ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
- Sergios
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
Εγώ δεν τις ακούω οτι θέλεις κάμε τους....οικογενιακό πρόβλημα με τις ακοές μας και η δουλειά στα μηχανήματα δεν είναι κατάλληλη.....δεν ξέρω αν έχει θεραπεία να επανέλθει αν οχι πλήρως μερικώς η ακοή πάντως δεν έχω πρόβλημα με την κάρπωση μου γιατί βλέπω τις πολλά.....αντίθετα με την μειωμένη ακοή η όραση μου είναι παρα πολύ καλή......3 όπλα την Κυριακή 70 τζίκλες.....προσωπικά 25 πουλιά έχασα 5 και 2-3 καλλιτζια χρυσά εξιφτέρισα και 4-5....μακάρι να συνεχίσει έτσι εγώ είμαι από τα τωρά ευχαριστιμένος από άποψη τζήκλας.....
- Anthimos
- Moderator
Sergios έγραψε:Εγώ δεν τις ακούω οτι θέλεις κάμε τους....οικογενιακό πρόβλημα με τις ακοές μας και η δουλειά στα μηχανήματα δεν είναι κατάλληλη.....δεν ξέρω αν έχει θεραπεία να επανέλθει αν οχι πλήρως μερικώς η ακοή πάντως δεν έχω πρόβλημα με την κάρπωση μου γιατί βλέπω τις πολλά.....αντίθετα με την μειωμένη ακοή η όραση μου είναι παρα πολύ καλή......3 όπλα την Κυριακή 70 τζίκλες.....προσωπικά 25 πουλιά έχασα 5 και 2-3 καλλιτζια χρυσά εξιφτέρισα και 4-5....μακάρι να συνεχίσει έτσι εγώ είμαι από τα τωρά ευχαριστιμένος από άποψη τζήκλας.....
Φιλε εν επανερχεται η συχνοτητα της τζικλας. Εχω το ιδιο προβλημα δεν τις ακουω αλλα κι εγω βλεπω τες που τ αναθεμα. Επηα στον ΩΡΛ εδωσεν μου κατι βιταμινες αλλα ειπε μου οτι τζικλα εν θα ξανακουσεις αν δεν κατσει πας τον σιεπεττο
Διπλες ωτασπιδες στο σκοπευτηριο ειπε μου
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- ANTROS BREDA
ΕΓΩ ΤΕΣ ΑΚΟΥΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΦΑΚΚΟ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΤΗΝ ΚΚΕΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΦΧΕΝΑ ΜΑΣ! Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣ ΤΕΣ ΚΑΝΝΕΣ ΕΝ ΤΕΣ ΑΚΟΥΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- giorgos80
εγω στο συγκεκριμενο τεστ ακουσα απο 20-15000
- MARIOSE
Όπως τα λέει ο Άλεξ. Σε πιο μικρή ηλικία άκουα τες που τα ανάθεμα σε σημείο που ο παπάς μου είπεν μου να μεν του ξαναπώ "άκου την!" γιατί εσαντάνωνα τον συνέχεια...
Σήμερα τις ακούω μόνον όταν είναι πολύ κοντά μου.
Σέρκη μου, όσο και αν σου φαίνεται παράξενο η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη των τελευταίων χρόνων (από πλευράς κάρπωσης). Θα χάσω ακόμα 4 εξορμήσεις από τις εναπομείναντες άρα εν νομίζω να αλλάξει κάτι εύκολα...
Σήμερα τις ακούω μόνον όταν είναι πολύ κοντά μου.
Σέρκη μου, όσο και αν σου φαίνεται παράξενο η φετινή χρονιά είναι η χειρότερη των τελευταίων χρόνων (από πλευράς κάρπωσης). Θα χάσω ακόμα 4 εξορμήσεις από τις εναπομείναντες άρα εν νομίζω να αλλάξει κάτι εύκολα...

- giorgos80
ρε παιθκια μα ποσο χρονων εισταστε εσεις που δεν ακουετε το τσικ???εγω εκουω τες και βλεπω τες κοντα στα 50 μετρα και ειμαι 34.βλεπω τες και που πιο μακρια αλλα εξαρταται και που το φοντο
- andreasana210326
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΤΣΙΚ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΤΣΙΚ ΟΤΑΝ Η ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 5 ΠΟΣΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΟΜΩΣ ΤΣΙΚ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΛΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ, Η ΤΖΙΚΛΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ. ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΣΙΑ ΜΟΥ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕ8ΕΙΣ ΣΕ ΣΩΣΤΟ TIMING ΜΕ ΤΗΝ AKOH KAI ΤΟΝ ΕΓΚΑΙΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ KAI H ΚΑΛΗ ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕ8ΕΙΣ ΣΕ ΣΩΣΤΟ TIMING ΜΕ ΤΗΝ AKOH KAI ΤΟΝ ΕΓΚΑΙΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ KAI H ΚΑΛΗ ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.
- MARIOSE
43 Γιώργο. Ως τα 34 άκουα τες μια χαρά.giorgos80 έγραψε:ρε παιθκια μα ποσο χρονων εισταστε εσεις που δεν ακουετε το τσικ???εγω εκουω τες και βλεπω τες κοντα στα 50 μετρα και ειμαι 34.βλεπω τες και που πιο μακρια αλλα εξαρταται και που το φοντο

- Anthimos
- Moderator
giorgos80 έγραψε:ρε παιθκια μα ποσο χρονων εισταστε εσεις που δεν ακουετε το τσικ???εγω εκουω τες και βλεπω τες κοντα στα 50 μετρα και ειμαι 34.βλεπω τες και που πιο μακρια αλλα εξαρταται και που το φοντο
Φιλε 38
Σκοπευτηριο
Πολλες βολες στον στρατο χωρις ωτασπιδες και λανθασμενες τεχνικες εξισωσης στην καταδυση εκαμα τα αχρηστα.
Εγω εχω ακοη 48χρονου
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- ANTROS BREDA
Εγω απο την τεταρτη θα ειμαι 30! δοξαση ο θεος ακουοτες καλα προσεχω πολλα στες καταδυσης μου επιεδη ειναι ο μεγαλος μου εφιαλτης η ακοη εχω φιλο 26 χρονο και το ενα του αφτι εν ακουι τιποτε!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.