Αγορα οπλου

Απάντηση
koursaros21
Full Member

Αγορα οπλου

Δημοσίευση από koursaros21 »

καλησπερα σας παιδια,
παρολο που σας διαβαζω εδω και καιρο σημερα γραφτικα επισημα στο φορουμ...
συγχαρητηρια πρωτα απ' ολα σε ολους που κρατατε ενα φορουμ για την αρρωστια μας ζωντανο :D :D

σκοπευω να κανω την αγορα του πρωτου μου οπλου...ειμαι αριστεροχηρας και δυστηχως δεν εχει πολλους...ετσι εβαρηθηκα να δανειζομαι τζιε να μεν μου καθετε τζιολας το οπλο..(ξερω ενεν μονο η κλιση αλλα και το μηκος κλπ)..
ετσι επηρα το αποφαση..θελω ενα οπλο που να μπορω να ο χρησιμοποιησω και στο σκοπευτηριο αλλα και στο κυνηγι οταν περασουν τουτοι οι ευλοημενοι οι λιγοστοι μηνες που εμηναν για να πιασω την αδια μου 8-) 8-) ..ετσι θελω ενα οπλο που να μπορω να το χρησιμοποιησω και στα 2..

εν με ενδιαφερουν ξυλα η σκαλισματα κλπ..ενα αξιοπιστο καλο μηχανικα, σκοπευτικα και κυνηγετικα(να σκοτωνει τζιολας :D :D ) οπλο..

ετσι απευθυνομαι στην πειρα σας και στις γνωσεις σας στο τι κυκολοφορα στην αγορα για πρωτασεις καινουριου κατα προτημηση οπλου..

ευχαριστω εκ των προτερων,
Γιαννης
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Re: Αγορα οπλου

Δημοσίευση από beretta682 »

Καλησπέρα φίλε Γιαννη και καλωσόρισες στο φόρουμ.. Αν είδες προχτέσ στο capital που εμίλαν ο Κωστας Πελετιές με τον Άριστο θε εδιαπίστωνες πολλά πράματα για τα κοντάκκια. Μπορείς να αγοράσεις το όπλο σου τζαι να το πάρεις σε οπλουργό τζαι να το αλλάξει στα μέτρα σου..
Φιλικά,
Χρήστος
koursaros21
Full Member

γνωριζω τζιε τουτη τη λυση ρε φιλε αλλα εν εξτρα λεφτα εφοσων μπορω να ευρω τζιε αριστερο που το εργοστασιο..ετσι με τα λεφτα που θα εδιουσα σε καποιο οπλουργο να τα δοκω μιαν τζιε καλη...καπιταλ δυστηχως εν πιανουμε στην παφο ρε φιλε...τουλαχιστον εγω :cry: :) ..
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

Εστειλα σου ΠΜ .. απαντα pls
Φιλικά,
Χρήστος
koursaros21
Full Member

φιλε για καποιο λογο εν με αφηνει να απαντησω..αποτι γραφει επειδη ειμαι πολλα καινουριο μελος..ος τα αυριο λογικα θα εν οκ... :D
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

koursaros21 έγραψε:καλησπερα σας παιδια,
παρολο που σας διαβαζω εδω και καιρο σημερα γραφτικα επισημα στο φορουμ...
συγχαρητηρια πρωτα απ' ολα σε ολους που κρατατε ενα φορουμ για την αρρωστια μας ζωντανο :D :D

σκοπευω να κανω την αγορα του πρωτου μου οπλου...ειμαι αριστεροχηρας και δυστηχως δεν εχει πολλους...ετσι εβαρηθηκα να δανειζομαι τζιε να μεν μου καθετε τζιολας το οπλο..(ξερω ενεν μονο η κλιση αλλα και το μηκος κλπ)..
ετσι επηρα το αποφαση..θελω ενα οπλο που να μπορω να ο χρησιμοποιησω και στο σκοπευτηριο αλλα και στο κυνηγι οταν περασουν τουτοι οι ευλοημενοι οι λιγοστοι μηνες που εμηναν για να πιασω την αδια μου 8-) 8-) ..ετσι θελω ενα οπλο που να μπορω να το χρησιμοποιησω και στα 2..

εν με ενδιαφερουν ξυλα η σκαλισματα κλπ..ενα αξιοπιστο καλο μηχανικα, σκοπευτικα και κυνηγετικα(να σκοτωνει τζιολας :D :D ) οπλο..

ετσι απευθυνομαι στην πειρα σας και στις γνωσεις σας στο τι κυκολοφορα στην αγορα για πρωτασεις καινουριου κατα προτημηση οπλου..

Γιαννης
Φίλε Γιάννη καλοσόρισες,

όπλα υπάρχουν πολλά και για όλα τα γούστα και τζέπες.

Μερικά πράγματα που πρέπει να έχεις υπόψη σου.

1. Το όπλο που σε ενδιαφέρει να έχει αξιόπιστο αντιπρόσωπο, έτσι ώστε να υπάρχει πληθώρα εξαρτημάτων στα αποθέματα. Με παραγγελία φέρνουν όλοι. Το σημαντικό είναι να γίνει η δουλειά σου εντός 2-3 ημερών.
2. Σαν αριστερόχειρας δεν είναι μόνο το κοντάκι που πρέπει να είναι αριστερό. Το να πάρεις ένα όπλο δεξιό και να σου βάλουν αριστερό κοντάκι, έχει λυθεί το μισό σου πρόβλημα. Όπως έχει λεχθεί σε παλαιότερη ενότητα, προς τα αριστερά πρέπει να ανοίγει και η πεταλούδα (ο μοχλός που ανοίγει το όπλο). Επίσης υπάρχουν και αριστερές σκανδάλες, με μια ελαφρυά κλίση προς τα αριστερά.
3. Πριν δελεαστείς να αγοράσεις κάτι, ρώτησε για εμπειρίες από άλλους συναδέλφους που έχουν τα ίδια όπλα. Θα μοιραστούν με ευχαρίστηση την γνώμη τους. Η τελική απόφαση πρέπει να είναι δική σου και όχι κάποιου άλλου. Εσύ πληρώνεις.

Καλή σου μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
koursaros21
Full Member

βεβαιως...εψαξα το γιατι ειχα παντα τουτι την πικρα να μεν βρισκω οπλα που συγγενεις και φιλους να δοκιμαζω και εψαξα τις διαφορες...το οπλο και εγω προτιμω να το πιασω που τον αντιπροσωπο τις εταιριας...απλα θα ηθελα επισης να μου εκαμνετε καποιες προτασεις που οπλα που εδοκιμασετε, ειδετε κλπ σε λογικες τιμες για να τα συνδεσω μαζι με καποια πραγματα που μιαν ερευνα αγορας που εκαμα (αν και δυστηχως ειδικα ηλεκτρονικα καταστηματα για να μπορω να δω αντικειμενικες τιμες ειναι λιγα) ωστε πριν παω στις αντιπρωσοπειες να ειμαι προετοιμασμενος για το τι ψαχνω τι υπαρχει και τι να ζητησω..ολες ανεξερετως οι αποψεις εννοειτε πως ειναι περισσοτερο απο ευπροσδεκτες... :D :D

γιαννης
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Γεια σου φίλε και καλωσόρισες. Εγώ στην ηλικία σου ήξερα τα πάντα εν ερώτουν κανένα..... :D :D :D sweet sixteen

Απλά να σου επισημάνω ότι μια επίσκεψη στον οπλουργό (καλό όχι τσαρλατάνο) μετά την αγορά του όπλου επιβάλλεται. Κανένα κοντάκι μαζικής παραγωγής δεν είναι στα μέτρα κανενός. Στην Κύπρο βέβαια προτιμάμε να αγοράζουμε ακριβά όπλα και να αποφεύγουμε επίσκεψη σε εδικό για μέτρημα...! Συνεπώς εκεί που θα δώσεις 1500-2000 να πιάσεις ένα όπλο εν κρίμα για 50 ευρώ το πολλή να μεν το φέρεις στα μέτρα σου. Επίσης επειδή είσαι νέος κυνηγός προσπάθα να αντλείς πληροφορίες από άτομα που όντως είναι γνώστες και όχι που το παίζουν γνώστες. Τα υπόλοιπα στα είπε ο Σάββας, έγκυρος και αξιόπιστος όπως πάντα.

Πρόσφατα αγόρασα και εγώ ένα όπλο, βέβαια εγώ έπιασα ελαφρύ κυνηγετικό γιατί σκοπευτικό έχω και έκανα μια καλή έρευνα αγοράς. Να μου επιτρέψεις να σου προτείνω το miroku mk-38 grade-1 αφού το θες και για σκοπευτήριο. Αντιπρόσωπος τους είναι ο frixos motors στη Λευκωσία μπορείς να πας να τα δεις. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα καλά όπλα απλά σου λέω την δικιά μου επιλογή αν θα αγόραζα σκοπευτικό όπλο αύριο. Άλλωστε εσύ πληρώνεις

Επίσης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς.....δες όλες τις επιλογές που έχεις και άκου όσο πιο λίγα γίνεται από τους πωλητές ;) .
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΓΙΑΝΝΗ . ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ NATURE ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΜΕΣ .
1. ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΠΛΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ( ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΕ <<ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ>> ΛΑΘΟΣ .
2. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟΥΡΓΟ
3. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΠΛΟ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΟΠΛΟΠΩΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ : ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ .
4. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΔΕ . ΕΙΠΑΜΕ . ΚΑΛΗ ΜΑΡΚΑ (ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΕ 1600 ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΠΛΑΡΑ ) .
5. ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΠΛΟ ΠΟΛΥΤΣΟΚ .

ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΤΟ ΜΙΡΟΚΟΥ ΜΚ10 28 ΙΝΤΖΕΣ GRADE 1 . ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1600 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑΡΑ . ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΚ38 ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒROWNING TO GTS . ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΙΜΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΜΙΡΟΚΟΥ . ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΟΥ ΟΠΛΟ ΣΤΙΣ 28 ΙΝΤΖΕΣ . ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ . ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
koursaros21
Full Member

πολυ κατατοπιστηκες απαντησεις και σας ευχαριστω θερμα για τη βοηθεια..απο αυριο θα παω να επισκεφτω καποια καταστηματα να δω ενα περιπου τι υπαρχει και να δω τα οπλα απο κοντα..μπορειτε επισης να μου πειτε πληροφοριες για τις αντιπροωσοπιες?που και ποιος κλπ?

ευχαριστω εκ των πρωτερον,
γιαννης
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”