Kαλησπέρα παίδες..
Παρακολουθώ αραιά και που το φόρουμ και μετα απο επανεγγραφή αποφασίζω να -ξανα-γράψω..
Έκδοση της άδειας την παρασκευή μετά απο παρότρυνση συναδέλφου και σάββατο βράδυ αποφασίζω να δώκω τον γυρό μου..
Βρίσκω τα γιλέκα μου σινακλίκκια μου... Δκιαλέω τες χαρτούτσιες που εν είχαν οξείδωση .. αφου πέρσι δεν επηα τζινήν, εκάθουνταν μέστην αποθήκη που τα πρόπερσι..
Έβαλα τζαι 4-5 νάκκο γέριμες ''άμπα τζαι λιφτούμεν τες'' είχα τζαι κάτι minimax 28g 6no που ουτε θυμούμαι που τες ήβρα αν τζαι είμαι της Victory... πιάστες τζαι βλέπουμε.. λαλεις;
Άρβυλα γιόκ, αφου τα Όριζο παρέδωσαν πνεύμα μετά απο 4ετία... Ξυπνώ που το πρωίν, Βάλλω τα Asics μου [δκιεβάστε το τραγουδηστά] παραλλαγή πουκάτω τζαι μια φόρμα γκρίζα, να καμνει blend με το σεληνιακό τοπίο του χωρκού που εννα τζιηνήσω...
Ρέσσω που το πατρικό μου πιάνω το καπελλί μου το πορτοκαλί -safety first- αλλά ξιάννω τα γυαλιά... Έννοια σου λαλω..
Anyway το πρωί ήβρα ενα παρέα εκάτσαμε τάχα πόστο με τον παπά του τζαι αλλο ενα χωρκανό.. αλλά τριβιτζιάζουμαι.. βαρκούμαι το στάμα... κάμνω την με ελαφρά τζαι πάω δίπλα στην άλλη πλευρά του δρόμου να καμω το λεγόμενο ''search and destroy'' Call of duty fan γαρ..
Συνειδητοποιώ οτι οι προπέρσινες Μirage τζαι Rocket δεν κάμνουν δουλειά αφου ξιφτερίζω 1-2 τζαι αρκέφκω να δυσπυρκώ.. ''εννα πηέννουμε ετσι σκέδιο''...
Έβρασε λιο ο τζαιρος τζαι έππεσε το πρώτο.. σιγά σιγά επερπάτουν τζαι εσήκωνα τζαι έπαιζα.. έκαμα τα 4 τζαι είχα τζαι βαφτίσια η ώρα 11 Λεμεσόν, λαλώ να πάω πίσω τζαι κανεί..
Κάμνω μια ραχούα με τα πεφκούθκια τζαι γύρνω να φύω τζαι ακούω τα σκάγια πουπάνω μου να σφυρούν..
''Ρε τους #$$%%#@$% εν εφέραμε γυαλιά τζαι εννα μας παίξουν να πάμε στα ανάθεμα να μας φκάλουν τα μάθκια μας''
''Καλά εδκιαβήκαμε λαλώ, ασσέν καλα ο φίλος μου ο Πάμπος έστειλε μου εφτζιές που μέστο Facebook.. επιάσαν.. κάτι επιάμε''
Τζαι πιάνει η άκρη του μαθκιού μου.
Τον φκιακά.
''Ελα δα ρε δαίμονα.. '' τζαι θωρώ τον να βουρά παράλληλα με την κορυφογραμμή στα 10-12μέτρα..
ΜΠΑΜ τζαι ξανά Μπαμ.. ''άμπα τζαι'' πετάσσουντε οι μινιμαξ ''ρε τες γέριμες''...
τζαι προετοιμάζουμαι ψυχολογικά να έχω ιστορίες.. ''επιας μας τον'' ''ηταν παιγμένος'' κτλ κτλ ...
Έρκεται 1, λαλώ του ρε φίλε εσυ τον εκαλλίκωσες; οι ρε φίλε...! οκ λαλώ...
Φκένουν 2 άτομα που την μούττη.. θωρούν με που τον βαστώ.. ε κοπέλια εσείς τον εφκάλετε;;
''Χαλάλι σου κουμπάρε''
Εγύραμε τζαι πίσω...
Συμπεράσματα:
1] 30γρ τζαι 29γρ για το πρωί ήταν λία, αλλά ο Ιάπωνας μου εν του αρέσκουν τα πολλά γραμμάρια.. τουλάχιστον 32γρ την άλλη φορά έτσι πρωί...
2] Είμαι κωλόφαρδος.
3] Ξενέρωμα πολλήν να πνίεις τα περτίτζια επειδή εν τα εσκοτώναν τα φουσιέκκια. 3 στα 4 εθέλαν 'τάνημα' να ψοφήσουν..
4] Ακόμα παραπάνω ΞΕΝΕΡΩΜΑ ο λαός που έπαιξες ναν θυληκός, με γάλα, βυζιά πρησμένα τζαι που την έσσιησες να έβρεις τζαι λαούι μιτσή ισια με τον αναπτήρα... Ελυπήθηκα την πολλά..
5] Πάμπο -αν το δκιεβάζεις- είσαι κάττος στρινιάρης.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.