ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

admin έγραψε:Θέλω να θέσω ένα ερώτημα και παρακαλώ θα ήθελα την άποψη σας. όταν είμου περίπου 13 χρονών πήγα να αγοράσω φυσίγγια παο ένα μικρό κατάστημα στην γειτονιά μου. Ο Γέρος ο Παρθενής (Παρθένιος το όνομα του) μου έδειξε κάτι φυσίγγια με κόκκινα σκάγια όπως υποστήριζε για να βλέπεις που πάει η ντουφεκιά σου !!!! ερώτημα πράγματι μπορούν τα μάτια να ξεχωρίσουν τα σκάγια εάν το χρώμα τους είναι διαφορετικό ???? Απόψεις και γνωμες. Μπορούμε να χρωματίσουμε σκάγια χωρίς να χάσουν την ιδιότητα τους και να δοκιμάσουμε? Απο τα 13 μου έμεινε η απορία ;)
ΑΡΙΣΤΕ ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ Τ ΣΚΑΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝ ΩΡΑ ΠΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ 300m/s-1080km/h :o ΣΤΑ 20Μ.....ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΜΕ ΕΤΣΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.....ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ(ΣΚΑΓΙΑ)ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΙΚ...(ΦΩΣΦΟΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ)ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΑ :D

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΡΑΒΔΟΥ SOS...ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ :D

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Ξυπνατε ρε κοπελλια!!!! Gm3 1,50 *32 cx2000 victory z2m21 58mm
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εμένα τις ιδιογομώσεις μου τις ανέλαβαν εργοστάσια από την Κύπρο, Γερμανία, Ελλάδα και Ιταλία :D :lol:
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

admin έγραψε:Θέλω να θέσω ένα ερώτημα και παρακαλώ θα ήθελα την άποψη σας. όταν είμου περίπου 13 χρονών πήγα να αγοράσω φυσίγγια παο ένα μικρό κατάστημα στην γειτονιά μου. Ο Γέρος ο Παρθενής (Παρθένιος το όνομα του) μου έδειξε κάτι φυσίγγια με κόκκινα σκάγια όπως υποστήριζε για να βλέπεις που πάει η ντουφεκιά σου !!!! ερώτημα πράγματι μπορούν τα μάτια να ξεχωρίσουν τα σκάγια εάν το χρώμα τους είναι διαφορετικό ???? Απόψεις και γνωμες. Μπορούμε να χρωματίσουμε σκάγια χωρίς να χάσουν την ιδιότητα τους και να δοκιμάσουμε? Απο τα 13 μου έμεινε η απορία ;)

ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 18-20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ
ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΛΟΓΩ ΠΙΘΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ
ΔΕΤΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΕΙ ΕΙΔΟΣ http://www.kyimports.com/index.php?main ... cts_id=193
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Παιδιά αν μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε με την ταυτοποίηση αυτών των δύο πυρίτιδων.

Η πρώτη ήταν σε φυσίγγιο Remington Wingmaster HD 35gr (έσυρε μια ο Σαββής, έφυε ο ώμος του και είπα να ανοίξω ένα θηρίο να δω τι κρύβεται :lol: ).

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... nuxli.jpeg

Η δεύτερη την βρήκα σε φυσίγγι που δεν έχει γράμματα, το μέταλλο γράφει Nobel Sports, είναι πράσινο διαφανές με πιστονάκι αποσπώμενου πάτου. Η πυρίτιδα είναι σαν χώμα και μου μοιάζει με GM3.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 6econ.jpeg

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Σπύρο,
Χωρίς να είμαι σίγουρος η Remington είναι με IMR Hi-Skor 800-X.
Για την άλλη μάλλον για GM3 φαίνεται.!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

andreas78 έγραψε:Σπύρο,
Ευχαριστώ Αντρέα, να σαι καλά. :)
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Φιλε σπυρο γισ την πρωτη δεν ξερω καθολου αλλα η δευτερη εχτωσ απο γμ3 μπορει να ειναι και prima
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

nike powder έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Φιλε σπυρο γισ την πρωτη δεν ξερω καθολου αλλα η δευτερη εχτωσ απο γμ3 μπορει να ειναι και prima
Το γνωρίζω, τα βρήκα στην ιστοσελίδα της NSI, αλλά είναι δύσκολο να καταλάβεις από τη φωτογραφία. Ευχαριστώ πάντως παιδιά. :)
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Ετοιμα! ;)
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”