σπανιολούα. Μια χαρά ήταν και για ακόμη μια φορά κατάλαβα πόση μαγεία έχει το κυνήγι όλη μέρα ταλαιπωρία ,, απαγοήτευση... ξηρασία... και μια φάση σε κάνει να νιώθεις ότι σου χάρισαν τον ουρανό με τα άστρα ....