φιλε δικαιουτε ο δρομος κιτι-μαζωτος δεξια και δρομολαξια εγω κυνηγω παραλια λιοπετρι ορμηδεια παραλιμνι καθημερινηMONO AU-79 έγραψε:πανικος έγραψε:οχι λαγο μονο τζικλες τραχηλες λαγο κυριακη-τεταρτη δες το χαρτη φιλεlagomania έγραψε:πε μου καλα μα δικαιουστε καθημερινη να κυνηγατε? και λαγο γινετε?
ΡΕ φιλε τι περιοχες στην Λαρνακα δικεουμαστε καθημερινα?
ειναι οι ιδιες πριοχες που επειτρεποταν το καλοκαιρι για τρηγονια?
φιλε στελλι πηγα κοκκινοχωρια 2 0πλα κτυπησαμε 3 τρυγονοτζικλεσ ενα μαυροτζικλο και 52 τραχηλεσ χθες ειχε πολλα πουλια και σημερα χαθηκανstellis έγραψε:Επιεν κανενας σημερα ρε κοπελια??![]()
φιλε μου ειμαι λιοπετριantonispointer έγραψε:πανικο εισαι που την ορμηδεια?γιατι εγω ειμαι ορμηδιωτης
μεν μου βιαζεσται μονο! το επισημο κυνηγι της ζικλας αρκει ακομα!!!Costas_ έγραψε:Απ'οτι φαίνεται κοπέλλια εφάμεν την πάλε και φέτος - πουλιά περνούν αλλά εν τα κρατά..!!!
THA SIMFONISO ME TON FILO TO COSTA. TA MEGALA MERASMATA TIS TSIKLAS EINAI STO DEFTERO DEKAPENTHIMERO TOU NOEMBRI KAI TO PROTO DEKAPENTHIMERO TOU DEKEMBRI. PERASMATA EXOUN GINI KATA XILIADES IDIKA TIN PERASMENI VDOMADA KAI DISTIXOS DEN TA KRATISE. OPOS KAI PERSI ETSI KAI FETOS. PERASMATA GINONTAI KRATIMATA DEN GINONTAI. PISTEVO POS THA EINAI TA IDIA ME PERSI.sotiris!129 έγραψε:μεν μου βιαζεσται μονο! το επισημο κυνηγι της ζικλας αρκει ακομα!!!Costas_ έγραψε:Απ'οτι φαίνεται κοπέλλια εφάμεν την πάλε και φέτος - πουλιά περνούν αλλά εν τα κρατά..!!!
τα περτιζια κακαριζουν πας τες μουτες, οι λαοι λιαζουντε στον ηλιο, οι φραγκολινες κακαριζουν πας τες ροτσες!
Γιατι εσσιασιαρετε τοσο γλιορα εν εκαταλαβα ρε Κωστη μου?
και να μην 3εχνιομαστε εχει και πολλα χιροτερα που τον παπαγαλω,!!!! εχει που αντι για σπιτι τους πανε στο νοσοκολειο γεματοι πλιγες απο καπιο που δεν ξερει να σιμα8κιαζει, εχει αλλους που παν σπιτι τους χωρις τα σκυλια τους γιατι ηβραν μεσα στο δρομο τους φινα η ψαζι! παντα εχει και χηροτερα που μας!!!
καλα κυνηγια παιδες δοστε το chance σας της φυσης και ολα θα πανε καλα!
FILE SOTIRI TA POULIA DEN PERIMENOUN TO EPISIMO KINIGI TIS TSIKLAS GIA NA KANOUN TA PERASMATA TOUS. GIA NA PEKSIS POULIA TON IANOUARIO PREPI NA KRATISI TA MPASIMATA TOU NOEMBRIOU KAI DEKEMBRIOU ALIOS KLAPSTA XARALAMBEsotiris!129 έγραψε:μεν μου βιαζεσται μονο! το επισημο κυνηγι της ζικλας αρκει ακομα!!!Costas_ έγραψε:Απ'οτι φαίνεται κοπέλλια εφάμεν την πάλε και φέτος - πουλιά περνούν αλλά εν τα κρατά..!!!
τα περτιζια κακαριζουν πας τες μουτες, οι λαοι λιαζουντε στον ηλιο, οι φραγκολινες κακαριζουν πας τες ροτσες!
Γιατι εσσιασιαρετε τοσο γλιορα εν εκαταλαβα ρε Κωστη μου?
και να μην 3εχνιομαστε εχει και πολλα χιροτερα που τον παπαγαλω,!!!! εχει που αντι για σπιτι τους πανε στο νοσοκολειο γεματοι πλιγες απο καπιο που δεν ξερει να σιμα8κιαζει, εχει αλλους που παν σπιτι τους χωρις τα σκυλια τους γιατι ηβραν μεσα στο δρομο τους φινα η ψαζι! παντα εχει και χηροτερα που μας!!!
καλα κυνηγια παιδες δοστε το chance σας της φυσης και ολα θα πανε καλα!