ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από Dimitris »

Pathfinder έγραψε:
Dimitris έγραψε:
Pathfinder έγραψε: Οι "σιδερενιες" φιλε εν ολοχρονα δακατω απλα δεν μας αφηνουν να τις "κυνηγησουμε" ;)
Αλέξη
Το κυνήγι τους απαγορεύεται αυστηρά από το Ταμείο Θήρας δια ροπάλου, παντόφλας πιάτου ποτηρκού κ.α :roll:
:):):)και πιθανη εξορια παιζεται:)
Η εξορία εν το πιο πιθανό σενάριο....αφού προηγηθούν τα υπόλοιπα χεχεχε

Σόλωνα όσα χρόνια κυνηγώ φάσσες τον Αύγουστο, δεν επέρασα τον αριθμό 4. Πάντα πάω στον ίδιο τόπο πάνω στο βουνό, η διαδρομή γνωστή, ανεβαινουμε το 1 βουνο, το κατεβαίνουμε, παιρνουμε το αρκάτσι και φκαίνουμε πας την πλαγιά. Καφές νερό και θελει ας ρέξει θέλει ας μείνει χεχεχε ( η αλήθκεια είναι ότι θέλω να ρέξει :lol: ). Κατα τις 12 γεια σας
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Prestige 8 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Εννοεις οτι μετρας τις μερες γιατι θα εισαι κυπρο για να κυνηγησεις?

Παντως εκει που βλεπουν τα κυαλια δεν εχει ''Σιδερενιες''.....λιγα πραματα....προς το παρων παιζουνε κρυφτουλι Μαριε :)
Ναι φίλε αν όλα εξελίχθουν ομαλά, θα δώσω το παρόν μου τον Αύγουστο..

Προσμενω με μεγάλη ανυπομονησία.. [emoji6]
Σου το ευχομαι με το καλο φιλε....πως σε καταλαβαινω!!!

Παντα ετσι καιρο ταξιδευω μα παντα επιδιωκω να βρισκωμαι πισω στη πατριδα για να κυνηγησω και ας παρω 1-2 πουλια...αλλα να ειμαι στο τοπο μου με τις τοσες αναμνησεις που μου εχει προσφερει μεχρι τωρα στα 35 χρονια κυνηγιου.....τιποτα δεν μπορει να το αντικαταστησει!
Ευχαριστώ φίλε...

Έτσι όπως ακριβώς το είπες, απλά να βρεθώ εκεί. Μετά όλα είναι ρευστα..[emoji6]
Η αρρώστια δεν γιατρευεται όσα χρόνια και αν περάσουν..
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:Πηγαμε και χτες τον γυρο μας και ικανοποιηθήκαμε από την κινηση των πουλιων...ενας τοπος οπου κραταει και λιγα πουλια το χειμωνα και μαλλον αξιζει το ρισκο για τον Αυγουστο και ας μην τον καπνισω αλλα θελω να καταλαβω και τις πορειες των πουλιων όταν θα δεχονται πιεση...

Παντως εκανα και τον γυρο μου σε γνωστο τοπο εξω από τη Λευκωσια και πραγματικα ο αριθμος των πουλιων ηταν πρωτοφανες...κατά την γνωμη μου οι αρμοδιοι εγκληματουν που ανοιγουν τον συγκεκριμενο κομματι (παρα πολύ μικρο κομματι) γιατι όταν ανοίγεις ένα τοσο μικρο κομματι γινεται κρανιου τοπος για την υπολοιπη χρονια...δεν θα αναφερω τοποθεσια γιατι μπορει να υπαρχουν και συνάδελφοι από το φορουμ οπου θελουν να κυνηγησουν εκει στην εναρξη...

Για μενα φετος θα είναι ιδιομορφη χρονια γιατι αποφασισα να ανακαλύψω νεους τοπους αφου οι παλιοι εχουν πια χασει την αξια τους από την πολυκοσμια...το κακο στην επαρχια Λευκωσίας είναι ότι δυσκολα βρίσκεις ησυχια...1-2-3-5 και μετα ο τοπος γεμιζει κυνηγους...
Γείτο μου νομίζω την πρώτη εξόρμηση θα κάτσω πόξω που το σπίτι μου...κάθε μέρα περνούν καμιά 100 πουλιά, νομίζω καμιά 10 θα πιάσω :mrgreen: Έλα τζιαί εσύ να κάτσεις δίπλα μου. Αν αλλάξουν πορεία τα πουλιά θα πάμε στη Γρίβα Διγενή να τες καρτερούμε που εν να έρτουν να δεντρώσουν. Εν κοντά τζιαί το Παπαφιλίππου, καμιά τυρόπιττα το πρωί τζιαί καφέ τζιαί ύστερα κανένα παγωτούι εν πόμπα!

ΥΓ: Τζιαμέ στον Κύκκο εν πάω, εν να έσιει πολλούς... :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Γειτο ποδα που εν η κρατικη εκθεση προς Τυμβο νομιζω ε καλυτερα ποστα...το τι γινεται εν περιγράφεται...!!!!! :shock:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Σιγα σιγα ολο και πλησιαζουμε.....ωραιο φιλμακι....καποιες φορες απορεις που πανε τα σκαγια ομως :D

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Πηγαμε και χτες τον γυρο μας και ικανοποιηθήκαμε από την κινηση των πουλιων...ενας τοπος οπου κραταει και λιγα πουλια το χειμωνα και μαλλον αξιζει το ρισκο για τον Αυγουστο και ας μην τον καπνισω αλλα θελω να καταλαβω και τις πορειες των πουλιων όταν θα δεχονται πιεση...

Παντως εκανα και τον γυρο μου σε γνωστο τοπο εξω από τη Λευκωσια και πραγματικα ο αριθμος των πουλιων ηταν πρωτοφανες...κατά την γνωμη μου οι αρμοδιοι εγκληματουν που ανοιγουν τον συγκεκριμενο κομματι (παρα πολύ μικρο κομματι) γιατι όταν ανοίγεις ένα τοσο μικρο κομματι γινεται κρανιου τοπος για την υπολοιπη χρονια...δεν θα αναφερω τοποθεσια γιατι μπορει να υπαρχουν και συνάδελφοι από το φορουμ οπου θελουν να κυνηγησουν εκει στην εναρξη...

Για μενα φετος θα είναι ιδιομορφη χρονια γιατι αποφασισα να ανακαλύψω νεους τοπους αφου οι παλιοι εχουν πια χασει την αξια τους από την πολυκοσμια...το κακο στην επαρχια Λευκωσίας είναι ότι δυσκολα βρίσκεις ησυχια...1-2-3-5 και μετα ο τοπος γεμιζει κυνηγους...
Γείτο μου νομίζω την πρώτη εξόρμηση θα κάτσω πόξω που το σπίτι μου...κάθε μέρα περνούν καμιά 100 πουλιά, νομίζω καμιά 10 θα πιάσω :mrgreen: Έλα τζιαί εσύ να κάτσεις δίπλα μου. Αν αλλάξουν πορεία τα πουλιά θα πάμε στη Γρίβα Διγενή να τες καρτερούμε που εν να έρτουν να δεντρώσουν. Εν κοντά τζιαί το Παπαφιλίππου, καμιά τυρόπιττα το πρωί τζιαί καφέ τζιαί ύστερα κανένα παγωτούι εν πόμπα!

ΥΓ: Τζιαμέ στον Κύκκο εν πάω, εν να έσιει πολλούς... :lol:
Αν με πάρετε κ εμενα στα πόστα σας θα σας πάρω και εγω στα τρυγώνια. Εχει 1 πολλά καλό πόστο στον Άι Νικόλα στη Λεμεσό να σταθούμε. Πάνω στο roundabout :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εν να μας φάει ο ήλιος ρε Δημήτρη πας το roundabout... :lol:

Έστειλα σου sms.
Άβαταρ μέλους
Dimitris

MARIOSE έγραψε:Εν να μας φάει ο ήλιος ρε Δημήτρη πας το roundabout... :lol:

Έστειλα σου sms.
Το roundabout ειναι εφοδιασμένο με συντριβάνι, το νερο ρεει άφθονο!!! Εννα κάμουμε κ τη βουθκια μας να δροσιστούμε ;)
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Εν παπαγαλοι που θα στραφητε...
Εκαμα ταισμα περιοχη la isla εχει γεροφασσες ρωσιας παλαζια κ τρυωνουθκια..
Εισητηρια προπωλουντε

Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Αχερκωτης έγραψε:Εν παπαγαλοι που θα στραφητε...
Εκαμα ταισμα περιοχη la isla εχει γεροφασσες ρωσιας παλαζια κ τρυωνουθκια..
Εισητηρια προπωλουντε
Ωστε.... Χμ Εννα σου γεμώσω το τόπο σπασμένα γυαλιά κονφετί και ασημόκολλες :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”