Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
sotiris!129

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Συγκινηθηκα οταν στον καφενε του χωριου ενας γεροντας μου ειπε:
"ετσι πραμαν στην ζωη μου δεν ξαναδα! τον καιρο μου επαιζαμεν ζικλες με τες συκλες αλλα τουτο εν κατι πρωτοφανες! Μαλλον ο Θεος Μας λυπήθηκε και εστειλε αυτα τα πουλια για να γεμοσουμεν τα ψυγεια μας να εχουμεν κρεας τωρα που μας εκοψεν ο Δημητρης το επιδομαν ! "
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Ειναι το λεγομενο μανα εξ'ουρανου φιλε! Μεγαλη η χαρη του :lol:
sotiris!129

AU-79 έγραψε:Ειναι το λεγομενο μανα εξ'ουρανου φιλε! Μεγαλη η χαρη του :lol:
φιλε μου αυτο ειναι το κατι αλλο, ειναι και μανα και πατερας μαζι !!! :ugeek:
sotiris!129

στην κυνηγετικη μου "Καριερα" δεν ξαναδα τοσες ζικλες, νεφοι! εγω αυριο ειπα στους παρεες μου να παιζουμε μονο μαυροζικλες για να εχουμε παραπανω chance ναν μιλαροτοι !!!
ΥΠ "Καριερα": πως αλιως θα μπορουσε να πει κανεις μια κυνηγετικη πορεια σαν την δικια μου :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:στην κυνηγετικη μου "Καριερα" δεν ξαναδα τοσες ζικλες, νεφοι! εγω αυριο ειπα στους παρεες μου να παιζουμε μονο μαυροζικλες για να εχουμε παραπανω chance ναν μιλαροτοι !!!
ΥΠ "Καριερα": πως αλιως θα μπορουσε να πει κανεις μια κυνηγετικη πορεια σαν την δικια μου :ugeek:

εγω τα νεφη ειδα τα στη Δελικηπό ρε Σωτο. Πε αληθκεια τζαι μεν παραπλανεις το κοσμο για να τις παιξεις μονος σου!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Anthimos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:στην κυνηγετικη μου "Καριερα" δεν ξαναδα τοσες ζικλες, νεφοι! εγω αυριο ειπα στους παρεες μου να παιζουμε μονο μαυροζικλες για να εχουμε παραπανω chance ναν μιλαροτοι !!!

εγω τα νεφη ειδα τα στη Δελικηπό ρε Σωτο. Πε αληθκεια τζαι μεν παραπλανεις το κοσμο για να τις παιξεις μονος σου!!!
Δελικηπο??? μα αλαξαν τοπο τα πουλια???
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΛΙΚΗΠΟ!!!
εν λιον ξημαρισια ζιμεσα γαμωτα μπορει να χασω 2-3 αντι 1 :evil:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:
Anthimos έγραψε:

Δελικηπο??? μα αλαξαν τοπο τα πουλια???
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΛΙΚΗΠΟ!!!
εν λιον ξημαρισια ζιμεσα γαμωτα μπορει να χασω 2-3 αντι 1 :evil:
ενω στο μιτσερο εν μαρμαράκια??
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Anthimos έγραψε:
ενω στο μιτσερο εν μαρμαράκια??
ε φιλε ηταν να τες παιζουμε μες την στρατα να πεφτουν μες το καθαρο ασφαλτο :lol:
ενο Δελικηπο εν χωματοστρατες να ρεσει ο κοσμος με τα αυτοκινητα να σικονει τοζι και να το αναπνεουμε? :lol:
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

αντρέα δώσε δείγματα γραφής
και αύριο η συνεχεια
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

3 θηραματα διαφορετικα απο τα αλλα......ετσι για να κανω την αρχη :D :D :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”