Φιλε η προοδευτικοτητα τησ πυριτιδασ να το πουμε ετσι απλα ειναι το ποσο βαροσ σκαγιων μπορει να σικοσει μια πυριτιδα η καθε ετερεια εχει τισ γρηγορησ καυσησ πυριτιδεσ που ειναι για χαμηλα γρ τισ μεσαιασ καυσησ που ειναι για μεσεσ γομωσεισ κε τισ αργεισ που ειναι για μακνουμ γομοσεισ . Τουτο εν πολλα σημαντικο να το ξερεισ γιατι αν γεμωσεισ μια γρηγορη πυριτιδα πχ την ασ στα 34γρ εν να σου φκαλει το ομο σου και μπορει και το οπλο να παθει ζημιαΑπίθανος 78 έγραψε:Παιδια μπορειτε να μου κατηγοριοποιησετε τις πυριτιδες σε γρηγορες και αργες και τι εννοουμε προοδευτικες? Εγω δουλευω d20, d20v, A1, AS, CSB5, και 206SV και προσπαθω να κατασταλαξω σε 2-3 με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με d20 και d20v ενω με Α1 δεν βρισκω σταθεροτητα. Οσο για τες αλλες το παλευω
AS.....Απο 1,35-1,45 (cx2000) για 27gr-28gr και 1,45-1,50 (M686) για 29gr-30gr!Απίθανος 78 έγραψε:Στις δοσολογιες μου ειμαι ενταξει. Μονο για την AS ειμαι λιγο συγχυσμενος γιατι οταν αρχισε ο πατερας μου πριν απο πολλα χρονια ειπαν του(θεος μακαρισει τον) για 1.60 στα 28γρ ενω εγω ακουω για 1.40. Παντως παλια στο 1.60 του πατερα μου σε καποιες εποχες ηταν νεκρες πριν να πατησεις σκανδαλη
Εχεις κανει καποιο καλο σετ απ που σου αρεσε προσωπικα?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:AS.....Απο 1,35-1,45 (cx2000) για 27gr-28gr και 1,45-1,50 (M686) για 29gr-30gr!Απίθανος 78 έγραψε:Στις δοσολογιες μου ειμαι ενταξει. Μονο για την AS ειμαι λιγο συγχυσμενος γιατι οταν αρχισε ο πατερας μου πριν απο πολλα χρονια ειπαν του(θεος μακαρισει τον) για 1.60 στα 28γρ ενω εγω ακουω για 1.40. Παντως παλια στο 1.60 του πατερα μου σε καποιες εποχες ηταν νεκρες πριν να πατησεις σκανδαλη
Και δοκιμες!
Τωρά είναι με D20 αν δεν κάνω λάθος. Η Europa 30gr τι δοσολογία έχει αν γνωρίζει κάποιος; Είναι ένα πολύ καλό φυσίγγι με AS.nike powder έγραψε:Η παλια η challenger γριζα που μπορει να μην πουληθηκε αλλη χαρτουτσια πιο πολλα τησ στο παζαρι ηταν με ας στο1,45 με 28 παντα με cx2000