ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- Pathfinder
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Βλεπω σε να γυρευκεις οπλο δανεικο το σαββατο την νυχτα 

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ....ΛΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ Η ΠΕΛΛΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΦΤΑΝΕΙ....ΣΑΒΒΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟPathfinder έγραψε:Βλεπω σε να γυρευκεις οπλο δανεικο το σαββατο την νυχτα

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Και εγω ειπα να μεν παω φετος αλλα εχει μια βδομαδα καθομαι πανω στα καρβουνα...αμαν εχεις το σκουλουκουι εχεις το...οτι θελεις καμε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Pathfinder έγραψε:Και εγω ειπα να μεν παω φετος αλλα εχει μια βδομαδα καθομαι πανω στα καρβουνα...αμαν εχεις το σκουλουκουι εχεις το...οτι θελεις καμε
ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
-
- Full Member
Μην προσπαθείται να με κουρδίσετε και θα χάσετε!! Εξάλλου έχω καλύτερη πρόταση για εκείνη τη μέρα!!
Θα πάω στο καθιερωμένο καλοκαιρινό πόστο της παρέας για beach volley. Η παρέα περιλαμβάνει και κάτι ωραιότατες "φασσάκκες" με τα μπικίνια τους να κυλιούνται στην άμμο ιδρωμένες, για να πιάσουν μια καλή μανσέτα!!

Θα πάω στο καθιερωμένο καλοκαιρινό πόστο της παρέας για beach volley. Η παρέα περιλαμβάνει και κάτι ωραιότατες "φασσάκκες" με τα μπικίνια τους να κυλιούνται στην άμμο ιδρωμένες, για να πιάσουν μια καλή μανσέτα!!

-
- Full Member
Παρεμπιπτόντως το όπλο πήγε απόψε στον οπλουργό. Μάλλον φθηνά τη γλυτώσαμε αφού το πρόβλημα που παρουσίαζε εμπεριείχε τον κίνδυνο να εκπυρσοκροτήσει κάποιο φυσσίγγιο πρωτού προλάβει να ασφαλίσει η "πεταλούδα"!!
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Ετοιμαζω και το τελευταιο φυσίγγιο για την φασα και η δοκιμη θα γίνει με 3*τσοκ και 4αρια 

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Αυτά ξανά πες τα Κώστα!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:"Το να αφήνουμε υπονοούμενα για το ποιος την έχει μεγαλύτερη ή ποιος ειναι μεγάλος ιδιογομωτης δεν ειναι απάντηση."
Νομίζω ότι εδώ και καιρό η ιδιογόμωση και το κυνηγετικό φυσίγγι έχει ταυτιστεί με φαντασίωση σεξιστικού περιεχομένου και το φυσίγγι κοντεύει να γίνει προέκταση του ανδρικού πέους.
Για να συνέλθουμε λιγάκι!!!!
Κι επειδή η έναρξη πλησιάζει και ο Αύγουστος προσφέρεται για περπατητό σε κάμπους αλλα και σε λιοστάσια να προτείνω κάποια setup για μεσαίες αποστάσεις..!!!
adult image

Πολύ ωραία στησίματα βλέπω!
- spyrosspyrou851
Παιδιά, μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε ότι η πιο κάτω πυρίτιδα είναι psb 2; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... kogtyc.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... tut09g.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... kogtyc.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... tut09g.jpg

- Warrior
- Full Member
Σπυρο πρεπει να ειναι psb2. Παιδια εχουμε καμια συνταγη για φασσα με πυριτιδα α1 η psb2?