sotiris!129 έγραψε:ας το ελπισουμε ζε το προι ζε στο ζιταστρο να ποσκολιστουμε... εν ζε θελουμε πολλα πραματα ισια ισια για να πουμε οτι αξιζε τον περιπατο μας
αν πάει κανένας κοντά στην Λευκωσία -μέχρι 1 ώρα πέτεμου να πάμε μαζί
ε φιλε εν να παω αλλα ...εν περνω αγνοστους μαζι μου sry,,, πρεπει να περασεις εξετασεις στα εκπεδευτικα ζε μετα:D
(εχω ζε παρεα για αυριο αρα αποκλειεται)
ε φιλε εν λιο δυσκολο να παρεις αγνοστο μαζι σου κυνηγι γιατι γνωστους περνεις ζε παεις την επομενη φορα ζιαμε ζε βρισκεις τους!
τα καλα τα ποστα ε δυσκολοβρετα την σημερον μερα γιαυτο εν λιο δυσκολο να εμπιστεφτεις τον καθενα να τον παρεις μαζι σου
sotiris!129 έγραψε:ε φιλε εν λιο δυσκολο να παρεις αγνοστο μαζι σου κυνηγι γιατι γνωστους περνεις ζε παεις την επομενη φορα ζιαμε ζε βρισκεις τους!
τα καλα τα ποστα ε δυσκολοβρετα την σημερον μερα γιαυτο εν λιο δυσκολο να εμπιστεφτεις τον καθενα να τον παρεις μαζι σου
ΣΩΤΗΡΗ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΛΕΛΕ ΜΟΥ"ΤΖΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΜΕΝ ΠΑΡΗΣ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΑ ΤΣΙΚΝΩΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ"
sotiris!129 έγραψε:ε φιλε εν λιο δυσκολο να παρεις αγνοστο μαζι σου κυνηγι γιατι γνωστους περνεις ζε παεις την επομενη φορα ζιαμε ζε βρισκεις τους!
ΣΩΤΗΡΗ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΛΕΛΕ ΜΟΥ"ΤΖΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΜΕΝ ΠΑΡΗΣ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΝΑ ΤΣΙΚΝΩΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ"
Εν οπως τα μανηταρκα που αμαν πουν εφκαλε σε καποιο τοπο χανουντε οι νισσοι πουκατω που τους πευκους που τον πολλυ κοσμο που θα παει φκαλουν και τες ξυσταρκες
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
ακριβος!!!
δαμε...Κ.Μιχαλη φκαλο σου το καπελο!!!
επαθεν την ο ζιρις μου 2-3 φορες που επερνε αλλους στα ποστα του ζε στο τελος επιεναμε ζε εβρισκαμε τους ζιαμε
Εν οπως τα μανηταρκα που αμαν πουν εφκαλε σε καποιο τοπο χανουντε οι νισσοι πουκατω που τους πευκους που τον πολλυ κοσμο που θα παει φκαλουν και τες ξυσταρκες
Εν το ξερεις οτι " Μανιταριν ειπες , μανιταριν εχασες" Οι προτοινοι ελεγαν επισης οτι αμα ελαλες καποιου τον τοπο που βρηκες τα μανιταρκα, ελιωναν ουλλη νυκτα ετσι αμα σε ρωτουν που? να λαλεις , "να σου φερω να φαεις φιλε μου"
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Κοπέλια τσίκλες σε πολλά μέρη της Κύπρου αύριο αναμένονται μάχες , πιάστε φουτσιέκια, καθαρίστε τα όπλα , ντυθέιτε καλά τσε βάρτε άδεια που την δουλει΄΄α
ε Αριστε εβαρκουμουν να παω να τσιακαρω
χαρτουτσιες εν εχω ελιπσαν μου προχτες ζε να παω να πιαω τωρα!
κανονισε την πορεια σου να εν σιουρες οι πληροφοριες σου
εμεις παντος επιασαμε τζαι τις χαρτουτσιες μας εκαθαρισαμε τζαι τα οπλα τζαι περιμενουμε το τζιταστρο αυριο... το προι δεν εχει κυνηγι εχει διαβασμα και σχολειο -.-αλλα εν οκ ενα πεσω να τζιμιθω τζαι να βλεπω στον υπνο μου το περτικοδετη γεματον!!!