Φωτογραφία0359.jpg
σημερα που την παγωνια δεν ενιωθα τα δακτυλα μου και επαιζα και τις δυο σκανδαλες μαζι με αποτελεσμα να φουσκωσει το δακτυλο μου. ειδα και τα χιονια, εβγαλα τις φωτογραφιες μου και εφυγα 
Φωτογραφία0358.jpg
Καλημερα φιλε Πανικκο, εν εχασες τιποτε το ιδιαιτερο. Τζε εμενα εκρουζεν με σημερα οτι επια δουλεια τζε ενα τες παιξουν στον Ακαμα αλλα μαλλιν, ειχα αρκετους γνωστους που επιαν σε διαφορες περιοχες στον Ακαμα τζε εν εκαμαν τιποτε. Εντομεταξι κατι παραξενο γινεται, μπαινουν πολλα πουλια που τον Ακαμα(σιουρες πληροφοριες) τζε την επομενη εν αφαντα που τον Ακαμα εν ξερω που στα αναθεμα τραβουν τζε παν. Ουτε τα χωρκα της Παφου εχουν. Καπαρε η κατασταση φετοςπανικος έγραψε:καλημερα απο το ανιαρο μονοτονο αλλα ζεστο γραφειολογω του οτι χθες δεν ηβρα ενα πλασμα να με ακολουθα για εξορμηση τσιχλασ σημερα και παρα το οτι ψες ωρα 11 εμαθα οτι χθες στον ακαμα τα πουλια ηταν εκατομυρια ναι οπωσ σασ στο λεω ετσι μασ ειπε ο φιλοσ απο την παφο και παλι ειμαι γραφειο
![]()
θα ηθελα να μου πειτε αποτελεσματα να δω αν θα πεταχτω απο το μπαλκονι η να μεινω στην καρεκλουδα μου
ρε φιλε εγω μονο για χθες ακουσα οτι βγαιναν ακαμα ολη μερα αλλα σημερα δεν ακουσα αν επεξαν ,μια πληροφορια για 3 ατομα 250 δεν ειμαι σιγουρος ομως αν αληθευειParis87 έγραψε:Καλημερα φιλε Πανικκο, εν εχασες τιποτε το ιδιαιτερο. Τζε εμενα εκρουζεν με σημερα οτι επια δουλεια τζε ενα τες παιξουν στον Ακαμα αλλα μαλλιν, ειχα αρκετους γνωστους που επιαν σε διαφορες περιοχες στον Ακαμα τζε εν εκαμαν τιποτε. Εντομεταξι κατι παραξενο γινεται, μπαινουν πολλα πουλια που τον Ακαμα(σιουρες πληροφοριες) τζε την επομενη εν αφαντα που τον Ακαμα εν ξερω που στα αναθεμα τραβουν τζε παν. Ουτε τα χωρκα της Παφου εχουν. Καπαρε η κατασταση φετοςπανικος έγραψε:καλημερα απο το ανιαρο μονοτονο αλλα ζεστο γραφειολογω του οτι χθες δεν ηβρα ενα πλασμα να με ακολουθα για εξορμηση τσιχλασ σημερα και παρα το οτι ψες ωρα 11 εμαθα οτι χθες στον ακαμα τα πουλια ηταν εκατομυρια ναι οπωσ σασ στο λεω ετσι μασ ειπε ο φιλοσ απο την παφο και παλι ειμαι γραφειο
![]()
θα ηθελα να μου πειτε αποτελεσματα να δω αν θα πεταχτω απο το μπαλκονι η να μεινω στην καρεκλουδα μου
Και γω την ίδια απόρια έχωAndreas chivas έγραψε:Από ποια περιοχή είναι οι φωτογραφίες φίλε Πανίκο?
αφηστα βουνα και ελα , το τζακι εν που η ωρα 9 που αφταινει , εκαμα και πατατες οφτες και λουντζουες και μανιταρια με το κρασι και τσικλες εχω που περσιΠανικος Setter έγραψε:ωραίο ξημέρωμα σήμερα αλλα όσο αφορά τις τζικλες είναι τραγική η κατάσταση
δεν κόβω φλέβες για αυτό το κυνήγι αλλά διερωτάσαι τι συμβαίνει , έτσι από περιέργεια το πρωί πήγα ένα γυρο με το αυτοκίνητο όπου μπορούσα φυσικά να δω τι γίνετε
ενώ ακόμα και πέρσι με έτσι σκηνικό έβλεπες λίγα πουλια ειδικά μαυροπουλους να σηκώνονται από κανένα περβόλι η ποταμό , σήμερα τίποτε
αχχ 8 καλλίτσια με λευκόχρυσο σε μισή ώρα ρε Πανίκο ήταν αντάγκη να τις στείλεις αμάθητες στις σιηπεθκιές..δυσκόλεψε τες νακουρίνπανικος έγραψε:
βλεπε ανατολικα οπωσ θα κυνηγας θα σου τες στελλω προς τα δυτικα πανω σου αν δω και εχει στο χωριο τα απογευμα
Εν τζιε πιστευκω να πεφτεις να τζιημασε με το κολανlouisll έγραψε:Κατά τις 3-4 έκλ'''σα και γύρισα πλευρό
Κάντε Like στο facebook και κερδίστε εκατομμύρια πουλιά να μπαίνουν από όλες τις πλευρές του νησιού