ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ.....ΦΥΣΙΓΓΙΑ SHORT RANGE ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ......ΜΕ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Στείλε μας και λλίες να δοκιμάσουμε με το Σπύρο!! (Αστειεύκω Α!) 

-
- Full Member
Σπυρο δεν βλεπω καμια σφραγιδα CIP πανω στο κουτι του Σολωνα
. Εν εγεινε τεστ το πιο πάνω φυσίγγιο ? Πως σου ξέφυγε.
Φίλε Σολων λυπουμαι , αλλά δεν μπορεις να χρησιμοποιησης το φυσιγγιο αυτό. Πρεπει να αποσυρθει για χρηση αμεσα μεχρι νεοτερας ειδοποιησης.

- spyrosspyrou851
Οι σφραγίδες μπαίνουν έξω από το κουτί, εν γι αυτό που δεν φένεται τίποτε.LEFKIOS έγραψε:Σπυρο δεν βλεπω καμια σφραγιδα CIP πανω στο κουτι του Σολωνα. Εν εγεινε τεστ το πιο πάνω φυσίγγιο ? Πως σου ξέφυγε.
Φίλε Σολων λυπουμαι , αλλά δεν μπορεις να χρησιμοποιησης το φυσιγγιο αυτό. Πρεπει να αποσυρθει για χρηση αμεσα μεχρι νεοτερας ειδοποιησης.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ.....S.L.H
....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ....ΣΑΝ ΤΗ ΛΟΥΣΗ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ 

- spyrosspyrou851
Πέψε θκιό (αφού εν κάμνεις σιεφταλιές που θέλουν πολλύ υλικό για να γίνουν ιμίσχ) και να δεις ίνταλως κάμνουν και για άλλουςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ.....S.L.H....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ....ΣΑΝ ΤΗ ΛΟΥΣΗ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ

- Breda Pegaso
ωραια τα short range και γυαλιστα.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ.....ΦΥΣΙΓΓΙΑ SHORT RANGE ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ......ΜΕ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ
Σολων ερωτηση σε αυτες τις αποστασεις δεν θα ηταν καλυτερα τα μολυβδινα απο πλευρα σκληροτητας(πιο μαλακα);
Ξερω οτι τα δικα σου ειναι πιο καλα στην κατανομη και στη διατρηση...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΥΜΦΩΝΩ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΥΑΙΓΓΙΑ SHORT RANGE..... ΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΑΦΑΙΡΩ ...Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΕ ΕΠΙΝΕΚΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΟΛΕΣ Ο ΜΟΛΥΒΔΟΣ ΚΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΚΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ....ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!Breda Pegaso έγραψε:ωραια τα short range και γυαλιστα.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ.....ΦΥΣΙΓΓΙΑ SHORT RANGE ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ......ΜΕ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΟΜΑΤΕΣ
Σολων ερωτηση σε αυτες τις αποστασεις δεν θα ηταν καλυτερα τα μολυβδινα απο πλευρα σκληροτητας(πιο μαλακα);
Ξερω οτι τα δικα σου ειναι πιο καλα στην κατανομη και στη διατρηση...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΟΠΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΠΡΩΞΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ(ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΣΠΑΝΙΑ)ΤΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ Ν10 ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ....ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΡΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΗ ΚΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΛΥΒΔΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Breda Pegaso
Ωραιος. οντως καποτε δυσκολεκει το καθαρισμα.
Εκαμα και γω το φυσιγγι ποφυσηματος με το ιδιο πιστονι με τα πτερυγια του. Αλλα 32γρ και 11 νουμερο. πολυ καλο!
Εγω το βαλω σε 4 τσιοκ. Το βρισκω πιο καλο απο το να το βαλω στο 5 τσιοκ.
Εκαμα και γω το φυσιγγι ποφυσηματος με το ιδιο πιστονι με τα πτερυγια του. Αλλα 32γρ και 11 νουμερο. πολυ καλο!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 30GR ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΟΚ 6*...ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ 32GR ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΟΘΕΤΗΣΑ ΤΑ 30GR ME 875 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙBreda Pegaso έγραψε:Ωραιος. οντως καποτε δυσκολεκει το καθαρισμα.