ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
stellis
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από stellis »

Επιεν κανενας σημερα ρε κοπελια?? :) :)
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MONO AU-79 έγραψε:
πανικος έγραψε:
lagomania έγραψε:πε μου καλα μα δικαιουστε καθημερινη να κυνηγατε? και λαγο γινετε? :)
οχι λαγο μονο τζικλες τραχηλες λαγο κυριακη-τεταρτη δες το χαρτη φιλε ;)

ΡΕ φιλε τι περιοχες στην Λαρνακα δικεουμαστε καθημερινα?
ειναι οι ιδιες πριοχες που επειτρεποταν το καλοκαιρι για τρηγονια?
φιλε δικαιουτε ο δρομος κιτι-μαζωτος δεξια και δρομολαξια εγω κυνηγω παραλια λιοπετρι ορμηδεια παραλιμνι καθημερινη
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

stellis έγραψε:Επιεν κανενας σημερα ρε κοπελια?? :) :)
φιλε στελλι πηγα κοκκινοχωρια 2 0πλα κτυπησαμε 3 τρυγονοτζικλεσ ενα μαυροτζικλο και 52 τραχηλεσ χθες ειχε πολλα πουλια και σημερα χαθηκαν :|
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
antonispointer
Full Member

Δημοσίευση από antonispointer »

πανικο εισαι που την ορμηδεια?γιατι εγω ειμαι ορμηδιωτης
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

antonispointer έγραψε:πανικο εισαι που την ορμηδεια?γιατι εγω ειμαι ορμηδιωτης
φιλε μου ειμαι λιοπετρι
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Απ'οτι φαίνεται κοπέλλια εφάμεν την πάλε και φέτος - πουλιά περνούν αλλά εν τα κρατά..!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Costas_ έγραψε:Απ'οτι φαίνεται κοπέλλια εφάμεν την πάλε και φέτος - πουλιά περνούν αλλά εν τα κρατά..!!!
μεν μου βιαζεσται μονο! το επισημο κυνηγι της ζικλας αρκει ακομα!!!
τα περτιζια κακαριζουν πας τες μουτες, οι λαοι λιαζουντε στον ηλιο, οι φραγκολινες κακαριζουν πας τες ροτσες!
Γιατι εσσιασιαρετε τοσο γλιορα εν εκαταλαβα ρε Κωστη μου?
και να μην 3εχνιομαστε εχει και πολλα χιροτερα που τον παπαγαλω,!!!! εχει που αντι για σπιτι τους πανε στο νοσοκολειο γεματοι πλιγες απο καπιο που δεν ξερει να σιμα8κιαζει, εχει αλλους που παν σπιτι τους χωρις τα σκυλια τους γιατι ηβραν μεσα στο δρομο τους φινα η ψαζι! παντα εχει και χηροτερα που μας!!!
καλα κυνηγια παιδες δοστε το chance σας της φυσης και ολα θα πανε καλα!
APOLLON AROSTIA MOU
Full Member

Δημοσίευση από APOLLON AROSTIA MOU »

sotiris!129 έγραψε:
Costas_ έγραψε:Απ'οτι φαίνεται κοπέλλια εφάμεν την πάλε και φέτος - πουλιά περνούν αλλά εν τα κρατά..!!!
τα περτιζια κακαριζουν πας τες μουτες, οι λαοι λιαζουντε στον ηλιο, οι φραγκολινες κακαριζουν πας τες ροτσες!
και να μην 3εχνιομαστε εχει και πολλα χιροτερα που τον παπαγαλω,!!!! εχει που αντι για σπιτι τους πανε στο νοσοκολειο γεματοι πλιγες απο καπιο που δεν ξερει να σιμα8κιαζει, εχει αλλους που παν σπιτι τους χωρις τα σκυλια τους γιατι ηβραν μεσα στο δρομο τους φινα η ψαζι! παντα εχει και χηροτερα που μας!!!
THA SIMFONISO ME TON FILO TO COSTA. TA MEGALA MERASMATA TIS TSIKLAS EINAI STO DEFTERO DEKAPENTHIMERO TOU NOEMBRI KAI TO PROTO DEKAPENTHIMERO TOU DEKEMBRI. PERASMATA EXOUN GINI KATA XILIADES IDIKA TIN PERASMENI VDOMADA KAI DISTIXOS DEN TA KRATISE. OPOS KAI PERSI ETSI KAI FETOS. PERASMATA GINONTAI KRATIMATA DEN GINONTAI. PISTEVO POS THA EINAI TA IDIA ME PERSI.
APOLLON AROSTIA MOU
Full Member

Δημοσίευση από APOLLON AROSTIA MOU »

sotiris!129 έγραψε:
FILE SOTIRI TA POULIA DEN PERIMENOUN TO EPISIMO KINIGI TIS TSIKLAS GIA NA KANOUN TA PERASMATA TOUS. GIA NA PEKSIS POULIA TON IANOUARIO PREPI NA KRATISI TA MPASIMATA TOU NOEMBRIOU KAI DEKEMBRIOU ALIOS KLAPSTA XARALAMBE
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εν να τα κανονισουμε ρε κοπελια μεν μου αχονεστε! "ΠΟΥΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" :lol: :lol: :lol:
σοβαρα τωρα φαγεια εχει, νερα εεεε ολο και κατι εχει σε συνκριση με περσυ, η θερμοκρασια εν καλητερη που περσυ ετσι καιρο,αν δεν κρατισει πουλια ΠΑΛΕ, θα εχει την τιμητικη του το παρπατιτο και φετος γιατι τα πουλια δεν θα χριαζεται να καμουν περασματα για να βρουν φαγητο νερο κτλ κτλ!
ομως το κυνηγι ειναι ρισκο, οκ δικεουμε να παιξω ζικλες αλλα ατε ζε παω στες ζικλες αυριο δεν θα παρω το σκυλο μαζι μου τοτε ο σκυλος χανει μιαν εξορμηση που τοσο καιρο τον εκπαιδευα, εγω χανω τες πηθανοτητες που ειχα να παιξω ενα θυραμα μαζι του που τον καιρο της ζικλας δεν θα δικεουμαι να παιξω πχ 1 λαο η 1 φραγκολινα η εστο 1 περτιζι! και το σιμαντικοτερο κανενας δεν ειναι 100% πως αν παει αυριο στες ζικλες και ρυσκαρει να χασει τα πιο πανω πως θα παιξει ζικλες!
Γιαυτο υπομονη 1 μηνας εμεινε και μετα βλεπουμε τη θα καμουμε κοπελια πρως το παρον απολαφστε την μαγεια του ενδημικού και τα μεταναστεφτικα οπως καμεια φερμα σε μπεκατσα που ειναι η εφκερεια μας τωρα να εχουμε! ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”