file moy kypro peze 8 noymero na eisai anenias me koutsofteres me tpt pat kai kato (kinito)kypros έγραψε:Φιλε εχεις δικαιο. Κυνηγω στο ιδιο ποστο για 6,7 χρονια τωρα και αν και τα πουλια ειναι παντα πολυ σχιστα εχτες ηταν δυσκολο να τα δεις στο ξεφωτο λογο των μαυρων συννεφων. Επισης ο αερας τους εδινε και υψος οποτε τα πιο πολλα ηταν πανω απο 20 μετρα. Παντα χρησιμοποιω δυο ειδη φυσιγγια 32 ν 12 για εκει αλλα εχτες ηταν η πρωτη φορα που δεν εκαμναν. Μολις τελειωσαν οι σχιστες του πρωινου και τις μαζευα ζωντανες, δοκιμασα 28 γρ και ηταν ολες σιδερωμενες. Συνεχισα το κυνηγι με 28 και ν 8 χωρις αλλο προβλημα. Να σημειωθει οτι ημουν μες τα χιονιαLAGOS έγραψε:Φίλε Κύπρο την Τετάρτη μολις κατεβήκαμε με τον σύντροφο υπολόγισα τι θα γινόταν στο ξεφώτι. Το πόστο μου ήταν κοντά στο αυτοκίνητο και σκευτόμουν τι φυσίγγια να πιάσω πάνω μου για το πρώτο μισάωρο. Τελικά πήρα το ρίσκο και πήρα μόνο ενα πακέτο τάππα 32gr no12 αν και είχα αμφιβολίες για το μέγεθος του σκαγίου. Μιλουμε όμως για πολλά 'σέρτικο' πόστο. Οπτική επαφή στα 15-20 μέτρα, έδιναν ουρανό για 10 μέτρα το πολλί με τρομερές μανούβρες όμως λόγω του ανέμου και μετά βύθιση στο χάος. Γύρισα στο αυτοκίνητο μετα απο μια ώρα περίπου με 13 πουλιά + 1 χαμένο και 7 φυσίγγια στο γιλέκο. . Όλα τα πουλιά σέκκα! Το πιό μακρινο πουλί όμως ήταν μάξιμουμ στα 20 μέτρα.. Πιστεύω οτι το φυσίγγιο μας πρέπει να είναι και ανάλογα με το πόστο και την συμπεριφορά των πουλιών την δεδομένη ώρα..
ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
- APOLLON_1
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
EPANIEL POWER
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Τι πάθος βρε παιδί μου αυτό το μωρό,SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

-
- Full Member
Το οτι δεν είχες προβλήματα μετα που άλλαξες τα φυσίγγια αυτό που βοήθησε ειναι οτι χρησιμοποίησες πιό χοντρό σκαί απο το ν11 στο ν8. Ειναι μια ενεργεια που κάνουμε οταν ο καιρός είναι Πολύ κρύος.kypros έγραψε:Φιλε εχεις δικαιο. Κυνηγω στο ιδιο ποστο για 6,7 χρονια τωρα και αν και τα πουλια ειναι παντα πολυ σχιστα εχτες ηταν δυσκολο να τα δεις στο ξεφωτο λογο των μαυρων συννεφων. Επισης ο αερας τους εδινε και υψος οποτε τα πιο πολλα ηταν πανω απο 20 μετρα. Παντα χρησιμοποιω δυο ειδη φυσιγγια 32 ν 12 για εκει αλλα εχτες ηταν η πρωτη φορα που δεν εκαμναν. Μολις τελειωσαν οι σχιστες του πρωινου και τις μαζευα ζωντανες, δοκιμασα 28 γρ και ηταν ολες σιδερωμενες. Συνεχισα το κυνηγι με 28 και ν 8 χωρις αλλο προβλημα. Να σημειωθει οτι ημουν μες τα χιονιαLAGOS έγραψε:Φίλε Κύπρο την Τετάρτη μολις κατεβήκαμε με τον σύντροφο υπολόγισα τι θα γινόταν στο ξεφώτι. Το πόστο μου ήταν κοντά στο αυτοκίνητο και σκευτόμουν τι φυσίγγια να πιάσω πάνω μου για το πρώτο μισάωρο. Τελικά πήρα το ρίσκο και πήρα μόνο ενα πακέτο τάππα 32gr no12 αν και είχα αμφιβολίες για το μέγεθος του σκαγίου. Μιλουμε όμως για πολλά 'σέρτικο' πόστο. Οπτική επαφή στα 15-20 μέτρα, έδιναν ουρανό για 10 μέτρα το πολλί με τρομερές μανούβρες όμως λόγω του ανέμου και μετά βύθιση στο χάος. Γύρισα στο αυτοκίνητο μετα απο μια ώρα περίπου με 13 πουλιά + 1 χαμένο και 7 φυσίγγια στο γιλέκο. . Όλα τα πουλιά σέκκα! Το πιό μακρινο πουλί όμως ήταν μάξιμουμ στα 20 μέτρα.. Πιστεύω οτι το φυσίγγιο μας πρέπει να είναι και ανάλογα με το πόστο και την συμπεριφορά των πουλιών την δεδομένη ώρα..

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
LEFKIOS έγραψε:Τι πάθος βρε παιδί μου αυτό το μωρό,SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:![]()
![]()
μολις ακουσε την τουφετσιά ΕΠΕΤΑΚΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΗ ΣΟΥΣΤΑ.
ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΤΑΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ. Ο θεός να το γλέπει.
ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.....
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ....ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ.....Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ,ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ,ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ!
ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ...ΛΙΜΝΕΣ,ΠΑΠΙΕΣ,ΛΑΓΟΥΣ,ΧΗΝΕΣ,ΑΠΟΚΡΗΜΝΕΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΙΣ ΕΒΛΕΠΑ.....ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

ΕΒΓΑΛΑ 2 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ....ΜΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ'' ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΤΥΚΙ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΙΤΟ!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- andreasana210326
Παιδες ακουστηκαν για νεα μπασιματα παραλιακα Λαρνακας. Aκουσετε τπτ εσεις?
Αυριο πιστευω η μερα θα ειναι καλυτερη απο την Τεταρτη σε 8εμα καρπωσης. Ελπιζω και ο καιρος να μας καμει τη χαρη για μερικες ωρες.

Αυριο πιστευω η μερα θα ειναι καλυτερη απο την Τεταρτη σε 8εμα καρπωσης. Ελπιζω και ο καιρος να μας καμει τη χαρη για μερικες ωρες.

- pamposs
- Full Member
εδοκιμασε κανενας τες victory challenger πρασινη 28 γρ. στην τζικλα? τι λαλει?
Girls:Lets go shopping!!!
Me: Lets go Hunting!!!
Me: Lets go Hunting!!!
-
ΘΕΛΕΟΥΝ ΗΛΙΟ ΓΛΥΚΑΣΙΑ .ΠΑΙΖΩ ΤΕΣ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ.
- Dimitris
Από αναρτήσεις κυνηγών στην σελίδα του περιοδικού στο φατσοβίβλιο φαίνεται να μπήκαν πουλιά από Επαρχία Λάρνακας και Αμμοχώστουandreasana210326 έγραψε:Παιδες ακουστηκαν για νεα μπασιματα παραλιακα Λαρνακας. Aκουσετε τπτ εσεις?
Αυριο πιστευω η μερα θα ειναι καλυτερη απο την Τεταρτη σε 8εμα καρπωσης. Ελπιζω και ο καιρος να μας καμει τη χαρη για μερικες ωρες.![]()
Ερώτηση: Είδε ή έπαιξε κανένας κοκκινότσικλα φέτος? Εγώ έχει 3 χρόνια να δω

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- APOLLON_1
επεξα φιλε 4 φετοςDimitris έγραψε:Από αναρτήσεις κυνηγών στην σελίδα του περιοδικού στο φατσοβίβλιο φαίνεται να μπήκαν πουλιά από Επαρχία Λάρνακας και Αμμοχώστουandreasana210326 έγραψε:Παιδες ακουστηκαν για νεα μπασιματα παραλιακα Λαρνακας. Aκουσετε τπτ εσεις?
Αυριο πιστευω η μερα θα ειναι καλυτερη απο την Τεταρτη σε 8εμα καρπωσης. Ελπιζω και ο καιρος να μας καμει τη χαρη για μερικες ωρες.![]()
Ερώτηση: Είδε ή έπαιξε κανένας κοκκινότσικλα φέτος? Εγώ έχει 3 χρόνια να δω
EPANIEL POWER