Αυτό που λέω εγώ οτι για μια short range καλύτερα τα πιο ανοιχτά τσοκ γιαυτό σου είπα με 3*+

Σόλων φαίνεται αδιαμφισβήτητα ότι είναι ένα φυσίγγιο το οποίο μπορεί άνετα να ανταπεξέλθει στα 50 m με τσοκ 1* τουλάχιστον, οσον αφορα την πυκνωτητα. Έχεις ελέγξει και τι διακριτικότητα του σε τέτοια αποσταση.?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΝΔΡΕΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΕΑΝ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 1* ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΡΙΚΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30Μ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Έπρεπε στα 30μ να βάλεις τουλάχιστον 3* για να δεις την κατανομή
ΜΕ ΤΟ 3* ΘΑ ΡΙΞΩ Ν6 ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 1* ΚΑΙ ΜΕ 3* ΤΑ S.L.R ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ 3* ΝΑ MOY ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΟ ΣΤΕΝΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ....ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ!!!
Δεν το πρόσεξαspyrosspyrou851 έγραψε:Mε *1, φένεται πάνω αριστεράΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Πολύ καλή! Με τη τσοκ έγινε η δοκιμή?
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΔΡΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΑΓΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ!!!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Πολύ καλή και μελετημένη δουλειά μπράβο Σόλων! Το 4αρι όμως θα σου δώσει λιγότερο άνοιγμα της τουφεκιάς. Φυσικά το σωστό είναι 5αρι θα το δοκιμάσω και το 5αρι να δω και εγω με το σετ απ μου πως θα είναι στα 45μ σε σύγκριση με το 4αρι.φυσικά το 4αρι με μια σωστή κατανομή στα 40+ είναι πιο αποτελεσματικο απο 5αρι (παραπάνω knockdown power)
ΜΑΡΙΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 50Μ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!!!Prestige 8 έγραψε:Σόλων φαίνεται αδιαμφισβήτητα ότι είναι ένα φυσίγγιο το οποίο μπορεί άνετα να ανταπεξέλθει στα 50 m με τσοκ 1* τουλάχιστον, οσον αφορα την πυκνωτητα. Έχεις ελέγξει και τι διακριτικότητα του σε τέτοια αποσταση.?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΝΔΡΕΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΕΑΝ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 1* ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΡΙΚΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30Μ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Έπρεπε στα 30μ να βάλεις τουλάχιστον 3* για να δεις την κατανομή
ΜΕ ΤΟ 3* ΘΑ ΡΙΞΩ Ν6 ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 1* ΚΑΙ ΜΕ 3* ΤΑ S.L.R ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ 3* ΝΑ MOY ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΟ ΣΤΕΝΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ....ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ!!!
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΔΡΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΑΓΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ!!!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Πολύ καλή και μελετημένη δουλειά μπράβο Σόλων! Το 4αρι όμως θα σου δώσει λιγότερο άνοιγμα της τουφεκιάς. Φυσικά το σωστό είναι 5αρι θα το δοκιμάσω και το 5αρι να δω και εγω με το σετ απ μου πως θα είναι στα 45μ σε σύγκριση με το 4αρι.φυσικά το 4αρι με μια σωστή κατανομή στα 40+ είναι πιο αποτελεσματικο απο 5αρι (παραπάνω knockdown power)
ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ 4ΑΡΙ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ...ΝΟΜΙΖΩ Η ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ![]()
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ..ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ![]()
![]()
![]()
Είσαστε κάτι λίγο άδικοι προς τα πιο χοντρά σκάγια. Όλα έχουν να κάνουν με το πως στήνεται ένα σεταπ και πως ελέγχεις τις πιέσεις.
Εγώ σε απόσταση 45m με τσοκ 2*, φυσίγγια 35 &36 με Β&Ρ Ζ2Μ σε Νο 4 σκαι, περνώ συγκεντρώσεις 78-80%.
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... =20&t=4831