ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Breda Pegaso έγραψε:Η d20 x32 αυτη που βαζει ο βικτορυ υπο προυποθεσεις γεμιζετε μεχρι 34-35 αν και οι περισσοεροι δεν το συνηθιζουν. Οι πιο συνιθησμενες γομωσεις ειναι 28-29-30-32
Ευχαριστώ Στέφανε, απλώς γυρεύω φυσίγγια με D20 x34gr γι αυτό ρωτώ. :)
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

εργοστασιακα δυσκολα θα βρεις...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Κωνσταντίνε,
Βλέποντας τα φυσίγγια σου, κάποιος μπορεί να υποθέσει πως ο συγκεκριμένος τρόπος κλεισίματος, ειναι εύκολος.......... :roll: , στην πραγματικότητα και στην πράξη ειναι αρκετά δύσκολος, προσωπικά πέταξα αρκετούς κάλυκες για να πετύχω ενα επιθυμητό αποτέλεσμα. Βέβαια μπορεί καποιοι εμπειρότεροι να το καταφέρουν πιο εύκολα.!

Αφιερωμένη η φωτό στον Κωσταντινο, που πέραν του κλεισίματος μας έχει ξεσηκώσει με τα αμερικανικά βύσματα.... :D ;)

NSI 12/67 (66,3) M686
D20SE 1,40 gr.
Remington SP12 (1 1/4) + φελλό 16*2χιλ.
31,7gr No6
~11,7 χιλ., κενό.
56mm
Βάθος ρελιού ~1.10 χιλ.

Εικόνα
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Ενα με ταππα για τρυγονι σε στρογγυλο ρελι...

NSI 12/65 686
206S 1.55
31,5γρ. No8.5
Couvette + Diana 16mm
Κενο 6μμ
Δισκακι Gualandi
Τελικο κλεισιμο 60.5μμ.

Εικόνα
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗΣ....ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ.....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ :P

ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ :)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Δημοσίευση από ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 »

Εγω δεν εχω να πω πολλα.και αντρεα τουλάχιστον βγηκες και ειπες την αλήθεια γιατι και εγω το προσπαθησα αλλα δεν.και πολλοι αλλοι το εχουν προσπαθησει που δεν τα βγανουν καν γιατι πολυ απλα δεν τους βγαινει.δεν ξερω πως να το πω.φιλε κωστη μας εχεις τρελανει.να εισαι παντα καλα.πριν 3 χρονια μας τρελανες(ξεστραβωσε) με το πολυσταδιακο κλεισιμο, με αυτο τωρα αστο.μιλαμε για αλλο επιπεδο ζηλευτο απο τον καθενα.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

vti-chris έγραψε:Ενα με ταππα για τρυγονι σε στρογγυλο ρελι...

NSI 12/65 686
206S 1.55
31,5γρ. No8.5
Couvette + Diana 16mm
Κενο 6μμ
Δισκακι Gualandi
Τελικο κλεισιμο 60.5μμ.

Εικόνα
Φίλε chris .... με τι στροφείο έκανες το ρέλι σου. Τετραγωνίζει βλέπω και είναι εντυπωσιακό.Ωραία σύνθεση το σεταπ σου!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Εγω δεν εχω να πω πολλα.και αντρεα τουλάχιστον βγηκες και ειπες την αλήθεια γιατι και εγω το προσπαθησα αλλα δεν.και πολλοι αλλοι το εχουν προσπαθησει που δεν τα βγανουν καν γιατι πολυ απλα δεν τους βγαινει.δεν ξερω πως να το πω.φιλε κωστη μας εχεις τρελανει.να εισαι παντα καλα.πριν 3 χρονια μας τρελανες(ξεστραβωσε) με το πολυσταδιακο κλεισιμο, με αυτο τωρα αστο.μιλαμε για αλλο επιπεδο ζηλευτο απο τον καθενα.
Δεν έχει σημασία τι επιλέγω εγώ για τις δικές μου ανάγκες και τα γούστα.Το έχω ξαναπεί ότι στην ιδιογόμωση υπάρχει η προσωπική επιλογή μέσα απο δεκάδες συνθέσεις. Μετά απο αυτό που αναφέρεστε ως πολυσταδιακο κλείσιμο και που χρόνια εφαρμόζουν οι επαγγελματίες το οποίο προσπάθησα να σας παρουσιάσω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε ερασιτεχνικό αλλα υψηλό επίπεδο, αυτή τη φορά σας δείχνω αυτόν τον άλλο δρόμο των ελαφρών ρελιασμάτων που και αυτός εφαρμόζεται απο επαγγελματίες και δεν είναι δικό μου εφευρημα προς Θεού.Οταν ξεκίνησε και απλώθηκε η πολυσταδιακή συναρμολόγηση των φυσιγγίων ανάμεσα στους ιδιογομωτικούς κύκλους υπήρξαν και παρατράγουδα και υπερβολές.Ποιός δεν έχει παρακολουθήσει μερικούς ιδιογομωτές να καυχόνται ότι έκλεισαν το α ή το β φυσίγγι στα -14 η στα -15 κ.λ.π
Εδώ βρισκόμαστε στη αντίπερα όχθη αυτής της διάστασης.
Το θέμα είναι ότι επιλέγω τον κάθε τρόπο που συναρμολογώ τα φυσίγγια μου ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ!!!!....τα υπόλοιπα είναι θέματα αισθητικής και σχολιασμού.
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Να βάλω και εγώ την Mec9000+ αναβαθμισμένη με μεταλλικά στάδια! Ιδανική για τσίχλα και σκοπευτήριο όπου χρειαζόμαστε μεγάλό αριθμό φυσιγγίων! Βγαίνουν στα 58,70χιλ και ρελιάζονται ανάλογα!
Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”