ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

skimis έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ....ΠΑΡΑΘΕΤΩ Κ ΓΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΗΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ ...ΒΑΡΤΕ ΤΟ 1080 P!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ ΤΖΕ FULLSCREEN!!!

ΩΡΑΙΟΣ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
skimis έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ....ΠΑΡΑΘΕΤΩ Κ ΓΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΗΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ ...ΒΑΡΤΕ ΤΟ 1080 P!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ ΤΖΕ FULLSCREEN!!!

ΩΡΑΙΟΣ :P
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

SilverPigeonS έγραψε:Καλημέρα μας λεβέντες,

Χθες έκανα και εγώ την προσπάθειά μου. Τα ίδια με εσάς από πλευράς τραγουδιών και πιστολιών! Αλλά ρε παιδιά ώρες-ώρες ειλικρινά δεν μας βοηθά καθόλου το μυαλό μας. Να βλέπεις 15-20 άτομα ο ένας δίπλα στον άλλο και από μια μηχανή. Άκουγες κάτι σαν το echo. Λες και κολλούσε το cd του player. Πλέον δεν θεωρούνται παράνομα τα μηχανάκια. Στατιστικά βλέπουμε το 80-90% των κυνηγών να χρησιμοποιεί αλλά καμία καταγγελία δεν άκουσα ούτε πρόστιμο ούτε κύρωση. Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλα σιγά σιγά καταστρέφονται. Το να λες μόνο πως απαγορεύεται δεν σημαίνει τίποτα.

Εγώ πήρα 4 πρωί και 4 απόγευμα. Πρόβλημα με το νο.12. Δεν δούλευε καθόλου χθες. Ενώ το 9 ήταν τέλειο.

Αυτό που είδα και με εντυπωσίασε ήταν το απόγευμα σε μα περιοχή που είμαστε πιστοί θαμώνες εδώ και πολλά χρόνια, να δούμε πάνω από 100 πουλιά σε μεγάλο ύψος να κάνουν πορεία αντίθετη από αυτή του τζίταστρου, της επιστροφής δηλαδή. Αυτά τα πουλιά ή έμπαιναν εκείνη την ώρα στο νησί ή απλά μετακινούνταν.

Χαλάσαμε και αυτό το κυνήγι. Μπράβο μας.
ΜΑΡΙΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΧΟΝΤΡΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,ΤΟ ΤΣΟΚ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΚΑΤΩ.
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

https://www.youtube.com/watch?v=s7_Vhqi2YvU

τα μηχανακια δεν χρειαζονται αν εχει θα παιξεις ....
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Χωρίς μηχανάκια απλά και όμορφα παραδοσιακά
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

αμανα μου ποφησημα ρε Δημητρη εκουραστηκα εγω που το βιτεο :lol: :lol:
εν γιαυτο που εν παει ο μιτσης μαζι σου εκατακοψες τον βουρα πανω κατω! :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Πανικος Setter έγραψε:
dimitris savva έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=s7_Vhqi2YvU

τα μηχανακια δεν χρειαζονται αν εχει θα παιξεις ....

μπράβο σε όλους τους φίλους για το χρόνο που αφιερώνουν να μοιράζονται μαζί μας αυτά τα βίντεο
ποιος να φανταζόταν πριν 10 χρονια ότι θα μπορούσαμε να ξαναδούμε το κυνήγι μας μέσα που μια οθόνη :D
Καλημερα.Ποιος φανταζεται Πανικο μου οτι ετσι οπως παει(παιρνουμε) το κυνηγι μας μονο που μια οθονη θα το βλεπουμε:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ποιος φανταζοταν τελευταια τεταρτη να εχω την καμερα ανοικτη συνεχια και την ωρα που επεξα το λαο να ηταν κλειστη :oops: :oops: :oops: ηταν να ακκασο τες καννες την ωρα που το εκαταλαβα! :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΗΝΗΓΟΥΜΕ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ....

ΚΑΤΑ ΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ;)

Ο ΑΛΕΞ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ....ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥΤΗ ..ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ!

ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥ ΠΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ :shock:

ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ...''ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΥΛΟΥΘΚΙΑ'' :?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”