ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Καλησπέρα φίλε Prestige 8,
Απο την στιγμή που βάζεις σύγχρονα βύσματα ή Couvette για overpowder με τάπες, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, θα υπήρχε για παραδειγμα αν γέμιζες με χαρτονακι για overpowder με σύγχρονη τάπα χαρτοπολτού.
Απο την στιγμή που βάζεις σύγχρονα βύσματα ή Couvette για overpowder με τάπες, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, θα υπήρχε για παραδειγμα αν γέμιζες με χαρτονακι για overpowder με σύγχρονη τάπα χαρτοπολτού.
- Prestige 8
- Full Member
Καλησπέρα φίλε Αντρέα 78.andreas78 έγραψε:Καλησπέρα φίλε Prestige 8,
Φυσίγγιο το οποίο χρησιμοποιώ για χρόνια με πλαστική τάπα, την περασμένη Κυριακή τις πρωινές ώρες λειτουργούσε άψογα. Όταν το ξαναχρησιμοποίησα προς απογευματινές ώρες παρατήρησα καπνό στης κανες και τα βισματα να πέφτουν σε κοντινή απόσταση από μένα και στις δύο βολές. Απλά ίσως να έτυχε με τους δύο συγκεκριμένους καλικες να μην έγινε σωστή έμφραξη?
Τα βύσματα, τις πλείστες φορές πέφτουν κοντά μας, άλλες φορές τα βλέπουμε, άλλες ομως οχι, υπάρχουν ακόμα και οι περιπτώσεις που θα δούμε το βύσμα κατα την πτήση του. Ειναι πολλοί οι παράγοντες που το προκαλούν, με τον κυριότερο την θέση μας σε σχέση με τον ήλιο κ.α.
Το βύσμα που έτυχε διαφυγής αερίων, πίστεψε με θα το καταλάβεις αμέσως...!!!
Σε δοκιμες που έτυχε να κανω για αυτό το θέμα, το βύσμα που έχανε αέρια εντός της καννης, καιγόταν πραγματικά, η μισή φούστα του έμοιαζε λες και την ανάψα με αναπτήρα.
Έχω κάποια κυαθια εποχής, για τους τοτε χάρτινους κάλυκες, αν βάλω αυτό το κυαθιο σε σύγχρονο πλαστικό κάλυκα με πυρίτιδα και τον στερεωσω με μια πέννα γυρίζοντας τον ανάποδα, πέφτει πυρίτιδα..!!!!
Ο λόγος που δεν καίγονται υπό κανονικές συνθήκες ειναι διότι ολα γίνονται προοδευτικά και μεσα στους προβλεπόμενους χρόνους, μετατρέποντας τα καυτά αέρια της πυρίτιδας δε έμβολο.
Μεσα στα χρονια που πέρασαν, το βύσμα εξελίχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό με σκοπό αυτήν την εμφραξη αερίων, αν δεις τα βύσματα ανα δεκαετία θα διερωτηθεις πως ειναι δυνατόν και λειτουργούσαν σωστά κάποτε..!!!
Σε δοκιμες που έτυχε να κανω για αυτό το θέμα, το βύσμα που έχανε αέρια εντός της καννης, καιγόταν πραγματικά, η μισή φούστα του έμοιαζε λες και την ανάψα με αναπτήρα.
Έχω κάποια κυαθια εποχής, για τους τοτε χάρτινους κάλυκες, αν βάλω αυτό το κυαθιο σε σύγχρονο πλαστικό κάλυκα με πυρίτιδα και τον στερεωσω με μια πέννα γυρίζοντας τον ανάποδα, πέφτει πυρίτιδα..!!!!
Ο λόγος που δεν καίγονται υπό κανονικές συνθήκες ειναι διότι ολα γίνονται προοδευτικά και μεσα στους προβλεπόμενους χρόνους, μετατρέποντας τα καυτά αέρια της πυρίτιδας δε έμβολο.
Μεσα στα χρονια που πέρασαν, το βύσμα εξελίχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό με σκοπό αυτήν την εμφραξη αερίων, αν δεις τα βύσματα ανα δεκαετία θα διερωτηθεις πως ειναι δυνατόν και λειτουργούσαν σωστά κάποτε..!!!
- Prestige 8
- Full Member
Δεν έχω ελέγξει τα βύσματα για να δω αν είχαν καεί, αλλά μου κινείσαι την περιέργεια ο πολλής καπνός και σε συνάρτηση με το ελάχιστο λάκτισμα που έδωσαν τα συγκεκριμένα φυσίγγια. Κάτι το οποίο δεν μπορώ να το δικαιολογισω αλλιώς.andreas78 έγραψε:Τα βύσματα, τις πλείστες φορές πέφτουν κοντά μας, άλλες φορές τα βλέπουμε, άλλες ομως οχι, υπάρχουν ακόμα και οι περιπτώσεις που θα δούμε το βύσμα κατα την πτήση του. Ειναι πολλοί οι παράγοντες που το προκαλούν, με τον κυριότερο την θέση μας σε σχέση με τον ήλιο κ.α.
Όπως και να έχει ευχαριστώ για τα φώτα σου Αντρεα 78
- Breda Pegaso
Η ντουφεκια ακουστηκε οπως τις αλλες?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Prestige 8
- Full Member
Πιο κούφια θα έλεγα φίλεBreda Pegaso έγραψε:Η ντουφεκια ακουστηκε οπως τις αλλες?
-
- Full Member
Prestige 8 έγραψε:Καλησπέρα φίλε Αντρέα 78.andreas78 έγραψε:Καλησπέρα φίλε Prestige 8,
Φυσίγγιο το οποίο χρησιμοποιώ για χρόνια με πλαστική τάπα, την περασμένη Κυριακή τις πρωινές ώρες λειτουργούσε άψογα. Όταν το ξαναχρησιμοποίησα προς απογευματινές ώρες παρατήρησα καπνό στης κανες και τα βισματα να πέφτουν σε κοντινή απόσταση από μένα και στις δύο βολές. Απλά ίσως να έτυχε με τους δύο συγκεκριμένους καλικες να μην έγινε σωστή έμφραξη?
Φίλε μου έτυχε και εμένα. Τα συγκεκριμένα φυσιγγια τα αγόρασα από κατάστημα πού έκλεισε και φενετε ήταν πολύ καιρό στο ράφι.
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
- Prestige 8
- Full Member
Το αποκλείω φίλε για τον λόγο ότι έριξα αρκετα φυσίγγια με καψουλια της ίδιας παρτίδας και μόνο σε αυτή την περίπτωση είχα αυτό το φαινόμενο. Εξάλλου το cx2000 είναι ένα σταθερό καψουλι, πόσες πιθανότητες έχει να ήταν ελαττωματικα και να έτυχαν και τα δυο στην συγκεκριμένη περίπτωση, το θεωρώ απίθανο. Προσπαθώ να βρω μια εξήγηση και το μυαλό μου πάει στην διαφύγη αερίων. Η θερμοκρασία που επικρατούσε ήταν γύρω στους 40, αν αυτό θα μπορούσε να ήταν λόγος για κάτι τέτοιο ένεκα αύξησης των πιέσεων???andreas78 έγραψε:Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ηταν ελαττωματικά τα καψούλια.
- Prestige 8
- Full Member
Φίλε εμένα ήταν φυσίγγια ιδιογωμοσης που τα έκλεισα 2 μέρες πριν φρέσκα φρέσκα.KATOS MK 10 έγραψε:Prestige 8 έγραψε:Καλησπέρα φίλε Αντρέα 78.andreas78 έγραψε:Καλησπέρα φίλε Prestige 8,
Φίλε μου έτυχε και εμένα. Τα συγκεκριμένα φυσιγγια τα αγόρασα από κατάστημα πού έκλεισε και φενετε ήταν πολύ καιρό στο ράφι.