Καλησπερα σας,
Απων απο το φορουμ τις τελευταιες 10 μερες λογω αδειας αλλα και μετακομισης. Αρκετη κουραση μεχρι να βρουμε τα ποδια μας στο νεο σπιτι.
Εντουτοις το παρον μου το εδωσα τη πρωτη Κυριακη στη φασσα. Πουλια υπηρχαν και μαλιστα αρκετα.... καταφερα να καρπω8ω 3 φασσατσες και ενα αρκοπεζουνο και εκανα και 2 χρυσα καλλιτζια γιατι προτιμησα τη σκια της τερατσιας παρα να καθομαι και να κανω σαουνα

Πιο εμπειρος και δασκαλος πατερας μου...εκατσε και σε καλυτερο ποστο, αλλα αριστος σκοπευτης...πηρε 14 φασσες και 11 στη τσαντα.
Μετα τις 10 αρχισε βασικα η περισσοτερη κινηση...αλλα το ελαφρυ αερακι οπως φαινεται αλλαξε και την πορεια των πουλιων...αφου τα εβλεπα να πετανε κοπες των 15-20 πουλιων παραλληλα με το αρκατζι...και οχι την προκαθορισμενη πορεια που κανονικα επρεπε να κανουν. Ολα τα πουλια πηγαιναν προς τα 3 διπλανα ποστα ( εκει ηταν και ο πατερας μου) και σε μια φαση ημουν απλος θεατης. Το κακο ηταν οτι καποιοι εκατσαν λιγο πιο χαμηλα και αριστερα απο μενα με αποτελεσμα τα πουλια που 8α ερχονταν πανω μου,, γυριζαν ολα πισω. Ο λογος η απειρια καποιου σχετικα νεου κυνηγου....ο οποιος κτυπουσε την πρωτη φασσα απο τις 20 που ερχονταν πανω του...με αποτελεσμα να μην μου δινεται η ευκαιρια να ριξω και εγω..αφου γυρνουσαν ολες πισω. Μετα απο φιλικη παρατηρηση και συμβουλη να αφηνει τα πουλια να μπαινουν για να παιξουμε ολοι....ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ. Εβλεπα τις φασσες να ερχονταν κατα πανω μου στα 50 μετρα και μετα τις ντουφεκιες του..ολα τα πουλια γυριζαν πισω και εκτος βολης. Υγεια ομως. Κατα τις 1 εφυγα αφου δεν αντεξα αλλο το ιδιο σκηνικο ενω τα πουλια ακομα ερχονταν κανονικα οπως τις γαληνες. Ο πατερας μου εμεινε μεχρι τις 4.
Τη πρωτη ντουφεκια μετα το τελος της τζικλας το φερβουαριο την εριξα την κυριακη το πρωι σε μια επεισοδιακη πλευρινη φασσα η οποια καθως επεφτε σε στυλ αεροπλανακι.... της εριξε ενας κυνηγος που κα8οταν απο κατω και στα δεξια μου και την εκαμε σουρωτηρι....που νομιζε οτι ακομα πετουσε. Οταν ξεκινησα να παω να την πιασω τον ειδα που πηγε ηδη και την επιασε. Ευτυχως ειδαν την φαση και αλλοι γυρω κυνηγοι οι οποιοι του φωναξαν οτι η φασσα ειναι δικη μου. Μετα απο συζυτηση μου την εδωσε και του εδωσα ενα φυσιγγιο δικο μου. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥ.
Απο θεμα φυσιγγιων το πρωι επαιξα τις 3 φασσες με Α36 Lambro 6n kai nikel kafe tis victory το αρκοπεζουνο με ακαριαιες βολες. Η Α36 το μεσημερι δεν εκαμνε τπτ και ειχε και λακτισμα αρκετο και ξηφτερισα πραγματικα 3 φασσες εξω τα 2 καλλικωματα που εκαμα. Ο πατερας μου χρησιμοποιησε μονο europa 6 kai 5 n kai olympia quick ολη μερα με ακαριαιους θανατους

και οι 2 με οπλα Beretta. Φωτο δεν εβγαλα γτ σκεφτομουν μονο το μπανιο το κρεβατι και το aircondition
Τα κορακοειδη μου εκαμαν εντυπωση και ηταν ολη μερα χασιμια.
Το οπλο μου καθαριστηκε λαδιαστηκε φυλαχτηκε και θα βγει με το καλο το νοεμβριο στο ενδημικο. Καλη συνεχεια σε ολους