SilverPigeonS έγραψε:Και ένα τεστ για να δούμε το range συχνοτήτων που ακούμε!!! Βάλτε μεσαία ένταση και δοκιμάστε. Όσοι έχουν καλής ποιότητας ακουστικά ακόμη καλύτερα.
Πρώτος ο Χρύσανθος!!
όταν ακούεις σχεδόν από την αρχή τον ήχο τι σημαίνει ?
SilverPigeonS έγραψε:Και ένα τεστ για να δούμε το range συχνοτήτων που ακούμε!!! Βάλτε μεσαία ένταση και δοκιμάστε. Όσοι έχουν καλής ποιότητας ακουστικά ακόμη καλύτερα.
Πρώτος ο Χρύσανθος!!
όταν ακούεις σχεδόν από την αρχή τον ήχο τι σημαίνει ?
Παει να πει εισαι υβριδικος στην ακοη σου αλλα αμαν εν τις ακουεις στο κυνηγι σημαινει οτι ο νους σου εν πανω στες πικατσες
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
πανικος έγραψε:Εσιονοσε τες ποδα σημερα σαστειτε στα ψηλα ερχονται
Μπραβο ρε τσιακκο μου
Μαριε μου παμε για να πνασουμε ρε φιλε κ τον μεζε τους.
εγω στην τζικλα χαλαρωνω.
Οτι βγει καλώς
Αυτο πιυ με νευριάζει δεν ειναι αν δεν κουτσιω καλα μια μέρα οσο το να μην βρισκω τα πουλια που παιζω
Φετος στην καλυτερη μου εξορμηση τυχαια κ χαλαρα εριξα και επρεπε να επιανα 12 πουλια.
πηρα 5.
Αλλά βρηκα μια.
εκει ενευριασα.
Με μηχανακι .?
Ακομα εισαι στο μηχανουι ρε φιλε...που ζεις...ο ανθρωπος χρησιμοποια γιγαντοθονη 123 ιντζων ενωμενη με home cinema 9:1 και εξωτερικο γουφερ 7000watt (σαν εκεινα που βαλουν οι παγωταρηδες στις γειτονιες και οι χοτζιες πανω στους μιναρεδες)...δυνατα πραματα...αλλες καταστασεις
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?