ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Σήμερα ήμουν αποφασισμένος να αλλάξω τακτική, τζιαι είπα να μην περπατήσω καθόλου και να ξεκουράσω το γόνατό μου τζαι να μην το σκορσάρω, έτσι επακέταρα τζιαι την καρεκλούα μου. Ξεκινώ κανονικά μέχρι που έφτασα πριν το roundabout του good village τζιαι αρκέψαν τα νερά. Γνώριζα ότι θα έχει κάποια νερά αλλά μετά θα καθαρίσει και δεν απογοητεύτηκα. Πριν να κλώσω για το χωματόδρομο και το πόστο τα νερά εσταματήσαν. :)

Στο χωματόδρομο συνάντησα και ένα φκιακά ο οποίος διασταύρωσε και έπιασε παράλληλα του δρόμο τζιαι εχάθηκε. Πάω προς την περιοχή που άκουα τις άλλες Κυριακές μηχανούα και είπα θα κατεβώ δαμέ κοντά στες μηχανούες αν έχει. Πιάννω την καρεκλούα μου τζιαι πάω κοντά σε μια ελιά, η μηχανούα έβαλλε κόντρα με ένα κόκορα ποιος θα ξεκινήσει πρώτος, εκέρδισε η μηχανούα. ;)

Εστάθηκα μέχρι τις 11 όπου τζιαι εβαρέθηκα καθώς ακόμα και με μηχανούες τα πουλιά ήταν πολύ λιγοστά σήμερα με τα περδίκια να κάμνουν εναέρια παρέλαση μέσα στην ποταμοσιά. Κατάφερα και έπιασα 8 (7+1 μαυρόπουλο) ενώ γενικά πολύ λίγα πουλιά εκυκλοφορήσαν και επαικτήκαν στην περιοχή. Είχε και αρκετά αυτοκίνητα αλλά τα πλείστα μέχρι τις 9-9:30 εφύαν.

Τα 3 πουλιά τα πέτυχα με Victory Super Tordo 32gr #9, 2 πουλιά με Victory Concorde 31gr #9, 2 πουλιά με Victory Skeet 32gr, και ένα πουλί #9 Victory Rocket 29gr #9.

Αυτά από εμένα για σήμερα.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 792700.jpg
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Έναν πολύχρωμον από εμένα σήμερα... :mrgreen:

Με 1 1/2 ώρα ύπνο λόγω ψεσινού ψαρέματος είπα να πάω πέρκει εν η τύχη μου. Ε, εν ήταν...

Πολύ λίγα πουλιά, κτυπήθηκαν λίγα μόνο στα σημεία που υπήρχαν δυνατά μηχανάκια.

ΥΓ: Ένας γέρος που εμφανίστηκε από το πουθενά είπεν μου ότι έβαλε τη μηχανούα αλλά εν έχει πουλιά. Είπα του "θκιε, απαγορεύεται η μηχανούα, πρόσεχε διότι θα σε γράψει η θήρα!". Ο γέρος εφύρτηκε που το γέλιο τζιαί έφυεν... :?
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

MARIOSE έγραψε:Ωραίος φίλε! Πράγματι τζίνη η τρίτη τζίκλα ήθελε σε πολλά! :lol:
Ε ΜΑΡΙΕ Μ ΜΙΛΟΥΜΕ ΕΝ ΚΑΜΝΙ ΔΙΧΑ ΜΟΥ!!!
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Τι γίνετε ρε παιδιά με τα πουλιά?
Πολλή νέκρα σήμερα που πήγαμε μια 2ωρη βόλτα το απόγευμα...
Αν και σήκωσα στο περπατητό καμιά 15αριά πουλια, όλα σηκώθηκαν απο μακριά...
Μετα στο τσίθκιαστρο 1μισή ώρα, την προηγούμενη τετάρτη είδαμε καμια 30αρία πουλια και εδώσαν μας κάπιες ευκαιρίες, σήμερα επέρασαν 5 πουλιά όλα και όλα και αυτά εχτός του συνηθισμένου τους δρομολογίου. :?
Ούτε φυσίγγι δεν έριξα...
Σήκωσα ένα πουλί όμως στα πυκνά που με παραξένεψε αρκετά...σηκώθηκε γύρω στα 5-10μ απόσταση απο εμένα και αμέσως επώμισα, το κλείδωσα στο στόχο αλλά που φάνηκε μεγάλο για τσίκλα και λαλώ μήπως είναι πέρδικα, ήταν κάπως καφέ απο πισω μόνο που το είδα είχε ένα αργό πέταγμα και έφυγε σε ευθεία πορεία χωρίς μανούβρες...Τελικά δεν του έριξα αν και το είχα στον στόχο μου για πάνω απο 50-60μ...Για μπεκάτσα δεν μου έκανε, ούτε για τσίχλα ή πέρδικα καθώς ούτε ορτύκι...έμοιαζε κάπως της τσίχλας απο πίσω... :roll: Εν να μείνουμε με την απορία...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

και ενα βιντεακι τσιχλονιο και απο μενα βαρτε 720π αργο αν θελεται(γρηγορες) :)

http://youtu.be/lLI-BdZOc3I
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Η πρωτη αξιζεν τα ουλλα :-)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Laurona έγραψε:Η πρωτη αξιζεν τα ουλλα :-)
επιασες τον νου μου λεν και στα χωρια μου :) πραγματι η βασιλικη βολη ειναι απολαυση.αν προσεξες ερχετουν απο μακρυα αλλα καρτερουσα να πυροβολησω τοση ωρα για να μην πεσει μπροστα μου ηταν χαος κατω :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Pathfinder έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα κοπελια, πολλα πιο λια πουλια παρα την περασμενη ευδομαδα αλλα εποσκολιστηκαμε επιασα 10 η ωρα 11 επρεπε να φιο λογο οικογενιακον υποχρεοσεων :oops: ! πραγματικα εχτες εκαταλαβα οτι το να βκεις εκτος εαυτου ειναι θεμα δευτερολεπτον παμε στο ιδιο ποστο εδω και 3 ευδομαδες διπλα μας καθετε ενας κυριος γυρο στα 55 πολλες φορες εκαμε επικυκινθινα παιξιματα και ειπατου να προσεχη λιο! εχτες ερκεται η τσικλα και καθετε χαμε μες την μεση μας εγω ουτεν καν εσηκοσα οπλο να την παιξω και βλεπω τον να την σημαδκιαζη αμεσος εγυρισα πλατι και εσκιψα με τη σιηπεδκια του εφα τα ουλλα παστην ραχη! αρκεψα του φωνες και η απαντηση ηταν (εγω εν χαμε που επεξα και ενεν πανω σου) πραγματικα ευχαριστω τους αλλους της παρεεας που επενεβικαν και εν επια κοντα του επειδη ακομα ηταν να τρωη!
Τι να πεις ρε Αντρο μου...παλε καλα που δεν ηταν πιο κοντα σου ο γαδαρος
Τωρά μπορεί να σας πώ οτι εγώ θα συγκρατιόμουν εξαναπέξαν με και εβούρουν νοσοκομίο να μου φκάλουν σκάγια λόγω φόβου γιατί εν πολλά άσχημο πράμα να βλέπεις τα σκάγια να φυτέφκουντε μέσα σου συγκρατήθηκα ενώ ποτέ δεν έμαθα εκείνον που με έπεξε είχε πολυκοσμία γυρώ μου και εφώναξα 2-3 φορές να με δούν και είμαι σίγουρος ότι με είδαν.....αν είμουν στην περίπτωση του Άντρου και δεν εχρειάζουμουν νοσοκομίο ίσως να τους έδερνα ακόμα γιατί τα χτηνά που λόγια εν καταλάβουν ένα χωρκό εν πα να ήταν η παρέα τους....
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Σήμερα σημείωσα αποχή απο τη εξώρμηση....για σκοπους ξεκούρασης....διότι την ερχόμενη Παρασκευή πηγαίνω στη Αγγλία για ενα 4μερο κυνήγι ποικήλης φύσης :D . Αρχίζουμε με φασσα :D συνεχίζουμε με φασιανούς και φασσες :D και στο τέλος οργανωμένο κυνηγι για λαγούς :o :D . Το μόνο που εύχομαι να μην μας κάνει χαλάστρες ο καιρός, περαν απο το κρύο που είναι δεδομένο για ετσι εποχή (0-3C)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

LEFKIOS έγραψε:Σήμερα σημείωσα αποχή απο τη εξώρμηση....για σκοπους ξεκούρασης....διότι την ερχόμενη Παρασκευή πηγαίνω στη Αγγλία για ενα 4μερο κυνήγι ποικήλης φύσης :D . Αρχίζουμε με φασσα :D συνεχίζουμε με φασιανούς και φασσες :D και στο τέλος οργανωμένο κυνηγι για λαγούς :o :D . Το μόνο που εύχομαι να μην μας κάνει χαλάστρες ο καιρός, περαν απο το κρύο που είναι δεδομένο για ετσι εποχή (0-3C)
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ...ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ...ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΑΚΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΟΥΙΛ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”