Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Συγκινηθηκα οταν στον καφενε του χωριου ενας γεροντας μου ειπε:
"ετσι πραμαν στην ζωη μου δεν ξαναδα! τον καιρο μου επαιζαμεν ζικλες με τες συκλες αλλα τουτο εν κατι πρωτοφανες! Μαλλον ο Θεος Μας λυπήθηκε και εστειλε αυτα τα πουλια για να γεμοσουμεν τα ψυγεια μας να εχουμεν κρεας τωρα που μας εκοψεν ο Δημητρης το επιδομαν ! "
"ετσι πραμαν στην ζωη μου δεν ξαναδα! τον καιρο μου επαιζαμεν ζικλες με τες συκλες αλλα τουτο εν κατι πρωτοφανες! Μαλλον ο Θεος Μας λυπήθηκε και εστειλε αυτα τα πουλια για να γεμοσουμεν τα ψυγεια μας να εχουμεν κρεας τωρα που μας εκοψεν ο Δημητρης το επιδομαν ! "
-
- Full Member
Ειναι το λεγομενο μανα εξ'ουρανου φιλε! Μεγαλη η χαρη του 

φιλε μου αυτο ειναι το κατι αλλο, ειναι και μανα και πατερας μαζι !!!AU-79 έγραψε:Ειναι το λεγομενο μανα εξ'ουρανου φιλε! Μεγαλη η χαρη του

στην κυνηγετικη μου "Καριερα" δεν ξαναδα τοσες ζικλες, νεφοι! εγω αυριο ειπα στους παρεες μου να παιζουμε μονο μαυροζικλες για να εχουμε παραπανω chance ναν μιλαροτοι !!!
ΥΠ "Καριερα": πως αλιως θα μπορουσε να πει κανεις μια κυνηγετικη πορεια σαν την δικια μου
ΥΠ "Καριερα": πως αλιως θα μπορουσε να πει κανεις μια κυνηγετικη πορεια σαν την δικια μου

- Anthimos
- Moderator
sotiris!129 έγραψε:στην κυνηγετικη μου "Καριερα" δεν ξαναδα τοσες ζικλες, νεφοι! εγω αυριο ειπα στους παρεες μου να παιζουμε μονο μαυροζικλες για να εχουμε παραπανω chance ναν μιλαροτοι !!!
εγω τα νεφη ειδα τα στη Δελικηπό ρε Σωτο. Πε αληθκεια τζαι μεν παραπλανεις το κοσμο για να τις παιξεις μονος σου!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Δελικηπο??? μα αλαξαν τοπο τα πουλια???Anthimos έγραψε:sotiris!129 έγραψε:στην κυνηγετικη μου "Καριερα" δεν ξαναδα τοσες ζικλες, νεφοι! εγω αυριο ειπα στους παρεες μου να παιζουμε μονο μαυροζικλες για να εχουμε παραπανω chance ναν μιλαροτοι !!!
εγω τα νεφη ειδα τα στη Δελικηπό ρε Σωτο. Πε αληθκεια τζαι μεν παραπλανεις το κοσμο για να τις παιξεις μονος σου!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΛΙΚΗΠΟ!!!
εν λιον ξημαρισια ζιμεσα γαμωτα μπορει να χασω 2-3 αντι 1

- Anthimos
- Moderator
ενω στο μιτσερο εν μαρμαράκια??sotiris!129 έγραψε:Δελικηπο??? μα αλαξαν τοπο τα πουλια???Anthimos έγραψε:sotiris!129 έγραψε:στην κυνηγετικη μου "Καριερα" δεν ξαναδα τοσες ζικλες, νεφοι! εγω αυριο ειπα στους παρεες μου να παιζουμε μονο μαυροζικλες για να εχουμε παραπανω chance ναν μιλαροτοι !!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΛΙΚΗΠΟ!!!
εν λιον ξημαρισια ζιμεσα γαμωτα μπορει να χασω 2-3 αντι 1
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
ε φιλε ηταν να τες παιζουμε μες την στρατα να πεφτουν μες το καθαρο ασφαλτοAnthimos έγραψε:
ενω στο μιτσερο εν μαρμαράκια??

ενο Δελικηπο εν χωματοστρατες να ρεσει ο κοσμος με τα αυτοκινητα να σικονει τοζι και να το αναπνεουμε?

αντρέα δώσε δείγματα γραφής
και αύριο η συνεχεια
και αύριο η συνεχεια
- andreasana210326
3 θηραματα διαφορετικα απο τα αλλα......ετσι για να κανω την αρχη

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.