ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από MARIOSE »

Αν θέλουν τζιαί τα καλάμια βράσμα ρε Χρύσανθε τζιαί εν έτσι όπως το λαλεί ο ούτοπος, εβάψαμεν την... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μεν ακουτε τον ουτοπο γιατι εν επικυνδυνες οι θεσεις του :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Απίθανος 78 έγραψε:Παιδια μπορειτε να μου κατηγοριοποιησετε τις πυριτιδες σε γρηγορες και αργες και τι εννοουμε προοδευτικες? Εγω δουλευω d20, d20v, A1, AS, CSB5, και 206SV και προσπαθω να κατασταλαξω σε 2-3 με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με d20 και d20v ενω με Α1 δεν βρισκω σταθεροτητα. Οσο για τες αλλες το παλευω
Φιλε η προοδευτικοτητα τησ πυριτιδασ να το πουμε ετσι απλα ειναι το ποσο βαροσ σκαγιων μπορει να σικοσει μια πυριτιδα η καθε ετερεια εχει τισ γρηγορησ καυσησ πυριτιδεσ που ειναι για χαμηλα γρ τισ μεσαιασ καυσησ που ειναι για μεσεσ γομωσεισ κε τισ αργεισ που ειναι για μακνουμ γομοσεισ . Τουτο εν πολλα σημαντικο να το ξερεισ γιατι αν γεμωσεισ μια γρηγορη πυριτιδα πχ την ασ στα 34γρ εν να σου φκαλει το ομο σου και μπορει και το οπλο να παθει ζημια
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Ειναι καλα τα αστεια αλλα εας επανελθουμε στο θεμα μας γιατι προκειται περι σοβαρης καταστασης οταν προκειται για δοσολογιες πυριτιδας κ.λ.π!

Θα βαλω ενα αποσπασμα σε λιγο σχετικα με τις πυριτιδες απο το βιβλιο του Χριστου Χτσιωτη ωστε να κατανοησουμε καλυτερα και εμεις αλλα κυριος αυτοι που ζουν τελοιος στην αγνοια ωστε να ξερουν με τι εχουν να κανουν!

Ο καθε ενας μπορει να βγαλει τα δικα του συμπερασματα στο τι ειναι σωστο η λαθος στο θεμα της σωστης πυριτιδας σε σχεση με τις συνθηκες κ.λ.π,κ.λ.π!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Στις δοσολογιες μου ειμαι ενταξει. Μονο για την AS ειμαι λιγο συγχυσμενος γιατι οταν αρχισε ο πατερας μου πριν απο πολλα χρονια ειπαν του(θεος μακαρισει τον) για 1.60 στα 28γρ ενω εγω ακουω για 1.40. Παντως παλια στο 1.60 του πατερα μου σε καποιες εποχες ηταν νεκρες πριν να πατησεις σκανδαλη
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Απίθανος 78 έγραψε:Στις δοσολογιες μου ειμαι ενταξει. Μονο για την AS ειμαι λιγο συγχυσμενος γιατι οταν αρχισε ο πατερας μου πριν απο πολλα χρονια ειπαν του(θεος μακαρισει τον) για 1.60 στα 28γρ ενω εγω ακουω για 1.40. Παντως παλια στο 1.60 του πατερα μου σε καποιες εποχες ηταν νεκρες πριν να πατησεις σκανδαλη
AS.....Απο 1,35-1,45 (cx2000) για 27gr-28gr και 1,45-1,50 (M686) για 29gr-30gr!

Και δοκιμες!
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:Στις δοσολογιες μου ειμαι ενταξει. Μονο για την AS ειμαι λιγο συγχυσμενος γιατι οταν αρχισε ο πατερας μου πριν απο πολλα χρονια ειπαν του(θεος μακαρισει τον) για 1.60 στα 28γρ ενω εγω ακουω για 1.40. Παντως παλια στο 1.60 του πατερα μου σε καποιες εποχες ηταν νεκρες πριν να πατησεις σκανδαλη
AS.....Απο 1,35-1,45 (cx2000) για 27gr-28gr και 1,45-1,50 (M686) για 29gr-30gr!

Και δοκιμες!
Εχεις κανει καποιο καλο σετ απ που σου αρεσε προσωπικα?
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Η παλια η challenger γριζα που μπορει να μην πουληθηκε αλλη χαρτουτσια πιο πολλα τησ στο παζαρι ηταν με ας στο1,45 με 28 παντα με cx2000
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

nike powder έγραψε:Η παλια η challenger γριζα που μπορει να μην πουληθηκε αλλη χαρτουτσια πιο πολλα τησ στο παζαρι ηταν με ας στο1,45 με 28 παντα με cx2000
Τωρά είναι με D20 αν δεν κάνω λάθος. Η Europa 30gr τι δοσολογία έχει αν γνωρίζει κάποιος; Είναι ένα πολύ καλό φυσίγγι με AS.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Εχει βγει και Νεα εκδοση απο αυτην!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”