English pointer
-
- Full Member
English pointer
πωλειτε σκυλλα καθαροαιμη 8 μινων διχως χαρτια.
η σκυλλα δειχνη πολλα θετικα στοιχεια.
η σκυλλα δειχνη πολλα θετικα στοιχεια.
-
- Full Member
Re: English pointer
up. ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΕΠΕΛΛΑΝΕΝ ΜΕ Η ΓΗΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΝ ΔΟΣΟ.
ΕΠΕΛΛΑΝΕΝ ΜΕ Η ΓΗΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΝ ΔΟΣΟ.
- HarrisAce
- Full Member
χάρισε την φιλε μου σε κανένα κυνηγό που θα την έχει καλά
-
- Full Member
οχι φιλε δεν τιν χαρισο. εκανονισα τα με την γιναικα και εννα τιν αφισο.
HarrisAce έγραψε:χάρισε την φιλε μου σε κανένα κυνηγό που θα την έχει καλά
-
ΕΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΔΟΥΙ;ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΑΡΕΙ.chris197 έγραψε:οχι φιλε δεν τιν χαρισο. εκανονισα τα με την γιναικα και εννα τιν αφισο.HarrisAce έγραψε:χάρισε την φιλε μου σε κανένα κυνηγό που θα την έχει καλά
-
- Full Member
οχι κυριε Μιχαλη,
εφατζισα το χερι μου πανω στο τραπεζι τζαι εβαλαν τιν στην θεση τις.
miky55 έγραψε:ΕΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΔΟΥΙ;ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΑΡΕΙ.chris197 έγραψε:οχι φιλε δεν τιν χαρισο. εκανονισα τα με την γιναικα και εννα τιν αφισο.HarrisAce έγραψε:χάρισε την φιλε μου σε κανένα κυνηγό που θα την έχει καλά
-
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΗ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ,ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ Φ.ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ .ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΗ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ,ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ Φ.ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ .ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
- spyrosspyrou851
Μα κάπου εθκιάβασα ότι επρόσλαβες δικηγόρο για διαζύγιο και ότι ζητείς κάπου να μείνεις επειδή έθκιωξε σε η γεναίκαchris197 έγραψε:οχι κυριε Μιχαλη,
-
- Full Member
όχι εβαλα τον δικιγορο για νμα υπερασπιστεί την γιναικα μου για κατι περκιμου την βαλει φυλακη αλλα δεν τα εκαταφερε. στο ακτο κατο εννα μεν ιβρεθει κανενας καλος γειτονας να με φιλοκσενισει.
ρε Σπυρο εχαθικαμε. εννα κανονίσουμε να παμε κανενα κυνηγι . πες μου για να ΚΑΝΟΝΙΣΟ ΝΑ ΠΙΑΟ ΑΔΕΙΑ ΕΚΣΟΔΟΥ.
ρε Σπυρο εχαθικαμε. εννα κανονίσουμε να παμε κανενα κυνηγι . πες μου για να ΚΑΝΟΝΙΣΟ ΝΑ ΠΙΑΟ ΑΔΕΙΑ ΕΚΣΟΔΟΥ.
- spyrosspyrou851
Λοαρκάζω να πάω 1η του Νοέμβρη, νομίζω εν αρκετός καιρός να την παρακαλείς να σε αφήσει να πάεις.chris197 έγραψε:όχι εβαλα τον δικιγορο για νμα υπερασπιστεί την γιναικα μου για κατι περκιμου την βαλει φυλακη αλλα δεν τα εκαταφερε. στο ακτο κατο εννα μεν ιβρεθει κανενας καλος γειτονας να με φιλοκσενισει.