ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

χαρτινος καλυκας σε υγρασια;;;;;;;;;;;;; Μην το δοκιμασετε στο σπιτι!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Breda Pegaso έγραψε:χαρτινος καλυκας σε υγρασια;;;;;;;;;;;;; Μην το δοκιμασετε στο σπιτι!

Χμ.....
Βρε τσουτσουγλαρήν, βάλλω κεραλοιφή........ ;) :roll: ..... αδιαβροχοποιεί τον χάρτινο, κρατά τα σκάγια ζεστά μεχρι το θήραμα, σφίγγει και τις κατανομές και άμα εν μετά τα 69 μετρα η βολή μου, διασπώνται τα σκάγια για να πυκνώσει η κατανομή.......άμα λάχει να ούμε.....!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

andreas78 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:χαρτινος καλυκας σε υγρασια;;;;;;;;;;;;; Μην το δοκιμασετε στο σπιτι!

Χμ.....
Βρε τσουτσουγλαρήν, βάλλω κεραλοιφή........ ;) :roll: ..... αδιαβροχοποιεί τον χάρτινο, κρατά τα σκάγια ζεστά μεχρι το θήραμα, σφίγγει και τις κατανομές και άμα εν μετά τα 69 μετρα η βολή μου, διασπώνται τα σκάγια για να πυκνώσει η κατανομή.......άμα λάχει να ούμε.....!!!!!!!!!
Κεραλυφή είπες; Να την εδώ φρέσκια! Με ελαιόλαδο , μελισσοκερί, και μαστίχα! Αυτή την; φορά την πέτυχα! Εικόνα

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
andreas78

Φίλε χωρις αστεία, η κεραλοιφή, ειναι τα παντα όλα.... :D
Την χρησιμοποιώ για λάδωμα στο ρελιασμα, κερώνω τους χάρτινους, κερώνω τα μποτάκια μου, μεχρι και για δερματικές αλλεργίες την χρησιμοποιώ.....!!!!!
Την μαστίχα για αρωματισμό την έβαλες ή παίζει και κάτι άλλο...???
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

andreas78 έγραψε:Ένα φρέσκο σετάπ για τα ορτύκια του Σεμπτεμβρη, συνοδεία του πιστού μας συντρόφου.
12/65 NSI (CX2000) Paper
206SV 1,17gr
20gr No10
Couvette.
Diana 20mm
55mm 8star crimp.

Εικόνα
Sweet and Light!!! πολύ ωραίο... Αντρέα.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

andreas78 έγραψε:Φίλε χωρις αστεία, η κεραλοιφή, ειναι τα παντα όλα.... :D
Την χρησιμοποιώ για λάδωμα στο ρελιασμα, κερώνω τους χάρτινους, κερώνω τα μποτάκια μου, μεχρι και για δερματικές αλλεργίες την χρησιμοποιώ.....!!!!!
Ναι αυτή η προσθήκη της μαστίχας δημιουργεί ...πολλα΄ερωτηματικά!! :lol: :lol: :lol:
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

andreas78 έγραψε:Φίλε χωρις αστεία, η κεραλοιφή, ειναι τα παντα όλα.... :D
Στην αρχή την έφτιαχνα μόνο με ελαιόλαδο και κερί. Μου έφεραν μια φόρα από το Άγιο Όρος που περιήχε μαστίχα. Πραγματικά μύριζε υπέροχα. Ψάχνοντας βρήκα πως και η μαστίχα έχει ευεργητικές ιδιότητες κυρίως σε δερματικές παθήσεις, ερεθισμένο δέρμα. Εγώ την χρησιμοποιώ κυρίως για δερματικά και ενυδάτωση, γιαυτό προσθέτω και λίγη βιταμίνη Ε. Για τους κάλυκες δεν χρειάζεται, είναι και ακριβή :D.

Πάντως εμένα με βοήθησε να σταματήσω την χρήση κορτιζόνης σε έκζεμα!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
andreas78

Ωραίος φίλε, μπράβο.
andreas78

Αν και το συγκεκριμένο βιβλίο δεν αφορά την ιδιογομωση αποκλειστικά, θα το παραθέσω εδώ διότι έχει ολα όσα αφορούν έναν ευσεβή κυνηγό, που σέβεται το θήραμα, γνωρίζει το όπλο του, τι φυσίγγια ρίχνει, γνωρίζει τις αποστάσεις που βάλλει κατα του θηραματος και αλλα πολλά.
Την εποχή του 1880, μια εποχή που γινόταν η εναλλαγή απο Black Powder σε Smokless Wood Powder, την περίοδο που σιγά- σιγά άρχιζε ο έλεγχος αντοχής των όπλων και προτού καν αρχίσουν οι διεθνείς έλεγχοι των φυσιγγίων.

Καλή ανάγνωση, πραγματικά αξίζει να το διαβάσουν ολοι οι κυνηγοί.

"The Dead Shot"
https://ia801406.us.archive.org/1/items ... rkrich.pdf
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εχτες το απόγευμα επηα στον κουμπαρο μου στο χωρκο στα 900 μετρα περιπου υψομετρο.
εκαμαμεν την σουβλουαν επεξαν τα μωρα τελικα μειναμε εκει το βραδυ.
κοιμηθηκα εξω στην αυλη κατω απο τα αστερια κ το απολαυσα.
κατα τις 5 μιση ξυπνησα νυφτηκα κ εκατσα να απολαυσω το ξημέρωμα.
Περπατωντας στο πανεμορφο δρομο απο πετρα βλεπω τα αυτοκινητα μας βρεγμενα απο την υγρασια λες κ ειχε βρεξει.
κοιτα να δεις λαλω που μεσα μου που μας βουρα τουτο το θεμα πού πίσω ως κ δαπανω :lol:
ηντα φουσιεκια να συρνα τωρα σαν αυριο :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”