ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από Pathfinder »

απο οτι ακουγεται παντως στα στεκια ειναι οτι μπηκαν παρα πολλες τζικλες τις τελευταιες 1-2 μερες και αυριο θα γινεται της μουρλης...οι καταστηματαρχες εκαμαν την παουρι...πουλουν με τις κασιες...με τον νου σας κοπελια αυριο οσοι θα πατε σε παραδοσιακους τζιηκλοτοπους
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Pathfinder έγραψε:απο οτι ακουγεται παντως στα στεκια ειναι οτι μπηκαν παρα πολλες τζικλες τις τελευταιες 1-2 μερες και αυριο θα γινεται της μουρλης...οι καταστηματαρχες εκαμαν την παουρι...πουλουν με τις κασιες...με τον νου σας κοπελια αυριο οσοι θα πατε σε παραδοσιακους τζιηκλοτοπους
Και μαζί με τις χαρτούτσιες και μια μηχανούα δώρο ;
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Γιατρός έγραψε:
Pathfinder έγραψε:απο οτι ακουγεται παντως στα στεκια ειναι οτι μπηκαν παρα πολλες τζικλες τις τελευταιες 1-2 μερες και αυριο θα γινεται της μουρλης...οι καταστηματαρχες εκαμαν την παουρι...πουλουν με τις κασιες...με τον νου σας κοπελια αυριο οσοι θα πατε σε παραδοσιακους τζιηκλοτοπους
για τους παλιους καλους τους πελατες που εχουν το παλιο μοντελο μηχανουας με καθε 3 κασιες διουν τους την νεα που ενωνεται και με 4καναλο ενισχυτη και woofer open air
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Pathfinder έγραψε:
Γιατρός έγραψε:
για τους παλιους καλους τους πελατες που εχουν το παλιο μοντελο μηχανουας με καθε 3 κασιες διουν τους την νεα που ενωνεται και με 4καναλο ενισχυτη και woofer open air
;) θυμίζει μου το αυτοκίνητο που πουλά παγωτό και να το ακολουθά σμήνος από τζίκλες
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ...5 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ 2 ΚΑΛΙΚΟΜΕΝΕΣ...ΠΗΓΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕΝ ΜΑΣ Η ΜΟΥΖΗ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

σημερα εγινε της μουρλης.οι κυνηγοι αμετρητοι, οσοι ειχαν κασετοφωνο με λαικα ασματα εκαμαν αριθμους απο 20-30 και πανω οι υπολοιποι μαλακες επαιρναμε ματι.7 πουλια εγω 6 ο αδερφος μου.καλα καμνει το ταμειο θηρας να φακκα κανενα γυρο και να γραφει τους μηχανοβιους ή αν βαρκουνται να φατσισουν το γυρο τους ας τα νομιμοποιησουν να βαλλουμε ουλλοι να παιζουμε που 20-30 και να μεν αφηκουμε μια να ησυχασουμε
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

giorgos80 έγραψε:σημερα εγινε της μουρλης.οι κυνηγοι αμετρητοι, οσοι ειχαν κασετοφωνο με λαικα ασματα εκαμαν αριθμους απο 20-30 και πανω οι υπολοιποι μαλακες επαιρναμε ματι.7 πουλια εγω 6 ο αδερφος μου.καλα καμνει το ταμειο θηρας να φακκα κανενα γυρο και να γραφει τους μηχανοβιους ή αν βαρκουνται να φατσισουν το γυρο τους ας τα νομιμοποιησουν να βαλλουμε ουλλοι να παιζουμε που 20-30 και να μεν αφηκουμε μια να ησυχασουμε
Πράγματι, πολλά πουλιά σήμερα και πολλοί κυνηγοί αλλά και πολλές μηχανούες, γινόταν πραγματικά πόλεμος με τις μηχανούες, πρέπει να επιάσαν που 50 τζίνοι με τις μηχανούες τζιαμέ που ήμουν εγώ. Ευτύχησα και κατάφερα να πιάσω 13 + 2 τρασιήλες (11 κανονικές τζίκλες, 1 μαυρότζικλα και 1 μαυρόπουλο), είχε φάση που είχα 2 πουλιά κτυπημένα και τα έψαχνα και έπαιζα άλλο από πάνω μου, ήταν πανικός. Αλλά η πιο ωραία φάση για μένα ήρτε με την 13η τζίκλα, εκράτουν 12 και ήμουν στο αυτοκίνητο με το καπώ πίσω ανοικτό και το όπλο τσακισμένο, απλώνω τις 12 τζίκλες και ξεκινώ τις σκηνοθεσίες μου, βγάζω 2-3 φωτογραφίες και ακούω ένα τσικ, τσικ, πιάννω το όπλο γρήγορα γρήγορα επρόλαβα και έσυρα την πρώτη, θωρώ την επιάστηκε και παρακολουθώ την, πάει καμμιά 100 μέτρα και πέφτει στο χωράφι, πάω σκάι νέφος πάνω της διότι υπολόγισα θα είναι κουτσόφτερη, πάω τζιαμέ τζιαι βρίσκω την πεθαμένη ευτυχώς, ξανά πίσω στο αυτοκίνητο με τις άλλες 12 τζιαμέ χαμέ ακόμα, ξανά σκηνοθεσίες για να προσθέσουμε την 13η. :lol: :lol:

Ο γείτονας μου που το είπα πόσες έπιασα (τζίνος που μου έδωσε τις χαρτούτσιες επειδή δεν πάει) λαλεί μου με μηχανούα; Λαλώ του αν είχα μηχανούα θα έπιανα 50, λαλεί μου "Έτο, δεν εφκάλαμεν την άδεια τζιαι ήρταν τζιαι πουλιά". :o :shock:

Σήμερα τις τζίκλες τις πέτυχα την 1η με Lambro Direct 32gr #9 1/2, τις 7 τις πέτυχα με Victory Skeet 32gr #9, τις 4 με τη Victory Super Tordo 32gr #9, 1 με την Victory Rocket 29gr #8, τις 2 τρασιήλες τις έπαιξα και τις δύο μαζί καθιστές με Victory Skeet 32gr #9. Mια πολύ ωραία εξόρμηση σήμερα με το μόνο αρνητικό τα πολλά μηχανούθκια.

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... bba410.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 3c69b5.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 077aae.jpg
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

επεια τσιαμε που μου ειπαν το σαββατο οτι δεν εχει τιποτε :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Εποσκολιστήκαμε σήμερα. Πρωινό καρτέρι μέχρι τις 9.15 λόγω υποχρεώσεων....24 φυσίγγια 3 τζίκλες, μια χαμένη και ένα ξιφτέρισμα. Ο γείτονας μου(σύντροφος) 6 τζίκλες και μια ξιφτερισμένη.
Λόγω πολλών ρούχων μάλλον... εκαλλίκωννα τες καλά :evil: !!
Απογευματινό περπατητό 4 τζίκλες και μια τιτσίρα με 11 φυσίγγια :D .!! Ο killer-γείτονας 13 τζίκλες με 27 φυσίγγια(victory compak 24gr, no9)!!
Απολαύσαμε το. Εκάμαμε και τη γυμναστική μας!!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Ωραία μέρα , μακριά από πολυκοσμία και χωρίς την χρήση λαϊκόν & έντεχνων ασμάτων :)

Εικόνα
Open mind for a different view.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”