TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: TZIKΛΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΕΑ

Δημοσίευση από Phinix »

τωρα που εφανικαν πουλλια εκριψαν ουλλοι

ηντα πραμαν α

κανενας εν αννει το στομα του - εννα πατε ουλλοι να τες παιξετε μονοι σας ολαν???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:
louisll έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ας το ελπισουμε ζε το προι ζε στο ζιταστρο να ποσκολιστουμε... εν ζε θελουμε πολλα πραματα ισια ισια για να πουμε οτι αξιζε τον περιπατο μας :lol:
αν πάει κανένας κοντά στην Λευκωσία -μέχρι 1 ώρα πέτεμου να πάμε μαζί ;)
ε φιλε εν να παω αλλα ...εν περνω αγνοστους μαζι μου sry,,, πρεπει να περασεις εξετασεις στα εκπεδευτικα ζε μετα:D
(εχω ζε παρεα για αυριο αρα αποκλειεται)
ναι καλά :lol: :lol: :mrgreen:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε φιλε εν λιο δυσκολο να παρεις αγνοστο μαζι σου κυνηγι γιατι γνωστους περνεις ζε παεις την επομενη φορα ζιαμε ζε βρισκεις τους!
τα καλα τα ποστα ε δυσκολοβρετα την σημερον μερα γιαυτο εν λιο δυσκολο να εμπιστεφτεις τον καθενα να τον παρεις μαζι σου
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

sotiris!129 έγραψε:ε φιλε εν λιο δυσκολο να παρεις αγνοστο μαζι σου κυνηγι γιατι γνωστους περνεις ζε παεις την επομενη φορα ζιαμε ζε βρισκεις τους!
τα καλα τα ποστα ε δυσκολοβρετα την σημερον μερα γιαυτο εν λιο δυσκολο να εμπιστεφτεις τον καθενα να τον παρεις μαζι σου
ΣΩΤΗΡΗ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΛΕΛΕ ΜΟΥ"ΤΖΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΜΕΝ ΠΑΡΗΣ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΑ ΤΣΙΚΝΩΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ" ;)
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

miky55 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ε φιλε εν λιο δυσκολο να παρεις αγνοστο μαζι σου κυνηγι γιατι γνωστους περνεις ζε παεις την επομενη φορα ζιαμε ζε βρισκεις τους!
ΣΩΤΗΡΗ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΛΕΛΕ ΜΟΥ"ΤΖΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΜΕΝ ΠΑΡΗΣ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΑ ΤΣΙΚΝΩΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ" ;)
Εν οπως τα μανηταρκα που αμαν πουν εφκαλε σε καποιο τοπο χανουντε οι νισσοι πουκατω που τους πευκους που τον πολλυ κοσμο που θα παει φκαλουν και τες ξυσταρκες ;) ;)
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
sotiris!129

ακριβος!!!
δαμε...Κ.Μιχαλη φκαλο σου το καπελο!!!
επαθεν την ο ζιρις μου 2-3 φορες που επερνε αλλους στα ποστα του ζε στο τελος επιεναμε ζε εβρισκαμε τους ζιαμε :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

'petros' έγραψε:
miky55 έγραψε:
Εν οπως τα μανηταρκα που αμαν πουν εφκαλε σε καποιο τοπο χανουντε οι νισσοι πουκατω που τους πευκους που τον πολλυ κοσμο που θα παει φκαλουν και τες ξυσταρκες ;) ;)

Εν το ξερεις οτι " Μανιταριν ειπες , μανιταριν εχασες" Οι προτοινοι ελεγαν επισης οτι αμα ελαλες καποιου τον τοπο που βρηκες τα μανιταρκα, ελιωναν ουλλη νυκτα ετσι αμα σε ρωτουν που? να λαλεις , "να σου φερω να φαεις φιλε μου" :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Κοπέλια τσίκλες σε πολλά μέρη της Κύπρου αύριο αναμένονται μάχες , πιάστε φουτσιέκια, καθαρίστε τα όπλα , ντυθέιτε καλά τσε βάρτε άδεια που την δουλει΄΄α ;)
Προσέχουμε...για να έχουμε
sotiris!129

ε Αριστε εβαρκουμουν να παω να τσιακαρω :lol:
χαρτουτσιες εν εχω ελιπσαν μου προχτες ζε να παω να πιαω τωρα!
κανονισε την πορεια σου να εν σιουρες οι πληροφοριες σου :lol: :lol: :lol:
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

εμεις παντος επιασαμε τζαι τις χαρτουτσιες μας εκαθαρισαμε τζαι τα οπλα τζαι περιμενουμε το τζιταστρο αυριο... το προι δεν εχει κυνηγι εχει διαβασμα και σχολειο -.-αλλα εν οκ ενα πεσω να τζιμιθω τζαι να βλεπω στον υπνο μου το περτικοδετη γεματον!!! :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”