Ευχαριστώ Στέφανε, απλώς γυρεύω φυσίγγια με D20 x34gr γι αυτό ρωτώ.Breda Pegaso έγραψε:Η d20 x32 αυτη που βαζει ο βικτορυ υπο προυποθεσεις γεμιζετε μεχρι 34-35 αν και οι περισσοεροι δεν το συνηθιζουν. Οι πιο συνιθησμενες γομωσεις ειναι 28-29-30-32

Ευχαριστώ Στέφανε, απλώς γυρεύω φυσίγγια με D20 x34gr γι αυτό ρωτώ.Breda Pegaso έγραψε:Η d20 x32 αυτη που βαζει ο βικτορυ υπο προυποθεσεις γεμιζετε μεχρι 34-35 αν και οι περισσοεροι δεν το συνηθιζουν. Οι πιο συνιθησμενες γομωσεις ειναι 28-29-30-32
Φίλε chris .... με τι στροφείο έκανες το ρέλι σου. Τετραγωνίζει βλέπω και είναι εντυπωσιακό.Ωραία σύνθεση το σεταπ σου!vti-chris έγραψε:Ενα με ταππα για τρυγονι σε στρογγυλο ρελι...
NSI 12/65 686
206S 1.55
31,5γρ. No8.5
Couvette + Diana 16mm
Κενο 6μμ
Δισκακι Gualandi
Τελικο κλεισιμο 60.5μμ.
Δεν έχει σημασία τι επιλέγω εγώ για τις δικές μου ανάγκες και τα γούστα.Το έχω ξαναπεί ότι στην ιδιογόμωση υπάρχει η προσωπική επιλογή μέσα απο δεκάδες συνθέσεις. Μετά απο αυτό που αναφέρεστε ως πολυσταδιακο κλείσιμο και που χρόνια εφαρμόζουν οι επαγγελματίες το οποίο προσπάθησα να σας παρουσιάσω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε ερασιτεχνικό αλλα υψηλό επίπεδο, αυτή τη φορά σας δείχνω αυτόν τον άλλο δρόμο των ελαφρών ρελιασμάτων που και αυτός εφαρμόζεται απο επαγγελματίες και δεν είναι δικό μου εφευρημα προς Θεού.Οταν ξεκίνησε και απλώθηκε η πολυσταδιακή συναρμολόγηση των φυσιγγίων ανάμεσα στους ιδιογομωτικούς κύκλους υπήρξαν και παρατράγουδα και υπερβολές.Ποιός δεν έχει παρακολουθήσει μερικούς ιδιογομωτές να καυχόνται ότι έκλεισαν το α ή το β φυσίγγι στα -14 η στα -15 κ.λ.πΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Εγω δεν εχω να πω πολλα.και αντρεα τουλάχιστον βγηκες και ειπες την αλήθεια γιατι και εγω το προσπαθησα αλλα δεν.και πολλοι αλλοι το εχουν προσπαθησει που δεν τα βγανουν καν γιατι πολυ απλα δεν τους βγαινει.δεν ξερω πως να το πω.φιλε κωστη μας εχεις τρελανει.να εισαι παντα καλα.πριν 3 χρονια μας τρελανες(ξεστραβωσε) με το πολυσταδιακο κλεισιμο, με αυτο τωρα αστο.μιλαμε για αλλο επιπεδο ζηλευτο απο τον καθενα.