Ευχαριστω φιλε μου!Laurona έγραψε:Μονο που ξερω το μερακκι σου βλεπω τα κ μου δίνουν αυτοπεποιθηση 100%.
ΒΟΛΗ Κ ΘΗΡΑΜΑ.
Μπραβο ρε φιλε.
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- Breda Pegaso
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Διαμάντια.....Breda Pegaso έγραψε:Πρωτη προσπαθεια!
τι λεει το στησιμο; 1.60 Α1 686 . καλυκας nsi 68.5 κλεισμενος στα 57. Ζ2Μ 21 με κενο 11-11,5 βαθος ρελιου 1.6-1.7μμ.

Ελπίζω να μην ειναι η αφετηρία για να απαρνηθείς τα αρελιαστα...οι φωτογραφίες με τα μπουκέτα απο τσίχλες, υπάρχουν στο φόρουμ..

- Breda Pegaso
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
andreas78 έγραψε:Διαμάντια.....Breda Pegaso έγραψε:Πρωτη προσπαθεια!
τι λεει το στησιμο; 1.60 Α1 686 . καλυκας nsi 68.5 κλεισμενος στα 57. Ζ2Μ 21 με κενο 11-11,5 βαθος ρελιου 1.6-1.7μμ.![]()
...μπράβο Στέφανε..
![]()
Ελπίζω να μην ειναι η αφετηρία για να απαρνηθείς τα αρελιαστα...οι φωτογραφίες με τα μπουκέτα απο τσίχλες, υπάρχουν στο φόρουμ..![]()
![]()
ελπιζω να μην χασω το σκοτωμα! χαχαχα
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- spyrosspyrou851
Παιδιά καλημέρα, άνοιξα ένα Lambro Direct 32gr και το καψούλι έχει χρώμα κόκκινο και ο κάλυκας είναι Nobel Sports, η ερώτηση μου είναι τι είναι το καψούλι; Ευχαριστώ. 

Αν είναι μόνο στο κέντρο τότε είναι το 686, αν είναι ολόκληρη η επιφάνεια τότε είναι CX50.
- spyrosspyrou851
Ευχαριστώ, έχει μια τρύπα στη μέση και φένεται το κόκκινο χρώμα, πρέπει να είναι το 686.andreas78 έγραψε:Αν είναι μόνο στο κέντρο τότε είναι το 686, αν είναι ολόκληρη η επιφάνεια τότε είναι CX50.
-
- Full Member
φλε breda βλεπω το ριξαμε στο πολυσταδιακο.2 ερωτηματα τι Γ σταδιο εχεις και τι στροφειο.το στροφειο ειναι Τ2 λογικα αν δεν απατομαι.το Γ αν και οπως το εχεις εκει δεν εχει δειξει αυτο που πρεπει για να καταλαβω ποιο ειναι και απο που αλλα μαλλον κλασσικο το βλεπω οχι σφηνοειδες.και απο την εμπειρια μου στα φυσιγγια δεν ξερω απο που μετρας το βαθος ρελιου εχεις πιασει τα 2mm ρελιου.
φιλικα παντα.
φιλικα παντα.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
- Breda Pegaso
Καλημερα φιλε ζακυνθινε 2.
Το στροφειο ειναι κυπριακης κατασκευης του Σαββα Κυλιλη κανει βαθος 1.6-7 και τοσο ειναι ρελι των φυσιγγιων. Το στροφειο ειναι κατασκευασμενο για να δουλευει καλα και στους κυπριακους καλυκες Victory με πιο χοντρο στεφανι αλλα και στους ευρωπαικους. Παντως μου αρεσει πολυ εμφανησιακα το προφιλ του στροφειου, γενικα δεν μου αρεσουν τα πολυ λεπτα προφιλ στεφανιου και πολυ βαθια.
Το τριτο σταδιο ειναι μεταχειρισμενο παλιο χειροποιητο απο ενα φιλο και μου ειπε οτι κανει για 12-13μμ. Ακομα το δουλευω για βρω τη σωστη ρυθμιση... Ισως παρω αλλο σε καποια φαση. (το κενο μου σε αυτο το φυσιγγι ηταν πιο λιγο απο 12μμ)
Η μηχανη ειναι η ID4S σε τραπανο.
Το στροφειο ειναι κυπριακης κατασκευης του Σαββα Κυλιλη κανει βαθος 1.6-7 και τοσο ειναι ρελι των φυσιγγιων. Το στροφειο ειναι κατασκευασμενο για να δουλευει καλα και στους κυπριακους καλυκες Victory με πιο χοντρο στεφανι αλλα και στους ευρωπαικους. Παντως μου αρεσει πολυ εμφανησιακα το προφιλ του στροφειου, γενικα δεν μου αρεσουν τα πολυ λεπτα προφιλ στεφανιου και πολυ βαθια.
Το τριτο σταδιο ειναι μεταχειρισμενο παλιο χειροποιητο απο ενα φιλο και μου ειπε οτι κανει για 12-13μμ. Ακομα το δουλευω για βρω τη σωστη ρυθμιση... Ισως παρω αλλο σε καποια φαση. (το κενο μου σε αυτο το φυσιγγι ηταν πιο λιγο απο 12μμ)
Η μηχανη ειναι η ID4S σε τραπανο.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Μια χαρα σε βρισκω για αρχη.έτσι τετοια να βλεπω.με τον καιρό θα δεις τι σου κανει καλύτερα για τον κσθε καλυκα.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
-
spyrosspyrou851 έγραψε:Ευχαριστώ, έχει μια τρύπα στη μέση και φένεται το κόκκινο χρώμα, πρέπει να είναι το 686.andreas78 έγραψε:Αν είναι μόνο στο κέντρο τότε είναι το 686, αν είναι ολόκληρη η επιφάνεια τότε είναι CX50.
Martignoni 686 my friend, you are correct!!!
http://www.lambro.gr/direct/
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια