ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από πανικος »

sotiris!129 έγραψε:ε Ανθημε εν να με πελανεις εσυ... οταν εγω επροσπαθησα να βοηθησω ειπετε με αλαζωνα οτι εγω καμω τα παντα για να παιξω ζικλες απλα και μονο για να ποσταρω φωτο οτι οτι οτι οτι ...
σαμπος και εν αναγκη να παιξω για να βαλω φωτογραφια....ποσες φορες επαιξα 1 ζικλα η 1 περτιζι ζε εβαλα παλε φωτογραφια η και ποσες φορες δεν επαιξα τιποτε και παλε ειπα το ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΤΠΤ ???
Εγω ειπα σας το απλα :
ΝΑΙ ζικλες δεν εχει και οσες εχει δεν καμουν περασμα κανονικα και ΑΝ κανουν δεν κανουν στα παραδοσιακα περασματα αρα αφου ζινες αλαξαν τροπο συμπεριφορας για να καρποθει ενας κυνηγος εστο 10-12 πουλια για να σωσει την εξωρμηση του πρεπει να αλαξει και αυτος τροπο κυνηγιου!
ζε ειπες μου να κατσω την μαπα χαμε...

τον Αρτεμη ξερω τον 20 χρονια που την πρωτη δημοτικου εκαμαμε παρεα αλλα ποτε δεν ειχαμε κυνηγισει μαζι γιατι πρην 3 χρονια αρκεψε το κυνηγι και οι παρεες μας ηταν διαφορετικες !
εχτες ημασταν και οι 2 μονοι μας στο ζιταστρο και επειρα τον μαζι μου!
εφτασαμε στο ζιταστρο 4 εξω που τα σπιθκια 300-400 μετρα οι ζικλες ειχαν αρκεψει το ζιταστρο και επαιζεν τες ζικλες μεσα στο σιταρι! 1 -1:30 ωρα ειδαμεν δεν ξερω και εγω ποσες ζικλες και αλλες που επερνουσαν πουπανω μας μεσα στα σκοτεινα και ακουαμε τες μονο γιατι ενυχτοσεν να σταματησουμε να παιζουμε!
και σε ρωτω Αρτεμη λαλω ψεματα?
εκουραστικες ρε Αρτεμη?
τα σπιθκια ποσην αποσταση ηταν που εμας?
δηλαδη τι αλλο θελεται να καμω να πω τοπο για να εισαστε happy ?
σωτηρη μου εχει καιρο να βρεθουμε σε αντιπαραθεση σου το ξαναειπα ειναι κριμα να σκεφτεσαι ετσι παντα
δηλ παντα ειρωνευεσαι εισαι εκκεντρικος εχεις κομπλεξ νομιζεις οτι ξερεις τα παντα για τον σωστο κυνηγο κτλ
δεν σε ξερω αλλα ξερω οτι αν καποιος αλλος εγραφε αυτα που γραφεις ισως και να διαγραφετουν απο το φορουμ.
βαρεθηκα να βλεπω αυτα που γραφεις δεν ξερω οι αλλοι.συγνωμη για την φραστικη επιθεση δεν σε ξερω προσωπικα μπορει να σε κρινω λαθος αλλα κανει :shock: το φορουμ με κατι τυπους σαν εσενα γινεται παναυριν.
αν η διαχειριστες κρινουν οσα εγραψα λαθος και τα διαγραψουν παρακαλω οπως διαγραψουν και εμενα.ευχαριστω.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

EEEEE OXIII

Δεν ειμαι διαχειριστης αλλα κανει με τουτην την καταστασην.

Σταματατε το δαμε.

Ρε παιδια εφια που το φορουμ για κατι τετοιες καταστασεις.
Ετυχεν μας ενας θανατος πριν 40 κατι μερες, πουεναν ανθρωπο που ηταν μονο 33 χρονων αλλα εδιαν μας ΟΥΛΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ.

Ηταν στα τελευταια και σου εδινε την δυναμη ΧΙΛΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Τοσο κουραγιο και δυναμη για προβληματα που κανενας αλλος δεν θα εδινε στην θεση του.

Τωρα που ηρτα πισω προσπαθω να σασ δειξω τζινον το μαθημα που επηρα.

η ζωη μας εν μιτσια, τα πραγματα με ουσια, δεν ειναι υλικα, και οσο μπορουμε να την σιερουμαστε με φιλους, χωρις να αφηνουμε πραγματα και καταστασεις να μας την κανουν ασχημη και μιζερη.

Δεν αξιζει να χαλιεστε κα ινα μαραζωνετε, να χαλατε την υγεια σας για τουντα πραματα.

Ειμαστε ολοι διαφορετικοι, βαρτε τα ουλοι κατω , ΕΝ ΚΡΙΜΑ....
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
peanut5020
Full Member

Δημοσίευση από peanut5020 »

Ε κοπέλια μεν μαλώνετε σιορ για πέντε παλιότσικλες τζαι αν επαίξετε τζι αν δεν επαίξετε. Δαμέ το τζυνιν εκαταστράφηκεν πασιν να μας το κλείσουν τέλεια τζαι ασχολείσται με τες τσίκλες που στο κάτω κάτω εν αποδημιτικό είδος. Αν έρτουν ήρταν τζαι αν θέλεις να τες βουράς βουρηνε τες τζαι ο καθένας κάμνει ότι θέλει.
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

(FROM F....G KEYBOARD)

to thema me tin simperifora tou swtiraki kai ton tropo skepsis tou xrizei idikis simasias kai antimetopisis.
einai ena paidi nearo23-25 xronwn me piso tou me mprosta tou. oute pantremenos einai oute paidia exei . prothimo na voithisei tous pantes prothimo na parei allous na tous valei na paiksoun, na tous parei mazi tou se ekpaideutika ktl ktl ktl. poromenos opws polloi apo emas.
apla o tropos pou ekfrazetai o swtirakis einai ligo kserolisimos kai epikritikos apenanti stous allous.
polloi apo emas vrikan poulia kata kairous alla den irthan se tetoio simeio antiparathesis.
en enan paidi pou den asxolite me tipote allo para me tin pilotta kai to kinigi. oulli mera en mes ta vouna kai girefkei tzikles .
an ton rotisw na mou pei to xrwma tou logariasmou tou reumatos i tou nerou i tis cyta den kserei .
ara ??????????????????????
otan me to kalo vrei mian ginaika pou na ton antexei kai kamei tis kai kanenan kopelloui (elpizoume koritsaki-en theloumen allon pou touton ) enna allaxei kai ton tropo pou skeftetai kai pou ekfrazetai .
pros to paron ipomonin kai katanoisi .
tziai esi re swtiraki mou men kourtizeis ton kosmo. en polla anavrasmeni i katastasi . den ftanei pou den exei poulia, exoume se tziai esena na mas to paizeis idimonas .
to 99% apo emas doulefkoumen exoumen oikogeneia exoume xreh den mporoume na perpatoumen 7 meres tin vdomada kai na girizoumen 7 meres tin vdomada me pezinan pou mas valloun gia na vroumen na paixoume 10-15-20 poulia perpatitoi kai tzitastro gia na laloumen esiei poulia alla den kseretai pou einai .
me agapi kai
FILIKA LOUIS SETTER
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Max
Full Member

Δημοσίευση από Max »

Που την ημέρα που άρχισε το θέμα με τον Σωτήρη και μετά από μύνημα του Anthimou δεν εσυνέχισα το θέμα. Επετάχτην ο φίλος μας μετά που 2-3 μέρες να κάμει το αστείο του με την μάππα. Κανένα πρόβλημα ως δαμέ.
Το θέμα είναι ότι ακόμα εν εκατάλαβε γιατί εγίνηκε τόσο θέμα. Νομίζεις φίλε Σωτήρη ότι κόφτει μας αν παίζεις τζίκλες και εμείς δεν παίζουμε?
Το θέμα το δικό μου είναι ο τρόπος μου μιλάς και βλέπεις τους άλλους κυνηγούς στο φόρουμ. "Επροσπάθησα να σας βοηθήσω" γράφεις. Ρε φιλούι, ούτε τον ειδήμονα σου κάναμε ούτε τίποτε. Απλά έχει πολούς δαμέσα που κυνηγούν περισσότερα χρόνια απο τα χρόνια της ζωής σου. Για αυτό λίγος σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανένα. 'Οπως σεβόμαστε πολοί όλους τους κυνηγούς ανεξαρτήτου ηλικίας έτσι να μάθεις να σέβεσαι και εσύ.
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

Εγώ κατάλαβα ότι μασιεστε όλοι του Σωτήρη για να γράφει τζαι να φκει πρώτος στις δημοσιεύσεις τζαι να αλλάζει χρώματα που την άκρα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΙΚΛΕΣ ΟΟΟΕΕΕΟΟΟΟΟ ? :lol: :lol: :lol: :lol:
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ειμαι σιγουρος οτι ο Σωτηρης ειναι πολυ καλο παιδι, και απλα πρεπει καποιος να του εξηγησει οτι ο γραπτος λογος μεστα φορουμ παρεξηγειται, εαν δεν τιθεται σωστα.

Δεν πιστευω οτι θελει να μαθει τους πιο παλιους κυνηγους ''γραματα'' η οτι δεν σεβεται, αντιθετα.

Τους νεαρους μας πρεπει να τους παρατζιελουμε και να τους εξηγουμε, παρα να τους καταγνονουμε, ολοι θελουν τ ο τροπο τους και χιλιες φορες να τους εχουμε κοντα στα κυνηγια και τα ψαρεματα και να τους εξηγουμε πως να λενε κατι, παρα να ξερουν να λαλουν κατι ,αλλα να εν μεσα σε αλλα πραματα χειροτερα που καταστρεφουν το μελλον του τοπου μας.

Ας αφησουμε λοιπον ολα τα λλα πισω, και οπως πολυ καλα εκαμε ο Λουις Σεττερ, ας εξηγουμε και ας πιανουμε τους νεους που κοντα.

Σαν ανθρωπος ειμαι πολυ σοβαρος, το αστειο στην ωρα του και το σοβαρο στην ωρα του, αλλα ειδετε και εσεις, καποτε γραφω τσιοφτες απλα και μονο για να γελουμε και να ξεδωνουμε, εχει το αναγκην ο ανθρωπος να γελα καθε τοσο.( βλεπε καφε hunt and shoot)

Ατε ετελειωσεν το θεμα δαμε.

οσο για τον Πανικο, βαλω το σιερι μου εγω στην φωθκια, οτι ειναι ενας απο τους ΛΙΓΟΥΣ ανθρωπους που πραγματικα εχουν πανω τους ΑΝΘΡΩΠΙΑ και ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.

Πιο παλια, επειδη ειναι απο τα κΟΚΚΙΝΑ ΧΩΡΙΑ :) πολλοι βιαστικαν να τoν κρινουν, να του την που κλπ κλπ.

Ενα αποφθεγμα λεει....εαν ειχαμεν μαθκια πισω μας να βλεπουμεν τζινα που καμνουμεν εμεις, εν θα μας κοφταν οι αλλοι.

μακαρι να φταναμε τον Πανικο στο μικρο του το δακτυλουιν, στην λεβεντια και την ανθρωπια του.

Ειπαμεν οι καιροι εν δυσκολοι, ο κοσμος πιεσμενος ως το λαιμο και τα νευρα μας ευαισθητα.
Ας ΒΟΗΘΟΥΜΕΝ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑςΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΥΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

Οποταν νομιζω οτι το θεμα ειναι ληξαν, και συνεχιζουμεν στο θεμα μας.

Εχω τζικλες μεστο θαλαμο που περσυ, θελει κανενας :lol:
Αλλα πρωτα να τες εξεταση ο γιατρος μας αν τροουνται, πριν να σας τες δοκω :lol:

Λουιιιιιιιιιι, τσικλες περσυνες με σιταρον ρε φιλε, καμνεις? :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Captain theodoros έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΙΚΛΕΣ ΟΟΟΕΕΕΟΟΟΟΟ ? :lol: :lol: :lol: :lol:
εε...ερχονται....οεο...οεο...οε...οε :lol:
οι τζικλες τζε αν δεν ηρτασιν εμεις θα καρτερουμεν
με θεσεις μαχης στα βουνα σαν να τζε πολεμουμεν
αν ερτουν τζε αν δεν ερτουσιν κανενας μαυρον δακρυ να μεν χυση
μονον χαρα να εχουμε που παμεντε εξω που εν η φυση.
μαζι με την παρεα μασ του αδερφικους μας φιλους
και τους φερμαριστους τους σκυλλους :lol:
ελπιζω να καταλαβεις κυπριακα κ.θεοδωρε :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”