Αγορα οπλου

Απάντηση
koursaros21
Full Member

Re: Αγορα οπλου

Δημοσίευση από koursaros21 »

καλησπερα σας,
μετα που ψαξιμο που εμιλησα με καμποσους αλλα τζιε στα καταστηματα πολλοι επροτειναν μου το 682 ,που λαλει τζιε ο φιλος πανω..
εσας ποια η γνωμη σας για το συγκεκρημενο οπλο?

επισης μου ειπαν τζιε για το 686..που εν ποιο κυνηγετικο οπλο..

για εμενα που θελω ενα που να μπορω να το χρησιμοποιησω και για τα 2(σκοπευτηριο και κυνηγι) ποιο προτεινετε και γιατι?

ευχαριστω εκ των πρωτερον,
γιαννης
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

682 gold e sporting
The best there is
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

koursaros21 έγραψε:καλησπερα σας,
μετα που ψαξιμο που εμιλησα με καμποσους αλλα τζιε στα καταστηματα πολλοι επροτειναν μου το 682 ,που λαλει τζιε ο φιλος πανω..
εσας ποια η γνωμη σας για το συγκεκρημενο οπλο?

επισης μου ειπαν τζιε για το 686..που εν ποιο κυνηγετικο οπλο..

για εμενα που θελω ενα που να μπορω να το χρησιμοποιησω και για τα 2(σκοπευτηριο και κυνηγι) ποιο προτεινετε και γιατι?

ευχαριστω εκ των πρωτερον,
γιαννης
Φίλε Γιάννη σε χαιρετώ,

Κυνήγι + Σκοπευτήριο εξυπακούει όπλο τύπου sporting.

Υπάρχουν πάρα πολλά όπλα αξιόπιστα, στοιβαρά και από γνωστές εταιρίες που μπορείς να κοιτάξεις πριν αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι.

Όσο αφορά το 686 απλά να σε διορθώσω ότι κυκλοφορεί και σε κυνηγετική έκδοση αλλά και σε έκδοση sporting.

Σε σύγκριση με το 682 υπάρχουν ορισμένες διαφορές που κάνουν το 682 1-2 σκαλιά καλύτερο.

Αναλυτικά:
Το 682 έχει εξαεριζόμενες πλαινές ρήγες ενώ του 686 δεν είναι εξαεριζόμενες. - Καλύτερο swing, γρηγορότερη ψήξη των καννών μετά από συνεχόμενες βολές.
Το 682 έχει ρυθμιζόμενη σκανδάλη τριων στάσεων ενώ του 686 είναι σταθερή η σκανδάλη.
Το 682 έχει επίσης και βιδωτούς ώμους (shoulders) στις κάννες ενώ στο 686 είναι σταθεροί. Μετά από 300,000 φυσίγγια ίσως χρειάζονται αλλαγή.
Το 686 έρχεται με ξύλο laminate ως επί το πλείστον. Δεν είμαι 100% σίγουρος εάν ισχύει σε όλα τα όπλα ή όχι. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις.
Ενώ το 682 έχει ξύλα καρυδιάς με καλύτερη ψάθα (ckeckering).

Τα μηχανικά εξαρτήματα είναι τα ίδια (ελατήρια, συρτάρια, κλπ.).
Αυτές οι κύριες διαφορές τους.

Στην ίδια κατηγορία όπλων υπάρχουν και εξαιρετικά Browning (XS και XS Prestige), Miroku, SKB και άλλα πολλά.

Τα σκαλίσματα να μη σε παρασύρνουν. Δεν είναι χειροποίητα σκαλίσματα. Είναι τα λεγόμενα scroll. Ένας κύλιδρος κυλά με πολλή πίεση πάνω στο μηχανισμό και σχηματίζει τα σκαλίσματα.

Εκείνο που μετρά είναι πόσα διαθέτεις και τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις με εκείνο το ποσό.

Καλή σας μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
koursaros21
Full Member

πολυ κατατοπηστικος οπως ολα τα ποστ σου που εχω διαβασει και σε ευχαριστω θερμα φιλε μακρη..
περαν των διαφορων μεταξυ των δυο συγκεκριμενων οπλων που πλεων ξεκαθαρισε ποια η γνωμη σου(και ολων των υπολοιπων φυσικα απλα επειδη τυχαινει να απαντω) για το 682?..αν μπορουσατε να κανετε και συγκρησεις με αλλα οπλα της ιδιας κατηγοριας λεφτων θα ηταν ακομη καλυτερα..

ευχαριστω εκ των πρωτερον και αναμενω με αγονια οπως παντα τις απαντησεις σας, :D :D
γιαννης
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

koursaros21 έγραψε:πολυ κατατοπηστικος οπως ολα τα ποστ σου που εχω διαβασει και σε ευχαριστω θερμα φιλε μακρη..
περαν των διαφορων μεταξυ των δυο συγκεκριμενων οπλων που πλεων ξεκαθαρισε ποια η γνωμη σου(και ολων των υπολοιπων φυσικα απλα επειδη τυχαινει να απαντω) για το 682?..αν μπορουσατε να κανετε και συγκρησεις με αλλα οπλα της ιδιας κατηγοριας λεφτων θα ηταν ακομη καλυτερα..

ευχαριστω εκ των πρωτερον και αναμενω με αγονια οπως παντα τις απαντησεις σας, :D :D
γιαννης
Φίλε Γιάννη,

καταλαμβαίνεις ότι δεν μπορώ να σου συστήσω συγκεκριμένο όπλο/μοντέλο για ευνόητους λόγους. Θα ήταν αντιδεοντολογικό εκ μέρους μου να σε προδιαθέσω προς ένα συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο μου αρέσει εμένα προσωπικά διότι δεν θα διάφερα καθόλου από κάποιον που κάθεται σε ένα καφενείο και λέει ότι το Α όπλο είναι καλύτερο από το Β διότι το έχει εκείνος. Μπορώ όμως να σου αναφέρω μερικά όπλα/μοντέλα τα οποία έχουν αποδείξει τον εαυτό τους μακροχρόνια στα σκοπευτήρια και που η τιμή τους είναι κάτω από 3000 Ευρώ (ελπίζω να είμαι σωστά ενημερωμένος για τις τιμές).

Με αλφαβητική σειρά:

Beretta 682 (Το παρών μοντέλο ονομάζεται 682 Gold E)
Blaser F3
Browning XS
Browning XS Prestige
Caesar Guerini Summit
Caesar Guerini Maxus
Fabarm Axis
Miroku MK38
Miroku MK70

Αυτά σε μοντέλα που κυκλοφορούν ακόμη.
Αν σε ενδιαφέρει μεταχειρισμένο όπλο πέσμου το ποσό που διαθέτεις πρώτα.

Καλή σας μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
koursaros21
Full Member

σε ευχαρισω πολυ φιλε μακρη παντα για το αμεσο των απαντησεων σου και την κατατοπιστηκοτητα σου...εξαιρετικος οπως παντα..

ευχαριστω,
γιαννης
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

virtualgreek έγραψε:Kαταλαμβαίνεις ότι δεν μπορώ να σου συστήσω συγκεκριμένο όπλο/μοντέλο για ευνόητους λόγους. Θα ήταν αντιδεοντολογικό εκ μέρους μου να σε προδιαθέσω προς ένα συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο μου αρέσει εμένα προσωπικά διότι δεν θα διάφερα καθόλου από κάποιον που κάθεται σε ένα καφενείο και λέει ότι το Α όπλο είναι καλύτερο από το Β διότι το έχει εκείνος.
Τι να πει κανείς.... είσαι ΣΩΣΤΟΣ!!!
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”