Και Λάρνακα, έπιασα σήμερα ένα πακέτο #9 1/2.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Πάφο είναι στα 8.50 €...και να φανταστείτε ότι το victory Dispenser πού είναι εγχώριο είν αι 9.00 €giorgos80 έγραψε:Η direct 32 τι τιμη εχει?συμφερει για τζικλα το πρωι?
Παρουσίαση φυσιγγίων Lambro
- spyrosspyrou851
Re: Παρουσίαση φυσιγγίων Lambro
-
- Full Member
Φίλε οπως σου αναφερα και στο Π.Μ αν εμειναν λίγα φυσίγγια ισως τα βρεις σε κυνηγετικα καταστήματα στη Λάρνακα η στη Λεμεσό. Πάντως ο ιδιος ο εισαγωγέας δεν εχει ,τα εδωσε ολα στα καταστήματα. Οπως σου ανάφερα επειδή ηταν νεο φυσίγγιο και κυρίως σκοπευτικό, δεν εφερε μεγάλη παρτίδα για δεί πως θα κινηθούν. Τελικά, φενεται αυτοί που τα δοκίμασαν ενθουσιάστηκαν και τα εξαφάνησαν εν ριπή οφθαλμού.XATZIKRIS007 έγραψε:παιδες που μπορω να βρω το lambro 5 nicosia??
-
- Full Member
LEFKIOS έγραψε:Φίλε οπως σου αναφερα και στο Π.Μ αν εμειναν λίγα φυσίγγια ισως τα βρεις σε κυνηγετικα καταστήματα στη Λάρνακα η στη Λεμεσό. Πάντως ο ιδιος ο εισαγωγέας δεν εχει ,τα εδωσε ολα στα καταστήματα. Οπως σου ανάφερα επειδή ηταν νεο φυσίγγιο και κυρίως σκοπευτικό, δεν εφερε μεγάλη παρτίδα για δεί πως θα κινηθούν. Τελικά, φενεται αυτοί που τα δοκίμασαν ενθουσιάστηκαν και τα εξαφάνησαν εν ριπή οφθαλμού.XATZIKRIS007 έγραψε:παιδες που μπορω να βρω το lambro 5 nicosia??
ελπιζω να ξαναφερει πριν να τελειωση.... το κυνηγι
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
-
Εχει κάποιος δοκιμάσει την Tordo disperante να μας πεί εντυπώσεις?
Στην σελίδα της Λάμπρο αναφέρει ότι ανοίγει από τα 18-31 μετρά λόγο του περιορισμένου ανοίγματος, τι μπορεί να σου προσφέρει το συγκεκριμένο φυσίγγιο παρά ένα απλό πιστονάκι?
Στην σελίδα της Λάμπρο αναφέρει ότι ανοίγει από τα 18-31 μετρά λόγο του περιορισμένου ανοίγματος, τι μπορεί να σου προσφέρει το συγκεκριμένο φυσίγγιο παρά ένα απλό πιστονάκι?

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Σήμερα ολοκληρώνω την παρουσίαση των φυσιγγιών Lambro βάζοντας όλες τις κατανομές που έδωσαν τα φυσίγγια που δοκιμάστηκαν. Απαντώντας στο σχόλιο του φίλου μου του Σόλωνα, ότι έπρεπε τουλάχιστον να δοκιμαστούν τρία φυσίγγια από κάθε είδος , θα συμφωνήσω μαζί του, όμως υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία που ονομάζεται μέτρημα των σκαγιών, γιατί μιλούμε για λεπτά σκάγια με μεγάλο πλήθος σε κάθε γόμωση. Αν αναλογιστούμε ότι με την δοκιμή που έγινε καταμετρήθηκαν και σημειώθηκαν με μαρκαδόρο περίπου 5-6 χιλιάδες σκάγια , φανταστείτε με 3 φυσίγγια θα φτάναμε τις 20000 περίπου και σε μερικές περιπτώσεις κάναμε και επαλήθευση ε τότε το νούμερο εκτοξεύεται ακόμη περισσότερο. Η εμπειρία μου στις δοκιμές μου λέει ότι ο μέσος Όρος απόκλισης από διαφορές δοκιμές του ίδιου φυσιγγίου κυμαίνεται γύρω στο +- 5%, ένα ποσοστό που δεν μου αλλοιώνει σημαντικά την εικόνα που δίνει και το ένα φυσίγγιο. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι χωρίς την σημαντικότατη βοήθεια στη άχαρη εργασία της καταμέτρησης των σκαγιών από το φίλο το Σπύρο δεν θα ήταν δυνατή η παρουσίαση τόσων φυσιγγιών σε μια έρευνα. Επί ευκαιρία το ευχαριστώ και πάλι.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- spyrosspyrou851
Λεύκιε μου καλημέρα και ευχαριστούμε ξανά για τις δοκιμές σου και τη παρουσίαση των αποτελεσμάτων, έχω μια ερώτηση, ο διπλός κύκλος στο Lambro 5% (28gr #8 - 15:30) είναι για να δείξεις το κέντρο της τουφεκιάς και τη συγκέντρωσή της; Ευχαριστώ.
- MARIOSE
Ευχαριστούμε λεβέντες! 

- Dimitris
Lambro 5 δυστυχώς δεν βρήκα στη Λεμεσό.... Αν ξέρει κανένας που πουλούν θα το εκτιμούσα αν μου έλεγε.
Αντί το Lambro 5 αγόρασα το sporting 28 gr. Όποιος ξέρει λίγα πράγματα για αυτό το φυσίγγιο ας μας τα γράψει εδώ (ιδανικότερες καιρικές συνθήκες, εμπειρίες κλπ)
Αντί το Lambro 5 αγόρασα το sporting 28 gr. Όποιος ξέρει λίγα πράγματα για αυτό το φυσίγγιο ας μας τα γράψει εδώ (ιδανικότερες καιρικές συνθήκες, εμπειρίες κλπ)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
Φίλε Δημήτρη νομιζω οτι εχουν τελιωσει τα Λαμπρο 5% αντιμόνιο. Οσο αφορά το σπορτινγ 28γρ το πράσινο το εχω δοκιμάσει περσι στις τσικλες, φετος ακομη να παω, και σε διαβεβεώνω οτι ειναι πολύ καλό φυσιγγιο. Το δοκιμασα κυρίως σε κανονικό μέχρι και ξηρο καιρό αλλά και σε καπως δυνατο αερα με εντυποσιακά αποτελεσματα. Εκτός απο το πρωί που εχει αρκετή υγρασία, μετα τις 0800 χρησιμοποίατο και θα σε εικονοποιήση. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.Dimitris έγραψε:Lambro 5 δυστυχώς δεν βρήκα στη Λεμεσό.... Αν ξέρει κανένας που πουλούν θα το εκτιμούσα αν μου έλεγε.