σωτηρη μου εχει καιρο να βρεθουμε σε αντιπαραθεση σου το ξαναειπα ειναι κριμα να σκεφτεσαι ετσι πανταsotiris!129 έγραψε:ε Ανθημε εν να με πελανεις εσυ... οταν εγω επροσπαθησα να βοηθησω ειπετε με αλαζωνα οτι εγω καμω τα παντα για να παιξω ζικλες απλα και μονο για να ποσταρω φωτο οτι οτι οτι οτι ...
σαμπος και εν αναγκη να παιξω για να βαλω φωτογραφια....ποσες φορες επαιξα 1 ζικλα η 1 περτιζι ζε εβαλα παλε φωτογραφια η και ποσες φορες δεν επαιξα τιποτε και παλε ειπα το ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΤΠΤ ???
Εγω ειπα σας το απλα :
ΝΑΙ ζικλες δεν εχει και οσες εχει δεν καμουν περασμα κανονικα και ΑΝ κανουν δεν κανουν στα παραδοσιακα περασματα αρα αφου ζινες αλαξαν τροπο συμπεριφορας για να καρποθει ενας κυνηγος εστο 10-12 πουλια για να σωσει την εξωρμηση του πρεπει να αλαξει και αυτος τροπο κυνηγιου!
ζε ειπες μου να κατσω την μαπα χαμε...
τον Αρτεμη ξερω τον 20 χρονια που την πρωτη δημοτικου εκαμαμε παρεα αλλα ποτε δεν ειχαμε κυνηγισει μαζι γιατι πρην 3 χρονια αρκεψε το κυνηγι και οι παρεες μας ηταν διαφορετικες !
εχτες ημασταν και οι 2 μονοι μας στο ζιταστρο και επειρα τον μαζι μου!
εφτασαμε στο ζιταστρο 4 εξω που τα σπιθκια 300-400 μετρα οι ζικλες ειχαν αρκεψει το ζιταστρο και επαιζεν τες ζικλες μεσα στο σιταρι! 1 -1:30 ωρα ειδαμεν δεν ξερω και εγω ποσες ζικλες και αλλες που επερνουσαν πουπανω μας μεσα στα σκοτεινα και ακουαμε τες μονο γιατι ενυχτοσεν να σταματησουμε να παιζουμε!
και σε ρωτω Αρτεμη λαλω ψεματα?
εκουραστικες ρε Αρτεμη?
τα σπιθκια ποσην αποσταση ηταν που εμας?
δηλαδη τι αλλο θελεται να καμω να πω τοπο για να εισαστε happy ?
δηλ παντα ειρωνευεσαι εισαι εκκεντρικος εχεις κομπλεξ νομιζεις οτι ξερεις τα παντα για τον σωστο κυνηγο κτλ
δεν σε ξερω αλλα ξερω οτι αν καποιος αλλος εγραφε αυτα που γραφεις ισως και να διαγραφετουν απο το φορουμ.
βαρεθηκα να βλεπω αυτα που γραφεις δεν ξερω οι αλλοι.συγνωμη για την φραστικη επιθεση δεν σε ξερω προσωπικα μπορει να σε κρινω λαθος αλλα κανει

αν η διαχειριστες κρινουν οσα εγραψα λαθος και τα διαγραψουν παρακαλω οπως διαγραψουν και εμενα.ευχαριστω.