ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
dimitris savva

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από dimitris savva »

Φωτογραφία0359.jpg
σημερα που την παγωνια δεν ενιωθα τα δακτυλα μου και επαιζα και τις δυο σκανδαλες μαζι με αποτελεσμα να φουσκωσει το δακτυλο μου. ειδα και τα χιονια, εβγαλα τις φωτογραφιες μου και εφυγα :D
Φωτογραφία0358.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Paris87
Full Member

Δημοσίευση από Paris87 »

πανικος έγραψε:καλημερα απο το ανιαρο μονοτονο αλλα ζεστο γραφειο :D λογω του οτι χθες δεν ηβρα ενα πλασμα να με ακολουθα για εξορμηση τσιχλασ σημερα και παρα το οτι ψες ωρα 11 εμαθα οτι χθες στον ακαμα τα πουλια ηταν εκατομυρια ναι οπωσ σασ στο λεω ετσι μασ ειπε ο φιλοσ απο την παφο και παλι ειμαι γραφειο :evil:
θα ηθελα να μου πειτε αποτελεσματα να δω αν θα πεταχτω απο το μπαλκονι η να μεινω στην καρεκλουδα μου :lol:
Καλημερα φιλε Πανικκο, εν εχασες τιποτε το ιδιαιτερο. Τζε εμενα εκρουζεν με σημερα οτι επια δουλεια τζε ενα τες παιξουν στον Ακαμα αλλα μαλλιν, ειχα αρκετους γνωστους που επιαν σε διαφορες περιοχες στον Ακαμα τζε εν εκαμαν τιποτε. Εντομεταξι κατι παραξενο γινεται, μπαινουν πολλα πουλια που τον Ακαμα(σιουρες πληροφοριες) τζε την επομενη εν αφαντα που τον Ακαμα εν ξερω που στα αναθεμα τραβουν τζε παν. Ουτε τα χωρκα της Παφου εχουν. Καπαρε η κατασταση φετος
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Paris87 έγραψε:
πανικος έγραψε:καλημερα απο το ανιαρο μονοτονο αλλα ζεστο γραφειο :D λογω του οτι χθες δεν ηβρα ενα πλασμα να με ακολουθα για εξορμηση τσιχλασ σημερα και παρα το οτι ψες ωρα 11 εμαθα οτι χθες στον ακαμα τα πουλια ηταν εκατομυρια ναι οπωσ σασ στο λεω ετσι μασ ειπε ο φιλοσ απο την παφο και παλι ειμαι γραφειο :evil:
θα ηθελα να μου πειτε αποτελεσματα να δω αν θα πεταχτω απο το μπαλκονι η να μεινω στην καρεκλουδα μου :lol:
Καλημερα φιλε Πανικκο, εν εχασες τιποτε το ιδιαιτερο. Τζε εμενα εκρουζεν με σημερα οτι επια δουλεια τζε ενα τες παιξουν στον Ακαμα αλλα μαλλιν, ειχα αρκετους γνωστους που επιαν σε διαφορες περιοχες στον Ακαμα τζε εν εκαμαν τιποτε. Εντομεταξι κατι παραξενο γινεται, μπαινουν πολλα πουλια που τον Ακαμα(σιουρες πληροφοριες) τζε την επομενη εν αφαντα που τον Ακαμα εν ξερω που στα αναθεμα τραβουν τζε παν. Ουτε τα χωρκα της Παφου εχουν. Καπαρε η κατασταση φετος
ρε φιλε εγω μονο για χθες ακουσα οτι βγαιναν ακαμα ολη μερα αλλα σημερα δεν ακουσα αν επεξαν ,μια πληροφορια για 3 ατομα 250 δεν ειμαι σιγουρος ομως αν αληθευει
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Fanos
Full Member

Δημοσίευση από Fanos »

Andreas chivas έγραψε:Από ποια περιοχή είναι οι φωτογραφίες φίλε Πανίκο?
Και γω την ίδια απόρια έχω :)
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Πανικος Setter έγραψε:ωραίο ξημέρωμα σήμερα αλλα όσο αφορά τις τζικλες είναι τραγική η κατάσταση
δεν κόβω φλέβες για αυτό το κυνήγι αλλά διερωτάσαι τι συμβαίνει , έτσι από περιέργεια το πρωί πήγα ένα γυρο με το αυτοκίνητο όπου μπορούσα φυσικά να δω τι γίνετε
ενώ ακόμα και πέρσι με έτσι σκηνικό έβλεπες λίγα πουλια ειδικά μαυροπουλους να σηκώνονται από κανένα περβόλι η ποταμό , σήμερα τίποτε
αφηστα βουνα και ελα , το τζακι εν που η ωρα 9 που αφταινει , εκαμα και πατατες οφτες και λουντζουες και μανιταρια με το κρασι και τσικλες εχω που περσι :lol:
Demetri5
Full Member

ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Demetri5 »

Μεχρι τις 12 σημερα καμποση κρυαδα χιονια και 2 τζικλες! :-D
ImageUploadedByTapatalk1357728281.315682.jpg
Τζαι αλλες φωτογραφειες σε λιγο!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

Κοπελια δραμαν η κατασταση και φετος πολυ λιγα πουλια οπως και τα τελευταια χρονια. Περιοχη Πολιτικου σημερα το πρωι 2 πουλια με το ζορι.
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

πανικος έγραψε:
βλεπε ανατολικα οπωσ θα κυνηγας θα σου τες στελλω προς τα δυτικα πανω σου αν δω και εχει στο χωριο τα απογευμα ;)
αχχ 8 καλλίτσια με λευκόχρυσο σε μισή ώρα ρε Πανίκο ήταν αντάγκη να τις στείλεις αμάθητες στις σιηπεθκιές..δυσκόλεψε τες νακουρίν :geek: 1 έπεξα
I believe half of what I see and nothing of what I hear
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

louisll έγραψε:Κατά τις 3-4 έκλ'''σα και γύρισα πλευρό
Κάντε Like στο facebook και κερδίστε εκατομμύρια πουλιά να μπαίνουν από όλες τις πλευρές του νησιού :lol:
Εν τζιε πιστευκω να πεφτεις να τζιημασε με το κολαν ;) Πολλα γαλλικα εδω μεσα ρε παιδια, ας σοβαρευτουμε λιγο!!!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

δεν εχει ζικλες ??? δεν εχει !!! οτι πειτε, γιατι να πω εγω το αντιθετο ???? :lol:
εγω επεια ενα περιπατο "ειπα" στα 10 πουλια 8α σταματησω!!! που ωρα 10 ως τες 12 εκρεμασα 10 πουτουτα τα ασπροπουλια που δεν ξερω τι ειναι :roll:
εεεε Breda Pegaso επειασα και ενα "μαξιλαρι" ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”