ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Απάντηση
KINIGOSS
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015

Δημοσίευση από KINIGOSS »

dimitris savva έγραψε:
jhg.jpg
S55!! Bravo!
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Χάσαμε και την δεύτερη εξόρμηση της τζίκλας. Ας όψεται η γρίπη.

Αφήστε λίγες και για εμάς ρε παιδιά.

Όταν χιονίζει είναι το αγαπημένο μου κυνήγι ειδικά όταν έρχονται οι μαύρες.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Άλλοι εφέφκαν οι ώρα 9 εγώ επίεννα η ώρα 9.
Tούτη εν σπόντα για μένα?!?!? ;) Εφάγαμε κάμποση κρυάδα και αφού πήρα και μια Turdus merula :D έφυγα αφού δεν είδα άλλη!! Δεν έχω παράπονο όμως!!
Εικόνα
Η Θέα από το πόστο(Μαχαιράς - χιονισμένος)

Εικόνα Ο μεζές!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

savvis25 έγραψε:
Tούτη εν σπόντα για μένα?!?!? ;) Εφάγαμε κάμποση κρυάδα και αφού πήρα και μια Turdus merula :D έφυγα αφού δεν είδα άλλη!! Δεν έχω παράπονο όμως!!

Kαμμιά σχέση, απλώς την ώρα που επάεννα είχε 3-4 αυτοκίνητα που εφέφκαν ενώ εγώ επάεννα, σίουρα που μέσα τους ελαλούσαν "πάεννε τζιαι έσχει πολλές". :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

giorgos80 έγραψε:σημερα ημουν για κ@β^!ες.εχανα τα αχαστα επρεπε να κρατουσα πανω που 30 πουλια.τελικος απολογισμος 13 πουλια κ μια χαμενη.ο αδερφος μου 23 πουλια κ 5 χαμενα.ολες κουτσοφτερες και γεματωμενες.οι χαρτουτσιες που εριχνα ολυμπια σπεσιαλ,nsi s4,βικτορυ σταρλαιτ.εξτρα σαρκα ,βικτορυ κονκορντ.το αποτελεσμα ηταν το ιδιο δεν εκουτσιουν τπτ :lol: :lol:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

Φιλε χ8ες επαθα και εγω το ιδιο. Ημουν απλα τραγικος. Επαιξα 9 και 2 Ninja χαμενες...αλλα επρεπε να κρατω ακομα 8 πουλια σιγουρα. Αμα εκαλλικωσα 2 σχετικα ευκολες τζικλες τις υπολοιπες τις εκαλλικωνα καλυτερα. Εκαλλικωσα 5 τζικλες συνεχομενες. Αφου σκεφτομουν na αποσυναρμολογησω το οπλο και μετα να το στησω ξανα. :D Μετα που τελιωσε το ποφυσιμα 8υμη8ηκα να ερθω στα καλα μου...αλλα ηταν ηδη αργα.
Μια μου εφταιγαν τα ρουχα ,μια η κουκκουλα, μια η σταση μου.....Αγγουρκα...εγω φταιω μονο. Παραπονο απο τα φυσιγγια δεν ειχα μιας και ολα μου τα πουλια ηταν σεκκα. EXTRA SARKA 9ν, LABMRO EXPORT 9ν KAI LAMBRO SPORTING 9ν.

Οι τζικλες ηταν οι διπλασιες σε αρι8μο απο την κυριακη....τα ποστα παλι κρατημενα και το κρυο σε συνδυασμο με τον αερα ηταν απιστευτα τσουχτερο. Λογω του αερα οι τζικλες εβγαιναν σε διαφορετικη γραμμη απο την κυριακη, με αποτελεσμα να φυγουν πολλες απαιχτες kai να καρπω8ουν καποιοι τυχεροι που ηρ8αν τελευταια στιγμη. Επισης εβγαιναν 5-5 τζικλες κατα τις πολυ πρωινες ωρες πολυ χαμηλα και εφυγαν ολες, γτ δεν εριχνα σε τετοιο χαμηλο υψος μιας και ο τοπος ηταν γεματος απο κυνηγους.

Γενικα ηταν μια ασχημη σε αποδοση εξορμηση....αλλα κραταμε τις ωραιες συγκινησεις την ωραια παρεα...και το ζεστο νεσκαφε μεστην παγωνια.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΙΚΛΟΥΑ!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 08 Ιαν 2015, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Οντως οπως ειπε και ο αντρεας πιο πανω ηταν μια εξορμηση με πολλα πουλια αλλα πολυ λιγα ευκολα πουλια. Η σκοπευτικη δυσκολια σε πολλα πουλια στο ξεφωτι ηταν μεγαλη λογο αερα και διαφορετικης πορειας. Επιςης το μαυρο background των συννεφων δεν σε αφηνε να δεις εγκαιρα τα πουλια. Για καποιον σαν εμενα που δεν τα ακουει κιολας ηταν ενα θριλλερ με φανταςματα!...Ακομα ,βρηκα για πρωτη φορα φετος προβλημα με τα φυσιγγια αφου στο ξεφωτι πολλα πουλια που επεξα ηταν ζωντανα και ετρεχαν οταν τελικα πηγα να τα μαζεψω μετα το πρωτο μισαωρο. Το κρυο μεγαλο και ο συνδιασμος του αερα εκαναν τα καλσσικα μου φυσιγγια των 32 γρ να μην αποδιδουν. Μονο 28 και 24 γρ εριχναν τα πουλια ακαριαια. Πολλες εφευγαν χτυπημενες.

Γενικα ενα τεστ σκοπευτικης δυνοτητας και φυσιγγιων σε ενα κοκταιλ που σκοτωνει!

Φυσικα ηταν μια υπεροχη εξορμηση και απολαυσαμε βολες. Η καρπωση μου στα 25 πουλια στη τσαντα και καμια δεκαρια χαμενα. Σιγουρα θα ηταν μεγαλυτερη εαν ο αερας και οι κυνηγοι ηταν λιγοτεροι !
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Φίλε Κύπρο την Τετάρτη μολις κατεβήκαμε με τον σύντροφο υπολόγισα τι θα γινόταν στο ξεφώτι. Το πόστο μου ήταν κοντά στο αυτοκίνητο και σκευτόμουν τι φυσίγγια να πιάσω πάνω μου για το πρώτο μισάωρο. Τελικά πήρα το ρίσκο και πήρα μόνο ενα πακέτο τάππα 32gr no12 αν και είχα αμφιβολίες για το μέγεθος του σκαγίου. Μιλουμε όμως για πολλά 'σέρτικο' πόστο. Οπτική επαφή στα 15-20 μέτρα, έδιναν ουρανό για 10 μέτρα το πολλί με τρομερές μανούβρες όμως λόγω του ανέμου και μετά βύθιση στο χάος. Γύρισα στο αυτοκίνητο μετα απο μια ώρα περίπου με 13 πουλιά + 1 χαμένο και 7 φυσίγγια στο γιλέκο. . Όλα τα πουλιά σέκκα! Το πιό μακρινο πουλί όμως ήταν μάξιμουμ στα 20 μέτρα.. Πιστεύω οτι το φυσίγγιο μας πρέπει να είναι και ανάλογα με το πόστο και την συμπεριφορά των πουλιών την δεδομένη ώρα..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

LAGOS έγραψε:Φίλε Κύπρο την Τετάρτη μολις κατεβήκαμε με τον σύντροφο υπολόγισα τι θα γινόταν στο ξεφώτι. Το πόστο μου ήταν κοντά στο αυτοκίνητο και σκευτόμουν τι φυσίγγια να πιάσω πάνω μου για το πρώτο μισάωρο. Τελικά πήρα το ρίσκο και πήρα μόνο ενα πακέτο τάππα 32gr no12 αν και είχα αμφιβολίες για το μέγεθος του σκαγίου. Μιλουμε όμως για πολλά 'σέρτικο' πόστο. Οπτική επαφή στα 15-20 μέτρα, έδιναν ουρανό για 10 μέτρα το πολλί με τρομερές μανούβρες όμως λόγω του ανέμου και μετά βύθιση στο χάος. Γύρισα στο αυτοκίνητο μετα απο μια ώρα περίπου με 13 πουλιά + 1 χαμένο και 7 φυσίγγια στο γιλέκο. . Όλα τα πουλιά σέκκα! Το πιό μακρινο πουλί όμως ήταν μάξιμουμ στα 20 μέτρα.. Πιστεύω οτι το φυσίγγιο μας πρέπει να είναι και ανάλογα με το πόστο και την συμπεριφορά των πουλιών την δεδομένη ώρα..
Φιλε εχεις δικαιο. Κυνηγω στο ιδιο ποστο για 6,7 χρονια τωρα και αν και τα πουλια ειναι παντα πολυ σχιστα εχτες ηταν δυσκολο να τα δεις στο ξεφωτο λογο των μαυρων συννεφων. Επισης ο αερας τους εδινε και υψος οποτε τα πιο πολλα ηταν πανω απο 20 μετρα. Παντα χρησιμοποιω δυο ειδη φυσιγγια 32 ν 12 για εκει αλλα εχτες ηταν η πρωτη φορα που δεν εκαμναν. Μολις τελειωσαν οι σχιστες του πρωινου και τις μαζευα ζωντανες, δοκιμασα 28 γρ και ηταν ολες σιδερωμενες. Συνεχισα το κυνηγι με 28 και ν 8 χωρις αλλο προβλημα. Να σημειωθει οτι ημουν μες τα χιονια
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”