ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Prestige 8 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΑΡΙΕ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΛΠΗΡΗ ΕΧΕΜΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ...ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ... ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕ 78% ΣΤΑ 45Μ ΚΑΙ ΜΕ 2* ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΙΣΤΟΝΙ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ...ΑΛΛΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΚΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΧΑ ΞΕΡΕΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟΣ Ο ΚΑΛΥΚΑΣ(ΠΛΑΣΤΙΚΟ) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΟΥ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!
Σόλωνα ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν έχω παραθέσει δοκιμές μου είναι ή έλλειψης χρόνου να ετοίμασω και να περάσω τις φωτογραφίες στο φόρουμ. Ελπίζω να βρω λίγο χρόνο αύριο να ανεβασω μερικές για να μην υπαρχουν παρεξηγήσεις
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Prestige 8 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΑΡΙΕ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΛΠΗΡΗ ΕΧΕΜΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ...ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ... ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕ 78% ΣΤΑ 45Μ ΚΑΙ ΜΕ 2* ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΙΣΤΟΝΙ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ...ΑΛΛΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΚΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΧΑ ΞΕΡΕΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟΣ Ο ΚΑΛΥΚΑΣ(ΠΛΑΣΤΙΚΟ) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΟΥ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!
Σόλωνα ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν έχω παραθέσει δοκιμές μου είναι ή έλλειψης χρόνου να ετοίμασω και να περάσω τις φωτογραφίες στο φόρουμ. Ελπίζω να βρω λίγο χρόνο αύριο να ανεβασω μερικές για να μην υπαρχουν παρεξηγήσεις
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΡΙΕ!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ.....ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ!!!

ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΒΕΒΑΙΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΒΟΛΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Πλάκα έχει...!! ο minimal-ισμός στην ιδιογόμωση σε μέγεθος XΧL :lol: :lol: :lol:
2ιντσο φυσίγγιο σε 23 γρ. κλεισμένο στα 40 χιλ.

Εικόνα
image hosting above 5 mb

Εικόνα
screen shot on pc
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Αυτά Θα κάνουν Θραυση σε κοντινές στην τσίχλα!!!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Αυτά Θα κάνουν Θραυση σε κοντινές στην τσίχλα!!!
Και για τα πιατάκια σε μεταχειρισμένους κάλυκες είναι μια χαρά !! ;)
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δεν το αμφιβάλλω σε αυτο! ;)
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Long range test με νέα υποσχόμενα σετ απ υψηλής συγκέντρωσης(όχι διπλοπίστονες!!) :D
και σε magnum κάλυκα στα 36g ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Καλημέρα :)
εγω πιστευω να γεμίσετε κ λιες για το σκοπευτηριο γιατι τουτες μακαρι να τες σύρετε.
ηντα ξερω εννα μείνουν για δοκιμες.
εχετε στοκ για ενα κυνηγι εξωτετικου κ για δεκα σεζον κυπρου ;)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Για σκοπευτηριο εαν εχετε στοκ 24-28 γρ παλιο φερτε τες κ σαζω τες εγω.
Δεν πήγα φέτος καθόλου πρέπει να μπω σε φόρμα.
Θα με κανισει ενα κοντεινερ?:-D
Πάντως θα μου αρεσε μια απλη χαρτουτσια 28αρα με το λογοτυπο hunt & shoot.
Διοτι απο το ονομα θα κανει και για τα δυο για ολους τους καιρους κ αποστάσεις κ δεν θα σπαζω τι να παρω στο κυνηγι ;)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Ειναι για δοκιμές αυτές :D μετά θα καταληξουμε σε μια που θα ειναι η τυχερή, Ενα μεν καταφερουμε 1 σεζον να τες σύρουμε??? :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”