ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Με αυτο το σκεπτικό πολυ καλα έκανες!

Αυτό που λέω εγώ οτι για μια short range καλύτερα τα πιο ανοιχτά τσοκ γιαυτό σου είπα με 3*+ :)
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Έπρεπε στα 30μ να βάλεις τουλάχιστον 3* για να δεις την κατανομή ;)
ΑΝΔΡΕΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΕΑΝ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 1* ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΡΙΚΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30Μ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

ΜΕ ΤΟ 3* ΘΑ ΡΙΞΩ Ν6 ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 1* ΚΑΙ ΜΕ 3* ΤΑ S.L.R ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ 3* ΝΑ MOY ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΟ ΣΤΕΝΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ....ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ!!!
Σόλων φαίνεται αδιαμφισβήτητα ότι είναι ένα φυσίγγιο το οποίο μπορεί άνετα να ανταπεξέλθει στα 50 m με τσοκ 1* τουλάχιστον, οσον αφορα την πυκνωτητα. Έχεις ελέγξει και τι διακριτικότητα του σε τέτοια αποσταση.?
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Ενα φυσίγγιο της τάξεις των 410-420 μ/δ στο v2μ σε νούμερο 5 θα έχει πολύ καλή διάτρηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Πολύ καλή! Με τη τσοκ έγινε η δοκιμή?
Mε *1, φένεται πάνω αριστερά :)
Δεν το πρόσεξα :)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΩΝ 46Μ ΜΕ S.L.R ΠΑΝΤΑ!!!

ΕΓΙΝΑΝ 4 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ 1* ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ 1.2Μ 407m/s....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ 160/244 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 76.ΕΚ....ΠΟΣΟΣΤΟ 65.7%.....ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ 5Μ...ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 51Μ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ 25+- ΣΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ....ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ130-135 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ(130) ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ''.....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΠΛΕΟΝ!

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟ Ν5 ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 50Μ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ν4....ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ 46Μ ΜΕ Ν5.......ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ :D

Η ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ 226 ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ....ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ 226 ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΧΟΣ....ΠΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ'' ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΜΗ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 55-60Μ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Πολύ καλή και μελετημένη δουλειά μπράβο Σόλων! Το 4αρι όμως θα σου δώσει λιγότερο άνοιγμα της τουφεκιάς. Φυσικά το σωστό είναι 5αρι θα το δοκιμάσω και το 5αρι να δω και εγω με το σετ απ μου πως θα είναι στα 45μ σε σύγκριση με το 4αρι. :) φυσικά το 4αρι με μια σωστή κατανομή στα 40+ είναι πιο αποτελεσματικο απο 5αρι (παραπάνω knockdown power) :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Πολύ καλή και μελετημένη δουλειά μπράβο Σόλων! Το 4αρι όμως θα σου δώσει λιγότερο άνοιγμα της τουφεκιάς. Φυσικά το σωστό είναι 5αρι θα το δοκιμάσω και το 5αρι να δω και εγω με το σετ απ μου πως θα είναι στα 45μ σε σύγκριση με το 4αρι. :) φυσικά το 4αρι με μια σωστή κατανομή στα 40+ είναι πιο αποτελεσματικο απο 5αρι (παραπάνω knockdown power) :D
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΔΡΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΑΓΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ!!!

ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ 4ΑΡΙ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ...ΝΟΜΙΖΩ Η ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ :?

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ..ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ :D :D :D

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... =20&t=4831
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Prestige 8 έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Έπρεπε στα 30μ να βάλεις τουλάχιστον 3* για να δεις την κατανομή ;)
ΑΝΔΡΕΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΕΑΝ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 1* ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΡΙΚΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30Μ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

ΜΕ ΤΟ 3* ΘΑ ΡΙΞΩ Ν6 ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 1* ΚΑΙ ΜΕ 3* ΤΑ S.L.R ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ 3* ΝΑ MOY ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΟ ΣΤΕΝΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ....ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ!!!
Σόλων φαίνεται αδιαμφισβήτητα ότι είναι ένα φυσίγγιο το οποίο μπορεί άνετα να ανταπεξέλθει στα 50 m με τσοκ 1* τουλάχιστον, οσον αφορα την πυκνωτητα. Έχεις ελέγξει και τι διακριτικότητα του σε τέτοια αποσταση.?
ΜΑΡΙΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 50Μ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ :D
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Πολύ καλή και μελετημένη δουλειά μπράβο Σόλων! Το 4αρι όμως θα σου δώσει λιγότερο άνοιγμα της τουφεκιάς. Φυσικά το σωστό είναι 5αρι θα το δοκιμάσω και το 5αρι να δω και εγω με το σετ απ μου πως θα είναι στα 45μ σε σύγκριση με το 4αρι. :) φυσικά το 4αρι με μια σωστή κατανομή στα 40+ είναι πιο αποτελεσματικο απο 5αρι (παραπάνω knockdown power) :D
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΔΡΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΑΓΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ!!!

ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ 4ΑΡΙ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ...ΝΟΜΙΖΩ Η ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ :?

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ..ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ :D :D :D

Είσαστε κάτι λίγο άδικοι προς τα πιο χοντρά σκάγια. Όλα έχουν να κάνουν με το πως στήνεται ένα σεταπ και πως ελέγχεις τις πιέσεις.
Εγώ σε απόσταση 45m με τσοκ 2*, φυσίγγια 35 &36 με Β&Ρ Ζ2Μ σε Νο 4 σκαι, περνώ συγκεντρώσεις 78-80%.
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... =20&t=4831
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΜΑΡΙΕ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΛΠΗΡΗ ΕΧΕΜΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ...ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ... ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕ 78% ΣΤΑ 45Μ ΚΑΙ ΜΕ 2* ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΙΣΤΟΝΙ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ...ΑΛΛΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΚΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΧΑ ΞΕΡΕΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟΣ Ο ΚΑΛΥΚΑΣ(ΠΛΑΣΤΙΚΟ) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΟΥ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”