BAIKAL TEAM έγραψε:Πηγαμε και χτες τον γυρο μας και ικανοποιηθήκαμε από την κινηση των πουλιων...ενας τοπος οπου κραταει και λιγα πουλια το χειμωνα και μαλλον αξιζει το ρισκο για τον Αυγουστο και ας μην τον καπνισω αλλα θελω να καταλαβω και τις πορειες των πουλιων όταν θα δεχονται πιεση...
Παντως εκανα και τον γυρο μου σε γνωστο τοπο εξω από τη Λευκωσια και πραγματικα ο αριθμος των πουλιων ηταν πρωτοφανες...κατά την γνωμη μου οι αρμοδιοι εγκληματουν που ανοιγουν τον συγκεκριμενο κομματι (παρα πολύ μικρο κομματι) γιατι όταν ανοίγεις ένα τοσο μικρο κομματι γινεται κρανιου τοπος για την υπολοιπη χρονια...δεν θα αναφερω τοποθεσια γιατι μπορει να υπαρχουν και συνάδελφοι από το φορουμ οπου θελουν να κυνηγησουν εκει στην εναρξη...
Για μενα φετος θα είναι ιδιομορφη χρονια γιατι αποφασισα να ανακαλύψω νεους τοπους αφου οι παλιοι εχουν πια χασει την αξια τους από την πολυκοσμια...το κακο στην επαρχια Λευκωσίας είναι ότι δυσκολα βρίσκεις ησυχια...1-2-3-5 και μετα ο τοπος γεμιζει κυνηγους...
Γείτο μου νομίζω την πρώτη εξόρμηση θα κάτσω πόξω που το σπίτι μου...κάθε μέρα περνούν καμιά 100 πουλιά, νομίζω καμιά 10 θα πιάσω

Έλα τζιαί εσύ να κάτσεις δίπλα μου. Αν αλλάξουν πορεία τα πουλιά θα πάμε στη Γρίβα Διγενή να τες καρτερούμε που εν να έρτουν να δεντρώσουν. Εν κοντά τζιαί το Παπαφιλίππου, καμιά τυρόπιττα το πρωί τζιαί καφέ τζιαί ύστερα κανένα παγωτούι εν πόμπα!
ΥΓ: Τζιαμέ στον Κύκκο εν πάω, εν να έσιει πολλούς...