ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

GlockCyprus έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Είναι Cheddite ο κάλυκας μαλακός ;)
Mπορείς να μας πείς από πού τους προμηθεύτηκες?
Τους αγόρασα απο την victory
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΣΕΞΥ.....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΥΣΑΝΘΕ :D

ΑΛΕΞ ΕΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΩ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟΥΙ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΤΡΕΧΟΥ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ :D

ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΑ 4ΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ...ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΜΩ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ:shock: ....ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 30''? ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΥΛΟΥΣ?....ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΔΙΞΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Δεν χάνεις κάτι δοκίμασε το μπορεί στο τέλος να αρχίσεις τα 4αρια :D Το oπλο μου είναι 30" 18.7 αυλους browning 725
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Δεν χάνεις κάτι δοκίμασε το μπορεί στο τέλος να αρχίσεις τα 4αρια :D Το oπλο μου είναι 30" 18.7 αυλους browning 725
ΝΑ ΤΑ ΑΡΧΙΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ....ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ;)

ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΑ ΕΦΕΡΕ!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Παραθέτω και εγώ κάτι από δοκιμές που χρωστουσα.
Οι δοκιμές έγιναν από απόσταση 45 m με τσοκ 2. Σκάγια νο 4 απλά μολύβδινα.
Φυσίγγια 35 γραμμάρια, συγκέντρωτηρας Ζ2Μ
Κάθε φυσίγγιο περιέχει 205 σκάγια μετρημένα ένα ένα.
Συγκέντρωση στο κύκλο 76cm 77% και 79% αντίστοιχα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Βα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΕΞΥ.....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΥΣΑΝΘΕ :D

ΑΛΕΞ ΕΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΩ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟΥΙ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΤΡΕΧΟΥ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ :D

ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΑ 4ΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ...ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΜΩ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ:shock: ....ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 30''? ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΥΛΟΥΣ?....ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΔΙΞΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ!
Θελω ενα δισκουι πουτουτα τα SLR που χωνευονται ευκολα:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΕΞΥ.....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΥΣΑΝΘΕ :D

Θελω ενα δισκουι πουτουτα τα SLR που χωνευονται ευκολα:)
ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟΥΙ ΠΟΤΟΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΜΗΝ ΜΟΥ ΓΥΡΕΥΚΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΜΑΡΙΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ Ν4 ΜΕ 158-162 .....ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΒΟΛΕΣ 160 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ 78% ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 50Μ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ 130 ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ!

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟΣ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ...ΜΟΝΟ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ 50ΕΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΚΡΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ...ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΣΤΑ 45Μ ΜΟΝΟ...ΜΟΝΟ ΣΤΑ 45Μ....ΣΤΑ 36Μ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΣΤΑ 40Μ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΗΣ ΤΟΥΦΕΚΙΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΣΤΑ 48 ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!

ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΛ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ......ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ...ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ 36Μ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 40Μ-43Μ-48-51Μ ;)

ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑ 36Μ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΩΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 40 ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ....ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΤΡΑΚΤΟΣ ΤΟΝ ΣΚΑΓΙΩΝ(ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 2Μ-3Μ-4Μ-5Μ...ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΤΡΑΚΤΟΣ) ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ...Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!

ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ + ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΡΙΤΑ Κ.Λ.Π..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ;)

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ;)

ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 4ΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ :P
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Prestige 8 έγραψε:Παραθέτω και εγώ κάτι από δοκιμές που χρωστουσα.
Οι δοκιμές έγιναν από απόσταση 45 m με τσοκ 2. Σκάγια νο 4 απλά μολύβδινα.
Φυσίγγια 35 γραμμάρια, συγκέντρωτηρας Ζ2Μ
Κάθε φυσίγγιο περιέχει 205 σκάγια μετρημένα ένα ένα.
Συγκέντρωση στο κύκλο 76cm 77% και 79% αντίστοιχα
Καλησπέρα και απο εμένα... :D
Φίλε Prestige 8, να μου επιτρέψεις να σε συγχαρώ για την κατανομή σου, αλλα κυρίως για την σωστή επιλογή τσοκ και απόστασης για τον έλεγχο σου ασχέτως αν κυνηγάς με αυτό το τσοκ. ;)
Ειναι γνωστό ότι δεν είμαι φαν των μακρινών αποστάσεων, αλλα είμαι φαν των αξιόλογων κατανομών ειδικά δε αν έρχονται με τον σωστό τροπο, καμία κατανομή δεν ειναι αλάνθαστη αλλα η συγκεκριμένη ειναι σε πολύ ψηλό επίπεδο. Το Z2M επιςης, ειναι ίσος το καλύτερο κυαθιο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.
Ένα επιπλεον μπράβο που χρισημοποιεις τον Γερμανικό Berlin- Wannsee target, για τον έλεγχο της κατανομής σου.
Αυτός ο πίνακας σε αναγκάζει να στοχεύεις το άριστο, πράγμα βέβαια σχεδόν αδύνατο αλλα ο συγκεκριμένος πίνακας μπορεί να μας το προσφέρει. Οι στόχοι σου πρέπει να ειναι δυο, ο κυριότερος ειναι να πετύχεις ένα ποσοστό περίπου 60% στα εξωτερικά διαμερίσματα και περίπου 40% στα εσωτερικά, καταφέρνοντας αυτό στοχεύεις στην συνέχεια να πετύχεις την μεγαλύτερη δυνατή αριθμητική σταθερότητα μεταξύ των διαμερισμάτων, ένα αποτέλεσμα που αγγίζει την άριστη κατανομή.
Ο παρόν πίνακας μπορεί επιπλεον να σου προσφέρει έλεγχο στο κατα ποσο σωστό ειναι το τσοκ σου η και την οποιαδήποτε δυσλειτουργία στο εσωτερικό της καννης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”