Φίλε Giovanni, η ασφαλείς ιδιογόμωση και αναγόμωση σε όλα τα βιβλία βλητικής απο καταξιωμένους του είδους, σύγχρονους αλλά και παλαιούς βλητικούς επιστήμονες, αναφέρονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια για μέγιστο ασφαλές κενό τα 12,7χιλ., απο αυτό το σημείο και μετά τα δεδομένα στον πίνακα υπερδιπλασιάζονται. Θα ηταν βέβαια παράλογο να μήν υπήρχε τρόπος απομείωσης, αλλά το ρίσκο και ο κόπος που χρειάζονται καταστούν αυτο το φυσίγγιο ανούσιο.!!giovanni έγραψε: Αυτό είναι λογικό. Αν κρατήσουμε όλες τις άλλες παραμέτρους ίδιες τότε βαθύτερο ρέλι = περισσότερο πάτημα = αυξημένες πιέσεις. Αν αλλάξουμε όμως μία παράμετρο π.χ. χαμηλότερο πιστονάκι, άρα περισσότερα μμ κενού τότε όλα αλλάζουν.
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Καλά ρε εσύ.....γιατί θέλεις να αγοράσεις άλλη μηχανή με τέτοια φυσίγγια....???Breda Pegaso έγραψε:Home made TORDO 32gr No 10.
Nεα Παραγωγη.
Τα αποτελέσματα σου τα ξέρουμε....

Τα φυσίγγια σου τα βλέπουμε....

-
- Full Member
Αντρέα ακόμα και στα 12.7μμ (σε σύνγκριση με τα 11μμ) οταν χρησημοπιάς το ίδιο πιστονάκι με βαθυτερο ρελι δεν σημαίνει ότι αυξάνεις πιέσεις.andreas78 έγραψε:Φίλε Giovanni, η ασφαλείς ιδιογόμωση και αναγόμωση σε όλα τα βιβλία βλητικής απο καταξιωμένους του είδους, σύγχρονους αλλά και παλαιούς βλητικούς επιστήμονες, αναφέρονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια για μέγιστο ασφαλές κενό τα 12,7χιλ., απο αυτό το σημείο και μετά τα δεδομένα στον πίνακα υπερδιπλασιάζονται. Θα ηταν βέβαια παράλογο να μήν υπήρχε τρόπος απομείωσης, αλλά το ρίσκο και ο κόπος που χρειάζονται καταστούν αυτο το φυσίγγιο ανούσιο.!!giovanni έγραψε: Αυτό είναι λογικό. Αν κρατήσουμε όλες τις άλλες παραμέτρους ίδιες τότε βαθύτερο ρέλι = περισσότερο πάτημα = αυξημένες πιέσεις. Αν αλλάξουμε όμως μία παράμετρο π.χ. χαμηλότερο πιστονάκι, άρα περισσότερα μμ κενού τότε όλα αλλάζουν.
Απλά αυτό που λέω είναι λογικό να αυξηθούν πιέσεις αν κρατήσεις όλες τις παραμέτρους ίδιες με μόνη αλλαγή το βάθος ρελιού
- Breda Pegaso
Δεν θελω μηχανη αλλα τραπανο για εργασιες στο σπιτι....andreas78 έγραψε:Καλά ρε εσύ.....γιατί θέλεις να αγοράσεις άλλη μηχανή με τέτοια φυσίγγια....???Breda Pegaso έγραψε:Home made TORDO 32gr No 10.
Nεα Παραγωγη.
Τα αποτελέσματα σου τα ξέρουμε....![]()
Τα φυσίγγια σου τα βλέπουμε.........Εξαιρετικά και απο τις δύο όψεις....
..!!!!

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ Ο Κ@@@Σ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΟΠΟ....ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥandreas78 έγραψε:Καλά ρε εσύ.....γιατί θέλεις να αγοράσεις άλλη μηχανή με τέτοια φυσίγγια....???Breda Pegaso έγραψε:Home made TORDO 32gr No 10.
Nεα Παραγωγη.
..!!!!

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
giovanni έγραψε:Αντρέα ακόμα και στα 12.7μμ (σε σύνγκριση με τα 11μμ) οταν χρησημοπιάς το ίδιο πιστονάκι με βαθυτερο ρελι δεν σημαίνει ότι αυξάνεις πιέσεις.andreas78 έγραψε:Φίλε Giovanni, η ασφαλείς ιδιογόμωση και αναγόμωση σε όλα τα βιβλία βλητικής απο καταξιωμένους του είδους, σύγχρονους αλλά και παλαιούς βλητικούς επιστήμονες, αναφέρονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια για μέγιστο ασφαλές κενό τα 12,7χιλ., απο αυτό το σημείο και μετά τα δεδομένα στον πίνακα υπερδιπλασιάζονται. Θα ηταν βέβαια παράλογο να μήν υπήρχε τρόπος απομείωσης, αλλά το ρίσκο και ο κόπος που χρειάζονται καταστούν αυτο το φυσίγγιο ανούσιο.!!giovanni έγραψε: Αυτό είναι λογικό. Αν κρατήσουμε όλες τις άλλες παραμέτρους ίδιες τότε βαθύτερο ρέλι = περισσότερο πάτημα = αυξημένες πιέσεις. Αν αλλάξουμε όμως μία παράμετρο π.χ. χαμηλότερο πιστονάκι, άρα περισσότερα μμ κενού τότε όλα αλλάζουν.
Απλά αυτό που λέω είναι λογικό να αυξηθούν πιέσεις αν κρατήσεις όλες τις παραμέτρους ίδιες με μόνη αλλαγή το βάθος ρελιού
Σωστά φίλε μου και για αυτο δεν αναφερθηκα στο πρώτο μέρος της παράθεσης σου, απλά αυτα τα 12,7χιλ., σου επιτρέπουν να κλείσεις με ένα συγκεκριμένο βάθος πτυχών, πέραν αυτων, το βαθος αυτό αυξάνεται σε συνάρτηση και με το κενό που θα υπάρχει αρχικά και ταυτοχρονα οι πιέσεις αυξάνονται δυσανάλογα..!
Αλόπως πάει τζαι τούτος με το Hammer στο κυνήγι....SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ Ο Κ@@@Σ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΟΠΟ....ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥandreas78 έγραψε:Καλά ρε εσύ.....γιατί θέλεις να αγοράσεις άλλη μηχανή με τέτοια φυσίγγια....???Breda Pegaso έγραψε:Home made TORDO 32gr No 10.
Nεα Παραγωγη.
..!!!!

- Breda Pegaso
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
που το τραπανο επηαμε στο hammer ! χαχαχα
τελος παντων η μηχανη που παραγγειλα αλλα πρεπει να τις βαλω αλλο 5-6 σταδια για να μπορεσει να δουλεψει σωστα....!!!
ηντα ρε Αντρεα μονο εσυ να γεμιζεις πανω στη Vassini???
http://youtu.be/SVP0Mr2swe4
τελος παντων η μηχανη που παραγγειλα αλλα πρεπει να τις βαλω αλλο 5-6 σταδια για να μπορεσει να δουλεψει σωστα....!!!
ηντα ρε Αντρεα μονο εσυ να γεμιζεις πανω στη Vassini???
http://youtu.be/SVP0Mr2swe4
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Breda Pegaso την 13 Ιαν 2015, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Να προσθεσω και εγω λιγα φυσιγγια απο τον δικο μου δραπανο

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Breda Pegaso
Πολυ ωραια φιλε Παναγιωτη!
Τα πρωτα με τo Z2M ποσα γραμμαρια ειναι ειναι και σε τι υψος ειναι κλεισμενα?
Τα πρωτα με τo Z2M ποσα γραμμαρια ειναι ειναι και σε τι υψος ειναι κλεισμενα?
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ