εχτες παρολο που ειχε πουλια ελαχιστες μου εδωσαν χερι για να καταλαβετε ο διπλανος με τη μηχανουα ειχε ριξει ενα πακετο τουλαχιστον κι εγω 4-5 φυσιγγια.χτες ημουν σε καλη μερα εδωσαν μου χερι καμια 15ρια πουλια μεχρι τις 10.00 εκατεβασα τες 8, η πρωτη χαμενη η αλλες σεκκες χωρις αιμα.Η olympia high velocity εδωσε ρεσιταλ.εριξα καμια 10ρια φυσιγγια olympia super skeet δεν μου αρεσαν καθολου και παραιτησα τεςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΒΓΗΚΕΝ Ο ΜΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΘΩ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ![]()
ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ.....ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ Η ΩΡΑ 7.30 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ Η ΩΡΑ 9.30 ΕΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΤΣΙΚΛΕΣ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΤΣΙΚΛΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 30-35+ ΠΟΥΛΙΑ
ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ 20-25Μ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ Η ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ....Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ 2-2..3-3
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.30 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 12.30 ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΛΟΓΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑ 10+
ΠΕΥΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΟΞΙΜΑΔΚΙΑ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΝΚΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΜΝΑ ΕΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ
![]()
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΑΡΗΚΑ ΤΕΣ
ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΟΦΚΟΥΝ.....ΕΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΦΚΟΥΝ![]()
ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
- giorgos80
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
- Breda Pegaso
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΟΦΚΟΥΝ.....ΕΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΦΚΟΥΝ![]()
ΟΝΤΩΣ!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
ΟΛΗ ΜΕΡΑ Α1!
3 ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΑ.
3 ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΑ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SilverPigeonS
Καλημέρα μας λεβέντες,
Χθες έκανα και εγώ την προσπάθειά μου. Τα ίδια με εσάς από πλευράς τραγουδιών και πιστολιών! Αλλά ρε παιδιά ώρες-ώρες ειλικρινά δεν μας βοηθά καθόλου το μυαλό μας. Να βλέπεις 15-20 άτομα ο ένας δίπλα στον άλλο και από μια μηχανή. Άκουγες κάτι σαν το echo. Λες και κολλούσε το cd του player. Πλέον δεν θεωρούνται παράνομα τα μηχανάκια. Στατιστικά βλέπουμε το 80-90% των κυνηγών να χρησιμοποιεί αλλά καμία καταγγελία δεν άκουσα ούτε πρόστιμο ούτε κύρωση. Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλα σιγά σιγά καταστρέφονται. Το να λες μόνο πως απαγορεύεται δεν σημαίνει τίποτα.
Εγώ πήρα 4 πρωί και 4 απόγευμα. Πρόβλημα με το νο.12. Δεν δούλευε καθόλου χθες. Ενώ το 9 ήταν τέλειο.
Αυτό που είδα και με εντυπωσίασε ήταν το απόγευμα σε μα περιοχή που είμαστε πιστοί θαμώνες εδώ και πολλά χρόνια, να δούμε πάνω από 100 πουλιά σε μεγάλο ύψος να κάνουν πορεία αντίθετη από αυτή του τζίταστρου, της επιστροφής δηλαδή. Αυτά τα πουλιά ή έμπαιναν εκείνη την ώρα στο νησί ή απλά μετακινούνταν.
Χαλάσαμε και αυτό το κυνήγι. Μπράβο μας.
Χθες έκανα και εγώ την προσπάθειά μου. Τα ίδια με εσάς από πλευράς τραγουδιών και πιστολιών! Αλλά ρε παιδιά ώρες-ώρες ειλικρινά δεν μας βοηθά καθόλου το μυαλό μας. Να βλέπεις 15-20 άτομα ο ένας δίπλα στον άλλο και από μια μηχανή. Άκουγες κάτι σαν το echo. Λες και κολλούσε το cd του player. Πλέον δεν θεωρούνται παράνομα τα μηχανάκια. Στατιστικά βλέπουμε το 80-90% των κυνηγών να χρησιμοποιεί αλλά καμία καταγγελία δεν άκουσα ούτε πρόστιμο ούτε κύρωση. Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλα σιγά σιγά καταστρέφονται. Το να λες μόνο πως απαγορεύεται δεν σημαίνει τίποτα.
Εγώ πήρα 4 πρωί και 4 απόγευμα. Πρόβλημα με το νο.12. Δεν δούλευε καθόλου χθες. Ενώ το 9 ήταν τέλειο.
Αυτό που είδα και με εντυπωσίασε ήταν το απόγευμα σε μα περιοχή που είμαστε πιστοί θαμώνες εδώ και πολλά χρόνια, να δούμε πάνω από 100 πουλιά σε μεγάλο ύψος να κάνουν πορεία αντίθετη από αυτή του τζίταστρου, της επιστροφής δηλαδή. Αυτά τα πουλιά ή έμπαιναν εκείνη την ώρα στο νησί ή απλά μετακινούνταν.
Χαλάσαμε και αυτό το κυνήγι. Μπράβο μας.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- Koutsofteros
- Full Member
giorgos80 έγραψε:εχτες παρολο που ειχε πουλια ελαχιστες μου εδωσαν χερι για να καταλαβετε ο διπλανος με τη μηχανουα ειχε ριξει ενα πακετο τουλαχιστον κι εγω 4-5 φυσιγγια.χτες ημουν σε καλη μερα εδωσαν μου χερι καμια 15ρια πουλια μεχρι τις 10.00 εκατεβασα τες 8, η πρωτη χαμενη η αλλες σεκκες χωρις αιμα.Η olympia high velocity εδωσε ρεσιταλ.εριξα καμια 10ρια φυσιγγια olympia super skeet δεν μου αρεσαν καθολου και παραιτησα τεςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΙΔΕΣ ΒΓΗΚΕΝ Ο ΜΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΘΩ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ![]()
ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ.....ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ Η ΩΡΑ 7.30 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ Η ΩΡΑ 9.30 ΕΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΤΣΙΚΛΕΣ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΤΣΙΚΛΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 30-35+ ΠΟΥΛΙΑ
ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΑ 20-25Μ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ Η ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ....Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ 2-2..3-3
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.30 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 12.30 ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΛΟΓΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑ 10+
ΠΕΥΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΟΞΙΜΑΔΚΙΑ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΝΚΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΜΝΑ ΕΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ
![]()
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΑΡΗΚΑ ΤΕΣ
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
- MARIOSE
Καλημέρα σας,
Βλέπω όλος ο κόσμος σχεδόν έπαιξε πουλιά χτες, μπράβο.
Εμείς κόψαμε (πάλε) έξω από το παιχνίδι. Επαρχία Λευκωσίας σε 2 διαφορετικές περιοχές 5 τζίκλες (κανονικά έπρεπε να κρατώ 2-3...). Η αλήθεια είναι ότι εψιλοβαρέθηκα αφού φέτος μόνο 1 φορά μου έτυχε να βρω πουλιά αξιόλογα ενώ για φάσσες ούτε κουβέντα να γίνεται...Σκέφτομαι να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο ψάρι.
Βλέπω όλος ο κόσμος σχεδόν έπαιξε πουλιά χτες, μπράβο.
Εμείς κόψαμε (πάλε) έξω από το παιχνίδι. Επαρχία Λευκωσίας σε 2 διαφορετικές περιοχές 5 τζίκλες (κανονικά έπρεπε να κρατώ 2-3...). Η αλήθεια είναι ότι εψιλοβαρέθηκα αφού φέτος μόνο 1 φορά μου έτυχε να βρω πουλιά αξιόλογα ενώ για φάσσες ούτε κουβέντα να γίνεται...Σκέφτομαι να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο ψάρι.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Πανικος Setter έγραψε:ενα χθεσινο βιντεο με χαρτουτσιες που δεν κοφκουν![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ.....ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Phinix
Φιλε 'Αριστε σε καταλαβαίνω!!!!admin έγραψε:Εγώ σήμερα σκέφτομαι να πιάσω τηλέφωνω τον προϊστάμενο της υπηρεσίας θήρας να τον ενημερώσω υπεύθυνα και επώνυμα ότι θα πιάσω και εγώ μηηχανούα γιατί άρχισ ανα νιώθω μεγάλος μ..... το πρωί εν μας αφήσαν πουλι να κοντέψει ή να κάνει πορεία το δέ απόγευμα είχε το θράσσος να έρθει μπροστά μου 25 μέτρα απο το πόστο μου να σταθεί στην πορεία τον πουλιών και να βάλει και την μηχανούα να παίζει μέχρι και που νύχτωσε. Έκοψε μου τουλάχιστο 10 πουλια΄και άλλα καμιά 20 αραιά ελάωσε τα. Έπιασα και την θήρα αλλά είχαν για την επαρχία Πάφου ένα αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν μακριά. Μάλιστα έλαλεν τους παρέες του να μαζέψουν τσαι τις τσίκλες να τες φκάλουν φωτογραφία να τις στείλουν σε συγκεκριμένο άτομο να το πικάρουν. Πραγματική αηδία το κυνήγι μας . Σόλωνα μου ήρθε και μια σιδερένια πάνω μου χτές και μου χάρισε μια πολύ ωραία βασιλική βολή με ένα Labro fell right την οποία ευχαριστήθηκα. Χθές απο θέμα φυσιγγίων πολύ πρόβλημα ο θείος μου χτύπησε 20 πουλιά τα οποία βρήκε τα 11 και εγώ 15 και βρήκα τα 5 τα πουλιά έπεφταν ζωντανά και εμείς είμασταν με πονοκέφαλο. Ένας φίλος μου είπε ότι S4 χθές ήταν φωτιά. Κια μία φώτο απο ένα ωράιο μπουκέτο 2 φίλων
Είμαι στα πρόθυρα...., δεν αντέχω άλλο

Nα παω φιλε μου και εγώ να πάρω 2 ποτζινα τα μασκαραλίκια και να παιζω και εγω πολλες
Αφού διαφορετικά δεν παίζεις έτσι όπως τα εκάμαμε!!! (εχτως αν καμνεις παγανια - οπως τον περτικο αλλα εν ξικκος σου)
Εχτές που ήταν μέρα για όλους να παίξουν πουλια εμείς εμείναμε έτσι
Όσο αφορά την θήρα, (εδώ γελάμε) νομίζω ότι και αυτοί κάπου εχασαν την όρεξη τους και είναι πολλά χαλαροί
Αν θυμάστε πριν ξεκινήσει το ενδημικό, έτσι διά μαγείας, μας παρουσίασαν 3-4 μεγάλες συλλήψεις ίσως για το θεαθήναι ίσως για να δούμε ότι και αυτοί δουλεύουν
Ακούσετε τίποτε παρακάτω? Γιατί δεν ασχολούνται με τα αποδημητικά?
Ακούσετε ποτε κανένα να συλληφθεί με μηχανάκι?
Ας μας το πουν και εμάς
πάντως υπάρχει η φήμη ότι φέτος δεν γραφουν για τσίχλα
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ....ΠΑΡΑΘΕΤΩ Κ ΓΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΗΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ ...ΒΑΡΤΕ ΤΟ 1080 P!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ ΤΖΕ FULLSCREEN!!!
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Ενα βάλω και εγώ την κάμερα την Τετάρτη εκαμετε με και εζηλεψα
! Μπράβο παιδιά πολύ καλά πλάνα!