Είπαμε, σεβασμό στο μητρικό πληθυσμό ρε Πανίκο!Πανικος Setter έγραψε:Μιας τζάι βρέθηκα χωρκο εκτος απροοπτου θα δοκιμάσω την τύχη μου μετά από καιρό σε τζιταστρο
ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
- SilverPigeonS
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2014-2015
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- spyrosspyrou851
Πάρα πολλά πουλιά σήμερα παιδιά, μου έκανε εντύπωση το πόσες τζίκλες είδα ψηλά 3-3, 4-4 και απλώς εσχίζαν και επροσγειώνονταν στα δέντρα. Συνέχεια αυτό το φαινόμενο, πρέπει να εμπαίναν ακόμα. Είχε και αρκετούς κυνηγούς σήμερα με τις μηχανούδες να κάμνουν παναΐρκα όπως ήταν αναμενόμενο. Λόγω υποχρεώσεων μέχρι τες 9 μπορούσα να κυνηγήσω. Κατάφερα και έπιασα 6. Οι 5 με Olympia Ultra Tordo 32gr #9 και η άλλη με Victory Skeet 32gr #9. Όλες με την πρώτη τουφεκιά, οι 3 πετητές, η μια σηκωτή και οι 2 κάθωντας.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 2bc807.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 3c5635.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 9e2d5e.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 2bc807.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 3c5635.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 9e2d5e.jpg
- LAGOS
- Full Member
Κάτι πάει να γίνει..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- MARIOSE
Dimitris έγραψε:2 όπλα 29 τσίκλες. Σύνολο η οικογενεια (4 οπλα) 42 τσίκλες και 2 χαμένες.
Πουλιά υπήρχαν σήμερα

- andreasana210326
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΩΡΑΙΑ ΒΡΟΧΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ 40 ΕΥΡΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ENA ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ. ΑΠΟΦΑΣΗ.... ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ Η ΩΡΑ 4ΜΙΣΗ. ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΓΤ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΜΑΣ Η ΩΡΑ 4
ΥΓΕΙΑ ΟΜΩΣ. 2 ΟΠΛΑ 28 ΤΖΙΚΛΕΣ.....(14 ΑΤΟΜΙΚΟ....3-4 ΚΑΛΛΙΚΩΜΕΝΕΣ, 3 ΧΑΣΙΜΙΕΣ ΣΤΥΛ ΝΙNJA
),
KAI AΡΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΙΗΠΕ8ΚΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ...KAI ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΟΥΑ ΚΑ8Ε ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ hAPPY. ΦΩΤΟ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ...ΗΜΟΥΝ ΦΙΡΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΝΥΣΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΩ
ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΗΔΗ ΖΕΥΓΑΡΩΜΕΝΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ.
ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΚΤΥΠΗΘΗΚΑΝ, ΜΕ LAMBRO EXPRORT, LAMΒRO TORDO KITRINI KAI LAMBRO SPORTING ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ KILLER ΜΩΒ ΚΟΥΤΙ, ILLIYONA CRUISE TO ΠΡΩΙ...ΚΑΙ VICTORY SKEET KAI CHALLENGER META.
ΩΡΑΙΑ ΒΡΟΧΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ 40 ΕΥΡΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ENA ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ. ΑΠΟΦΑΣΗ.... ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ Η ΩΡΑ 4ΜΙΣΗ. ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΓΤ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΜΑΣ Η ΩΡΑ 4

ΥΓΕΙΑ ΟΜΩΣ. 2 ΟΠΛΑ 28 ΤΖΙΚΛΕΣ.....(14 ΑΤΟΜΙΚΟ....3-4 ΚΑΛΛΙΚΩΜΕΝΕΣ, 3 ΧΑΣΙΜΙΕΣ ΣΤΥΛ ΝΙNJA

KAI AΡΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΙΗΠΕ8ΚΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ...KAI ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΟΥΑ ΚΑ8Ε ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ hAPPY. ΦΩΤΟ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ...ΗΜΟΥΝ ΦΙΡΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΝΥΣΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΩ

ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΗΔΗ ΖΕΥΓΑΡΩΜΕΝΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ.
ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΚΤΥΠΗΘΗΚΑΝ, ΜΕ LAMBRO EXPRORT, LAMΒRO TORDO KITRINI KAI LAMBRO SPORTING ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ KILLER ΜΩΒ ΚΟΥΤΙ, ILLIYONA CRUISE TO ΠΡΩΙ...ΚΑΙ VICTORY SKEET KAI CHALLENGER META.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αρκετά ευχάριστη η πρώτη Κυριακή της τσίκλας και χαίρομαι που σχεδόν όλος ο κόσμος είδε πουλιά. Πέρκι μας μπεί το 2015 καλά
στα πλύν και πάλι οι μηχανούες χθές σε δύο περιπτώσεις στεκόμουνα γύρω απο παρέες που με την μηχανούα έκαναν πόλεμο και εμείς παρακολουθούσαμε .Η απουσία της θήρας αλλά και η αγανάκτιση του κόσμου σε οδηγούν να θέλεις να παρανομήσεις.. Πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι ουσιαστικό για αυτό το θέμα

Προσέχουμε...για να έχουμε
- MARIOSE
Πάντως εκεί που είμασταν εμείς από ότι εκατάλαβα πρέπει να είχαν και μεγάφωνα διότι άκουα τα μηχανούθκια από πολύ μακρινή απόσταση... Όπως είπες και εσύ Άριστε, ειδικά μετά τις 8 μόνοι εκεί πήγαιναν τα πουλιά και εμείς όπως τους ηλίθιους απλά βλέπαμε...
- Phinix
εχτες ενιωσα μακακαςadmin έγραψε:Αρκετά ευχάριστη η πρώτη Κυριακή της τσίκλας και χαίρομαι που σχεδόν όλος ο κόσμος είδε πουλιά. Πέρκι μας μπεί το 2015 καλάστα πλύν και πάλι οι μηχανούες χθές σε δύο περιπτώσεις στεκόμουνα γύρω απο παρέες που με την μηχανούα έκαναν πόλεμο και εμείς παρακολουθούσαμε .Η απουσία της θήρας αλλά και η αγανάκτιση του κόσμου σε οδηγούν να θέλεις να παρανομήσεις.. Πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι ουσιαστικό για αυτό το θέμα
ολοι στην περιοχη ειχαν απο 2-3 μεγαφωνα περιμετρηκα τους
καμια ενοχληση απο κανενα
κανενα ιχνος τσιππας
στην τελικη, ετσι οπως ειναι τα πραματα - μονο εαν παρανομήσεις θα παρεις λια πουλια
κατα τζη παμε παντος
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- ANTROS BREDA
καλημερα και απο εμενα κοπελια και καλη χρονια να εχουμε!!
εγω εξορμισα ορεινη λευκοσια σχετικα καλη κυνηση τον πουλιον ευχαριστηθικαμε το εγω απιασα 14+5 χαμενες!!πανο κατω ολη απο την παρεεα επεξαμεν! πολλα μιχανουδκια στην περιοχη που για μενα ειναι η πιο λιγη ζημια σε σχεση με τα αλλα ουλλα που γινουνται στο κυνηγη μας!
εγω εξορμισα ορεινη λευκοσια σχετικα καλη κυνηση τον πουλιον ευχαριστηθικαμε το εγω απιασα 14+5 χαμενες!!πανο κατω ολη απο την παρεεα επεξαμεν! πολλα μιχανουδκια στην περιοχη που για μενα ειναι η πιο λιγη ζημια σε σχεση με τα αλλα ουλλα που γινουνται στο κυνηγη μας!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- giorgos80
Ο αδερφος μου 27 πουλια εχτες επαρχια Λαρνακας.5 στο σταμα το πρωι οι υπολοιπες σηκωτες