ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Χρόνια Πολλά σε όλους με Υγεία και καλά κυνήγια!

Εικόνα
screenshot windows 7

Χρονια πολλα σε ολους με υγεια πανω απ'ολα σε ολους
καλα κυνηγια να παιρναει ωραια η ωρα μας και να αποκταμε αναμνησεις και αφηστε τα"ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ"εμεις ειμαστε χαμηλου εμπειρικου επιπεδου που απλα διαβάζοντας αρκετα ξεστραβωνομαστε τιποτα παραπανω.η σταμνα πολλες φορες παει στη πηγη αλλα καποια φορα δεν γυριζει.και μακαρι να ειναι μονο η σταμνα που εσπασε............και του χρονου σε ολα τα παιδια στο forum!
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2 έγραψε:Παιδια εχουμε μεινει πισω στην ιδιογομωση του κενου καλυκα.αντρεα πρεπει να κατέβεις πιο χαμηλα να μικρυνεις κι αλλο το θαλαμο καυσης να δημιουργησεις μεγαλυτερη αντισταση στο ξερελιασμα μπας και καψει τον αερα τον κοπανιστο μεσα.και επιτυχεις ισως και πανω απο 2MAX.φοβερη οικονομια παντως με εναν καλυκα ξεμπερδεύεις ουτε μπαρουτη ουτε βυσμα ουτε σκαγια.τι μακακες ειμασταν τοσα χρονια και παιδευομασταν.βρεθηκε η λύση στην κριση.να δεις που θα μας αντιγραψει καμια Winchester καμια federal και πρεπει να κατοχυρωσουμε την πατεντσ.αστα....... :(
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Χρόνια Πολλά σε όλους με Υγεία και καλά κυνήγια!

Εικόνα
screenshot windows 7
Χρονιά πολλά σε όλους! Η ιδιογομωση είναι μεράκι όχι παιχνίδι! ΠΡΟΣΟΧΉ και μην ακούτε για 17 22 και 25 χιλ δεν είναι μαγκιά τα πολλά χιλιοστά!
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία πάνω απο όλα, με ζεστές κάννες και όμορφες αναμνήσεις.

Και να μην ξεχνάμε ότι η αρτιμέλεια ειναι πολύ πιο σημαντική απο την μαγκιά...!!!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Χρονια πολλα παιδια και απο μενα και με το νεο χρονο να κανουμε πιο ωραιο το θεμα της ιδιογομωσης χωρις ανταγωνισμους!

επισης εχω κατι συνταγες για αργα φυσιγγια οσο και να με παρακαλατε δεν σας τις λεω!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Φιλε breda χρονια πολλα με υγεια πανω απ'ολα.δεν υπαρχει ανταγωνισμος σε κατι μην το παίρνεις ετσι.εμεις απλα θελουμε να ξεμπερδεψουμε τον κοσμο.δεν εχουμε συμφεροντα απο κατι ειμαστε μια παρεα ιδιογομωτων που ανταλλάζουμε αποψεις μαθαινουμε μεσα απο τα λαθη μας και προεχει η ΑΣΦΑΛΕΙΑ πανω απ'ολα.οπως και εσυ ειχες τοσα ερωτηματα, ειναι πολλοι αλλοι ετσι.ολα στην ωρα τους.δεν ειμαστε βλητικοι ωστε να σας απαντήσουμε σε ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ αλλα σεμνα και ταπεινα απο πειρα απο διαβασμα απο μπουσουλες απο δοκιμες γιατι δεν ανακαλύψαμε την Αμερική μην τρελαθούμε θα ξεχωρισουμε απλα και ωραια τους τροπους γεμισματος με τα υπερ και τα κατα σε καθε περίπτωση.απο εκει και περα οποιος θελει το ασπαζεται, οποιος θελει κανει οτι θελει φυσικα.και να ξερεις κατι η ιστορια επαναλαμβανεται......αλλοι καναν εφευρέσεις στο φυσιγγιο και στο λειοκανο οπλο εμεις απλα τις παιρνουμε και αφου κατανοήσουμε γιατι ειναι τις χρησιμοποιουμε εκει που μας και αν χρειαστει με ασφαλεια.
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΜΕ.....ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!

ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΟΥ 34ΓΡ ΣΤΟΥΣ 10 ΚΕΛΣΙΟΥ!!!

ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΥΣ 33 ΚΕΛΣΙΟΥ ΜΕ.ΟΡΟ 406m/s!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ..Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕ.ΟΡΟ 390m/s!

ΧΑΣΑΜΕ 16m/s.

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟΤΕΡΟ ΤΣΙΟΚ...ΑΝΤΙ ΜΕ 1*....ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Π.Χ ΜΕ 4* ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΛΑ 10+-m/s.

ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ CX2000 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 686 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ....ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
TASOS beretta
Full Member

Δημοσίευση από TASOS beretta »

exo 3ekinisi tora tes idiogomosis kai girevo mian zigargia akrivias o,oo1gr ilextroniki kai den vrisko . 3eri kanenas na mou pi an iparxi kapou stin kapou ?
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Καλωσόρισες φίλε Τάσο Στην Κύπρο είναι πολύ δύσκολο να βρεις εγώ της πήρα από το ebay
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... 1&_sacat=0
ΖΑΚΥΝΘΥΝΟΣ-2
Full Member

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ειπαμε τα χρονια πολλα παιδια με υγεια ανοιγω κι εγω το IDIOGOMOSI.COM και βλεπω
πολυσταδιακο κλεισιμο επιτελους.....φαινεται οτι η ΠΡΙΓΚΙΠESSA μου κατι καταφερε να κανει
μετα το ξεσκονισμα.και απο ολα αυτα που υποθηκαν στο φορουμ.βλεπω βεβαια
ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΑ 14mm.αμαν λεω πεσαμε στα βαθια κατευθειαν!!!!!!!!!!!!
παω κι εγω να κλεισω ενα σετ απ καθαρα ενδεικτικο για τα -14mm
S4 1.40x28 no.9 v-zero 23 φαινεται και στις φωτο παραπανω αφηνει ακριβως 14mm σε
cheddite 68.5mm(κεντιτ) που τους λεει και ενας παλαιος ιδιογομωτης που εχουμε στο νησι
περιπου 80 χρονων.κλεινω με το κλασσικο Τ2 της cortini που εχω απο την μηχανη και φυσικα
για να στρωσει το θεμα πηγαμε στα '56mm' οπως βλεπετε και βαθος ρελιου αγγιξαμε τα 3mm
με Τ2 οχι I2S.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.
ειμαστε σοβαροι κλεινουμε σε 68.5 καλυκα και τον παμε 56?που το ειδατε γραμμενο αυτο?
θα μου πεις εδω ξεπερασαμε τα -12mm με τους συγκεντρωτηρες πιτα στα -14 θα κολλησουμε
που μας παιρνει να χρησιμοποιησουμε το απολυτο στροφειο που εχει εδρεωθει πλεων σε ολα τα κλεισιματα απο χαραγμα κλεισιμο που για αυτο βγηκε ουσιαστικα για να πετυχενεις τα 2mm βαθος ρελου αλλα παταει τους συγκεντρωτηρες ειχαμε το προβλημα με τα κλασσικα Τ2 και πηγαιναμε στα 57.5 mm για να στρωσουν τα φυσιγγια μας με αυτο τον τροπο 2 σταδια με βυσμα πατημενο κλασσικα.
και τωρα και στο πολυσταδιακο φυσικα......ερε εξαιρετικα ανωτερου και μην συμβατικου.....ρετιρε ευαερο
και ευηλιο.και οχι τιποτα αλλο παλια στη φωτο που εχω με τα 4 σταδια της BSN ελεγε οτι τα στροφεια των επαγγελματικων μηχανων ειναι περι τα 2mm βαθος ρελου.εχω bsn στα χερια μου απο το 2002 και το βαθος του ειναι 1.2mm για μηχανες με πολυσταδιακο κλεισιμο.θα μου πειτε τωρα βεβαια ηταν 2mm πριν 12 χρονια και χρονο με το χρονο φαγωθηκε ωστε πριν 2 χρονια που το μετρησα εφτασε τα 1.2mm.
τρεμετε BSN,VASSINI,RAMBA καιρος να βαθυνετε τα στροφεια σας γιατι θα εκθρονιστουν απο το απολυτο στροφειο που φτιαχτηκε για ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
καλη η πλακα κυριοι αλλα το να εισαι μονιμα εκτος προδιαγραφων δεν εχει και τοση πλακα πιστευω.
αν θελετε εσεις ασπαστειτε τα 56mm και βαλτε τα στα οπλα σας και οχι με 28 gr που εβαλα ενδεικτικα απλα για να βαλω το v-zero βαλτε 32-34-36gr.και κλειστε στα 56mm με καλυκα 68.5.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙ ΜΠΟΜΠΑΡΔΑ : :D :D :D :D :D :D :D :D :D

http://harokopoi.blogspot.gr/2014/05/blog-post_21.html
"KEEP YOUR FRIEND CLOSE
KEEP YOUR ENEMY CLOSER"
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”