ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΦΑΣΣΑ- ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Δημοσίευση από MARIOSE »

Η φωτιές είχαν περισσότερες από 3 εστίες. Σίγουρα ήταν από ανθρώπο, ίσως άθελα ίσως κακόβουλα, δεν ξέρω... Σημασία έχει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν μας έμειναν πολλά περιθώρια.

Προσωπικά δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει κυνηγός τόσο ηλίθιος που έβαλε φωτιά για να παίξει φάσσες...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ειπαν μου τζιε μεναν εψες οτι εν οι κυνηγοι αλλα εστολισα τους καλα.
μαθετε να μιλατε.
και οποιος κρατα σιεπετο εννεν κυνηγός.
Αυτο για οσους μας κατηγορουν για αλλα θεματα.
μαθετε να υποστηρίζετε τον κυνηγο.
φτανει πια αυτη η παραπληροφορηση.
και στην παρεα σας εαν εχετε οπλοφορους απομονωστε τους.
μονο ετσι θα καταλαβουν οτι μεγαλύτερο φυσιολατρη απο τον κυνηγο δεν εχει.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Κοπελια μεν μου βαλετε λεξεις που δεν ειπα.Δεν ειπα οτι πιστευω οτι την φωτια εβαλε την κυνηγος(αλλο ο οπλοφορος) απλα ειπα τι ειπωθηκε στο φατσοβιβλιο απο τους περιβαλλοντιστες του Περδικη που κατηγορησαν τους κυνηγους για την πυρκαγια. Επισης ζητουν οπως διατηρειται αποσταση 1000μ απο μεμονωμενες κατοικιες/εξοχικα.Αν θελετε μπειτε στην σελιδα τους να δειτε και την απαντηση μου που τους εγραψα απο προχτες.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αλεξ μου κ Νικο εγω το εγραψα λάθος.
Δεν εννουσα τα δικα σας σχολια.
ηθελα να θειξω την νοοτροπια που επικρατει ότι οι κυνηγοι ειναι οι υπετιοι και οι καταστροφεις των παντων.
αυτοι που τα κανουν δεν ειναι κυνηγοι.
φτυσιμο θελουν.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

Καλά κυνήγια για όσους θα κυνηγήσουν αύριο (πρώτη Τετάρτη για φασσα)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Έτσι είναι αμαν έχεις καλή παρέα....πάεις και τις άλλες Κυριακές....ρωτάτε τον Σπύρο τελιώνει η Κυριακή και αμέσως σκεύτομαι την επόμενη Κυριακή πλάνα - στρατηγικές - ώρες - διαδρομές....όπως είπε ο Σπύρος σε συγκεκριμένα σημεία εσφάξαν τες....την ερχόμενη Κυριακή λογαριάζω να πάω ένα τόπο ψηλά ένα περίπου εκεί που τους είδα αφού αυτομολήσαμε ειδικά εγώ αλλά σε καμιά διάθεση να συζητώ μαζί τους που νομίζουν οτι εν κοτσιάνι τους τα πόστα.....(ο Σπύρος καλά την έχει) έπιασα όπλο και με μόλις 4 πουλιά να έρχοντε πάνω μου έπιασα και τα 4 το ένα απολεσθέντα.....με 5 φυσίγγια αλλα θα έρτει και η σειρά μου υπομονή ο Νιόβρης είναι κοντά.....το FAIR είναι θεριστική μηχανή θα στείλω του Σπύρου φωτο να σας δείξει και πείτε μου αν αναγνωρίζετε το ένα πουλί στην φώτο οι 2 απο τις 3 φάσσες του Σπύρου απεικονίζοντε...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΑΛΕ :roll: :roll:

ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ....ΠΑΩ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.00 ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ :cry: ...6.45 ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΩ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ!

ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΑΝΟΥΙΤΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ....ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΕΝΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΔΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 200Μ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ....ΕΚΑΝΑ 1-2 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟ.....

ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟ ΜΕ ΜΠΕΖ ΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ....Η ΟΠΛΟΦΟΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΜΕ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΔΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΕΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΥΚΝΑ.....ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΟΠΛΟΦΟΡΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ....ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ....ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΙΞΑ ΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΟΠΛΟΦΟΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ.....''ΑΤΕ ΡΕ ΠΑΜΕ''....ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ......ΣΤΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΩΣ....

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΕΠΑΘΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΣ...ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΥΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ....ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΕΡΙΞΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΜΕΣΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ....ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΟΠΛΟΦΟΡΟΣ...

ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥ...Η ΕΣΤΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ....

ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥΠΙΤΟΣ...ΤΤΑΚΚΑ ΤΤΟΥΚΚΟΥ...ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΜΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΣΚΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ....ΣΤΑΜΑΤΩ ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΧΝΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΒΓΕΝΕΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ...ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ....

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΞΕΡΩ.....

ΦΕΥΓΩ ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ....ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΑΝΤΡΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΣΤΙΧΩΝ ΤΟΥ...ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ....ΦΤΑΝΩ ΣΕ 2 ΔΡΟΜΟΥΣ....Ο ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΞΙΑ...ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΑΝΤΡΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΩ.....

ΦΕΥΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΕ Α@@@@@@ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ...ΣΤΑΜΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΩ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ....ΚΡΕΜΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ..ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ....

ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....ΕΙΧΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΑ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΠΛΕΩΝ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ...ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ...ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΒΓΕΝΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΚΟΠΗ.....

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ Γ'ΑΥΤΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ(ΠΕΡΣΙ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.....ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΠΕΡΣΙ....

ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΑ ΕΝΝΟΙΑ...ΠΟΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ....ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ....ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ!

ΣΗΜ.ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ( ΚΥΡΙΑΚΗ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ....ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 400Μ.....ΠΕΡΙΠΟΥ 100Μ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΧΤΡΑ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΙΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΤΕ...ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ....Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ ΦΙΛΕ ΟΠΛΟΦΟΡΕ
:twisted: :twisted: :twisted:

:roll: :roll: :roll:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Sergios έγραψε:Έτσι είναι αμαν έχεις καλή παρέα....πάεις και τις άλλες Κυριακές....ρωτάτε τον Σπύρο τελιώνει η Κυριακή και αμέσως σκεύτομαι την επόμενη Κυριακή πλάνα - στρατηγικές - ώρες - διαδρομές....όπως είπε ο Σπύρος σε συγκεκριμένα σημεία εσφάξαν τες....την ερχόμενη Κυριακή λογαριάζω να πάω ένα τόπο ψηλά ένα περίπου εκεί που τους είδα αφού αυτομολήσαμε ειδικά εγώ αλλά σε καμιά διάθεση να συζητώ μαζί τους που νομίζουν οτι εν κοτσιάνι τους τα πόστα.....(ο Σπύρος καλά την έχει) έπιασα όπλο και με μόλις 4 πουλιά να έρχοντε πάνω μου έπιασα και τα 4 το ένα απολεσθέντα.....με 5 φυσίγγια αλλα θα έρτει και η σειρά μου υπομονή ο Νιόβρης είναι κοντά.....το FAIR είναι θεριστική μηχανή θα στείλω του Σπύρου φωτο να σας δείξει και πείτε μου αν αναγνωρίζετε το ένα πουλί στην φώτο οι 2 απο τις 3 φάσσες του Σπύρου απεικονίζοντε...
Oρίστε και η φωτογραφία :D :

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member