ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΔΕΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ :?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

αυριο εννα καμω την πρωτη απουσια απο το ξεκινημα του ενδημικου.εχει κοψιμο ελιων αν μας αφηκει ο καιρος δηλαδη
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Με τον καιρο που καμνει κοπελια μεν γυρευκετε υψομετρα...κατεβειτε χαμηλα...μπετε μεσα σε αρκατζιες που κοφκουν:)...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

miky55 έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:Καλημέρα μας λεβέντες,

Χθες έκανα και εγώ την προσπάθειά μου. Τα ίδια με εσάς από πλευράς τραγουδιών και πιστολιών! Αλλά ρε παιδιά ώρες-ώρες ειλικρινά δεν μας βοηθά καθόλου το μυαλό μας. Να βλέπεις 15-20 άτομα ο ένας δίπλα στον άλλο και από μια μηχανή. Άκουγες κάτι σαν το echo. Λες και κολλούσε το cd του player. Πλέον δεν θεωρούνται παράνομα τα μηχανάκια. Στατιστικά βλέπουμε το 80-90% των κυνηγών να χρησιμοποιεί αλλά καμία καταγγελία δεν άκουσα ούτε πρόστιμο ούτε κύρωση. Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλα σιγά σιγά καταστρέφονται. Το να λες μόνο πως απαγορεύεται δεν σημαίνει τίποτα.

Εγώ πήρα 4 πρωί και 4 απόγευμα. Πρόβλημα με το νο.12. Δεν δούλευε καθόλου χθες. Ενώ το 9 ήταν τέλειο.

Αυτό που είδα και με εντυπωσίασε ήταν το απόγευμα σε μα περιοχή που είμαστε πιστοί θαμώνες εδώ και πολλά χρόνια, να δούμε πάνω από 100 πουλιά σε μεγάλο ύψος να κάνουν πορεία αντίθετη από αυτή του τζίταστρου, της επιστροφής δηλαδή. Αυτά τα πουλιά ή έμπαιναν εκείνη την ώρα στο νησί ή απλά μετακινούνταν.

Χαλάσαμε και αυτό το κυνήγι. Μπράβο μας.
ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΧΟΝΤΡΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,ΤΟ ΤΣΟΚ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΚΑΤΩ.
Ο παθών μαθών Κ. Μηχάλη μου! :)
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:Ε ΜΑΡΙΕ ΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΤΣΙΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΕΣΥ!
Φίλε με έτσι καιρό η σκέψη σου εν πολλά καλή. Εμείς αύριο πάμε για ορεινή Λάρνακας αλλά μάλλον ως τις 11:30 θα είμαι γραφείο. :roll:
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

Τετάρτη 14/1/15 Δελτίο καιρού
Σημαντική αλλαγή αναμένεται για αύριο Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι με αρκετή ένταση..
Οι βροχές θα ξεκινήσουν σιγά σιγά από τις πολύ πρωινές ώρες από τα δυτικά και μέχρι τις βραδυνές ώρες θα καλύψει όλη την Κύπρο..
Για να πέσει χαλάζι έχουμε 30-40% πιθανότητες..
Για βροχές έχουμε 90% πιθανότητες..Αρκετά μεγάλες..
Τοπικά θα υπάρξουν μεγάλες ποσότητες βροχής για αυτό θα χρειαστεί προσοχή..
Στο Τρόοδος αλλά και πιο χαμηλά θα χιονίζει 1300-1400 μέτρα...
Άνεμοι βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί 2-3 μποφώρ στο εσωτερικό και 3-4 μποφώρ στα παράλια ενώ στην περιοχή της Πάφου παροδικά και 5 μποφώρ..
Θερμοκρασία στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό στους 13 στα παράλια και στους μείον 2 στο Τρόοδος..
Υγρασία από 60-80%.. Ενημερωνω γιατι ξερω πολλοι θα πατε κυνηγι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Καλημέρα σας. Κοπέλια..sorry τζιόλας, αλλά να ρωτήσω κάτι?
Οι παραπάνω που βλέπω δαμέ, πάτε ανελλειπώς κυνήγι Τετάρτη-Κυριακή...
Με δουλειά τι γίνεται??? Εν πάει κανένας σε ποτούντο πράμα?? Οξά είσαστε ούλλοι φοιτητές, άνεργοι τζαι αυτοεργοδοτούμενοι ??
Μετά φκέννετε τζαι φωνάζετε για τους κυβερνητικούς... Μηδέν Τετάρτες φέτος.. :roll:
:evil: :evil:
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Koutsofteros έγραψε:Καλημέρα σας. Κοπέλια..sorry τζιόλας, αλλά να ρωτήσω κάτι?
Με δουλειά τι γίνεται??? Εν πάει κανένας σε ποτούντο πράμα?? Οξά είσαστε ούλλοι φοιτητές, άνεργοι τζαι αυτοεργοδοτούμενοι ??
Μετά φκέννετε τζαι φωνάζετε για τους κυβερνητικούς... Μηδέν Τετάρτες φέτος.. :roll:
συνπασχω και εγω.... :(
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

682 GOLD E έγραψε:
συνπασχω και εγω.... :(

Τζαι γω!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

To παζάρι είναι περίεργο και οι σύνθήκες εργασίας
Υπάρχει ένα έντονο αίσθημα δουλίας στις πιο πολλές εργασίας
Εν κανεί που έσιης δουλειά,να λαλέις δόξα τον θεό,σκάσε να περάσουμε, μπουκώνουμε τα πάντα λόγο των δόσεων και λογαριασμών κτλ κτλ
Πολλοί είναι άνεργοι,άλλοι βαριούνται να δουλέψουν,άλλοι κάνουν 2-3 δουλειές αλλά ο κόσμος αρκετός στα βουνά
Στον ιδιωτικό τομέα γίνεται της μουρλής γιαυτό και οι πελάτες μου 24/7
Μην ξεχνάτε ότι για τον κυνήγι αν είναι ισσοροπητής συμπεριφοράς και αγχολυτικό η απουσία του και το στερητικό σύνδρομο φαίνεται την ίδια ημέρα ή 24 ώρες μετά
Κατά τα άλλα φτάνει να περνά ο κόσμος καλά
Εμείς στην δουλία μας πίσω
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”